توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : الکسا هم ایران را تحریم کرد !!!
emperatoor73
July 9th, 2016, 01:31
سلام
من قبلا داخل سایت الکسا چند سایت ثبت کرده بودم
امروز خواستم سایتم را ثبت کنم این پیغام را برام نوشت
The Office of Foreign Assets Control (OFAC) of the US Department of the Treasury administers and enforces economic and trade sanctions based on US foreign policy and national security goals. In compliance with OFAC regulations, we cannot support sites located in embargoed regions.
See the US Department of the Treasury (http://www.treasury.gov/resource-center/sanctions/Pages/default.aspx)
for more information
متاسفانه آخرش میگه طبق قوانین آمریکا نمیتونیم سایت هایی که در مناطق تحریم شده هستند پشتیبانی کنیم
amin karimi
July 9th, 2016, 01:51
ای وای
یک روزی دیتاسنترهام تحریم میشیم
+ ایران قرار بود تحریم ها برداشته بشه چرا داره زیاد میشه
الکسا ، زوپیم و...
mohsen1771
July 9th, 2016, 02:59
خخخخ عجب آدمایی هستن این آمریکایی ها
بزنی همشونو نابود کنی واقعا رو مخن
SaeedFazlollahzadeh
July 9th, 2016, 03:19
دوستان لطفا شور حسینی بر ندارید!
اگر در ثبت سایت مشکل دارید، آموزش ثبت سایت در الکسا رو گوگل کنید که به راحتی میشه با آی پی ایران ثبت کرد!
این پیغام رو یادمه دوره رئیس جمهور قبلی هم دیده بودم
اگر مشکل داشتید در ثبت سایت، در خصوصی در ارتباط باشید و راه ارتباطی مثل تلگرام یا یاهو ارسال کنید
و صرفا یک نکته درباره تحریم و برجام: برجام به صنعت هسته ای کار داشت صرفا! و نه هیچ چیز دیگری!
شما اگر بلدید، برید به برجام تکنولوژیک برسید!
شب خوش
hoster
July 9th, 2016, 09:00
صبح به خیر ایران :|
الکسا که خیلی وقته ایرانو تحریم کرده !!
emperatoor73
July 9th, 2016, 10:22
دوستان لطفا شور حسینی بر ندارید!
اگر در ثبت سایت مشکل دارید، آموزش ثبت سایت در الکسا رو گوگل کنید که به راحتی میشه با آی پی ایران ثبت کرد!
این پیغام رو یادمه دوره رئیس جمهور قبلی هم دیده بودم
اگر مشکل داشتید در ثبت سایت، در خصوصی در ارتباط باشید و راه ارتباطی مثل تلگرام یا یاهو ارسال کنید
و صرفا یک نکته درباره تحریم و برجام: برجام به صنعت هسته ای کار داشت صرفا! و نه هیچ چیز دیگری!
شما اگر بلدید، برید به برجام تکنولوژیک برسید!
شب خوش
لطف کنید همینجا فیلم اموزش ثبت سایت با ای پی ایران را بزارید مردم استفاده کنن
البته ثبت سایت با دامنه ir
وگرنه من دامنه بین المللی را دیشب با ای پی ایران ثبت کردم بدون مشکل
فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk
emperatoor73
July 9th, 2016, 10:25
صبح به خیر ایران :|
الکسا که خیلی وقته ایرانو تحریم کرده !!
والا من تا چند روز پیش دامنه ir میتونستم ثبت کنم ولی دیشب هر کار کردم نشد
مشکل اصل قضیه هست...
فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk
negarnovin
July 9th, 2016, 11:02
سلام فکر نکنم تحریم کرده باشه
saeedj
July 9th, 2016, 11:30
سلام
من قبلا داخل سایت الکسا چند سایت ثبت کرده بودم
امروز خواستم سایتم را ثبت کنم این پیغام را برام نوشت
The Office of Foreign Assets Control (OFAC) of the US Department of the Treasury administers and enforces economic and trade sanctions based on US foreign policy and national security goals. In compliance with OFAC regulations, we cannot support sites located in embargoed regions.
See the
US Department of the Treasury (http://www.treasury.gov/resource-center/sanctions/Pages/default.aspx)
for more information
متاسفانه آخرش میگه طبق قوانین آمریکا نمیتونیم سایت هایی که در مناطق تحریم شده هستند پشتیبانی کنیم
تاجايي ك بنده يادمه الكسا از اول ايران رو تحريم كرده بود توي پستهاي آموزشي ثبت سايت در الكسا هم ذكر ميشد كه با قندشكن وارد بشين. حالا يه دوره كوتاه از تحريم دراورده بود يه چيز ديگه.