PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : محافظت از لیچ شدن لینک در سرور مجازی ویندوز

Aria90
July 9th, 2016, 00:23
سلام
من یک مشکل اساسی دارم از اساتید هر کدوم میتونن ممنون میشم راهنمیی کنن
من یک سایت جوملایی برای فروش فایل روی سرور مجازی لبنوکس دارم
یک سرور مجازی ویندوزم 2012 هم دارم برای سرور دانلوذ و محل فایل ها
کل افرونه های فروش فایل توی چوملا روش کارشون اینطوره که فایل رو باید توی خود هاست سایت اپلود کنی تا لینک رو غیر مستقیم کنن و برای هر دانلود یک لینک رندووم تولید کنن
در صورتی که لینک اکسترنال قرار بدی توی افزونه های فروش فایل جوملا بعد از پرداخت لینک مستقیم فایل توی سرور ویندوز رو به مشتری نشون میده این کار 2 مشکل داره:
1- کاربر لینک مستقیم فایل رو داره و بعدا هم میتونه دانلودش کنه
2-کاربر میتونه لینک رو پخش کنه

راه حلی که به ذهن خودم رسید اینه hotlink protection رو توی سرور ویندوز برای فایل های zip rar فعال کنم که لینک های دانلود فقط رو سایت خودم فعال باشه اما هر کاری میکنم فعال نمیشه یا کار نمیکنه

http://digiex.net/guides-reviews/guides-tutorials/application-guides/13792-rewrite-rules-iis-block-hot-linking-images-stop-download-theft.html
دوم اینکه بشه یه کاری کرد توی سرور یندوز لینک ها غیر مستقیم بشن
نمیدونم باید چکار کنم اساتید پیشنهادتون چیه برای اینکه فایل ها از سرور دانلود مستقیم توی سایت نمایش داده نشن ؟ توی سرور ویندوز چه کارهایی میشه انجام داد برای ایجاد محدودیت دانلود؟

iHSG
July 9th, 2016, 00:45
سلام
طوری که من فهمیدم ظاهرا شما اصلا نمی خواید لینک هاتون رو سایر اشخاص که هنوز پولی بابتشون پرداخت نکردن دانلود کنن درسته؟
اگر اینطوره پس اصولا با Hotlink Protection هم نمی تونید به هدفتون برسید چون محافظت هات لینک فقط برای موقعی بدرد می خوره که بخواین جلوی استفاده از لینک های دانلود شما در سایر سایت ها رو بگیرید وگرنه اگر فکر کنید یه کاربر بخره و به بقیه لینک ها به صورت دستی (یعنی تو سایت یا وبلاگی نذاره) بده خب اونا هم رایگان دانلود میکنن دیگه.یا حتی می تونه تو سایت یا وبلاگش بذاره اما به کاربرای سایت خودش بگه لینک رو به جای کلیک روش کپی کنید و در New Tab مرورگر یا نرم افزار IDM دانلودش کنید یا حتی می تونه فایل رو دانلود کنه و رو هاست خودش آپلود کنه.

به نظر من در این زمینه امنیت متوسطی رو می تونید با همون ایجاد لینک تصادفی داشته باشید اما خب چون سرور دانلود شما با هاست اصلی فرق میکنه مسلما باید یه فایل php یا aspx باشه که در همون سرور ویندوز اجرا بشه و فایل های دانلودی رو به کاربر با لینک های تصادفی بده که خب نیاز به کدنویسی اختصاصی داره اما اگر یکم از هر کدوم از زبان های PHP یا ASP.Net رو بلد باشید با کمی سرچ انگلیسی در اینترنت می تونید به هدفتون برسید.

hegza
July 9th, 2016, 00:55
بهتره برای دانلود لینک بسازید و مثلا تایم 24 ساعته براش تعریف کنید.
البته هات لینکم خوبه در کنارش باشه. اما خوب کسیکه دانلود کنه میزاره رو آپلود سنترهای دیگه و لینکشو میزاره تو سایت خودش. بهرحال اینجور فروش ها این دردسرها هم داره

Aria90
July 9th, 2016, 01:27
طوری که من فهمیدم ظاهرا شما اصلا نمی خواید لینک هاتون رو سایر اشخاص که هنوز پولی بابتشون پرداخت نکردن دانلود کنن درسته؟
من کلا میخوام لینک اصلی رو نبینه

اگر اینطوره پس اصولا با hotlink protection هم نمی تونید به هدفتون برسید چون محافظت هات لینک فقط برای موقعی بدرد می خوره که بخواین جلوی استفاده از لینک های دانلود شما در سایر سایت ها رو بگیرید وگرنه اگر فکر کنید یه کاربر بخره و به بقیه لینک ها به صورت دستی (یعنی تو سایت یا وبلاگی نذاره) بده خب اونا هم رایگان دانلود میکنن دیگه.یا حتی می تونه تو سایت یا وبلاگش بذاره اما به کاربرای سایت خودش بگه لینک رو به جای کلیک روش کپی کنید و در new tab مرورگر یا نرم افزار idm دانلودش کنید یا حتی می تونه فایل رو دانلود کنه و رو هاست خودش آپلود کنه.
بله درست میگید

به نظر من در این زمینه امنیت متوسطی رو می تونید با همون ایجاد لینک تصادفی داشته باشید اما خب چون سرور دانلود شما با هاست اصلی فرق میکنه مسلما باید یه فایل php یا aspx باشه که در همون سرور ویندوز اجرا بشه و فایل های دانلودی رو به کاربر با لینک های تصادفی بده که خب نیاز به کدنویسی اختصاصی داره اما اگر یکم از هر کدوم از زبان های php یا asp.net رو بلد باشید با کمی سرچ انگلیسی در اینترنت می تونید به هدفتون برسید.[/quote]
من خ سرچ کردم همچین کدی رو ندیدم

- - - Updated - - -

بهتره برای دانلود لینک بسازید و مثلا تایم 24 ساعته براش تعریف کنید.
البته هات لینکم خوبه در کنارش باشه. اما خوب کسیکه دانلود کنه میزاره رو آپلود سنترهای دیگه و لینکشو میزاره تو سایت خودش. بهرحال اینجور فروش ها این دردسرها هم داره

دوست عزیز مشکل منم همون تولید لینکه دیگه
چطور باید لینک بسازم توی سرور ویندوز؟

Aria90
July 9th, 2016, 21:16
دوستان هیچ راه حلی ندارند یعنی؟؟؟

Rezash
July 9th, 2016, 23:04
hotlink protection زیاد جالب نیست باز هم میشه لینک رو share کرد
روی لینوکس اگر بود راه حل بیشتری داشتم
روی ویندوز هم فکر میکنم با کامپایل و نصب nginx و بعضی ماژول ها لینک های یکبار مصرف و محدود به آی پی تولید کرد. ( روی ویندوز تا حالا نصب و تست نکردم )
با php خالص هم توصیه نمیشه ( مصرف بالای رم و سایر منابع ) ولی میتونید اینکار رو بکنید

Aria90
July 10th, 2016, 01:51
بنابرین کلا راهی نیست؟

djmojtaba
July 10th, 2016, 06:50
هر کاری کنی لیچر ها کار دیگه می کنند و فایل تون دانلود می کنند مگر این که لینک ساعتی درست کنید ک اینم جالب نیستش

sajad2745
July 10th, 2016, 07:44
یک نگاه به این لینک بندازید
http://stackoverflow.com/questions/7917851/generate-ip-and-time-limited-download-link

Aria90
July 11th, 2016, 02:24
یک نگاه به این لینک بندازید
http://stackoverflow.com/questions/7917851/generate-ip-and-time-limited-download-link

دیدم اینو واس من کاربرد نداره چون من تحت جوملا هستم

- - - Updated - - -

هر کاری کنی لیچر ها کار دیگه می کنند و فایل تون دانلود می کنند مگر این که لینک ساعتی درست کنید ک اینم جالب نیستش

پس سایت های دیگه چه میکنن؟

Aria90
July 11th, 2016, 22:56
این اسکریپت ها خ امنیت پایینی دارن و راحت بایپس میشن