ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سلسله مباحث سئو - جلسه سوم- انتخاب میزبان مناسب

peper0
July 8th, 2016, 12:20
خب سلام مجدد به همه دوستان عذر خواهی می کنم بخاطر تاخیری که در اموزش ها اتفاق افتاد ( کار داشتم خدایی)

خب توی این جلسه بعد از انتخاب یک دامنه خوب میخوایم بدونیم در انتخاب یک میزبان ( هاست میزبانی ) و قالب سایت ( پوسته ) چه نکاتی رو باید رعایت کنیم و علت این رعایت ها چیه؟

هاست میزبان قدرتمند

خب دوستانی که تجربه بیشتری در زمینه سایت دارن قطعا با این موضوع برخورد داشتن که

یک سایت گاها دیرتر باز میشه در حالی که سرعت اینترنت بالاست
یک فایل دیرتر دانلود میشه با اینکه سرعت اینترنت بالاست
یک سایت خطای server not found میده در حالی که سرعت اینترنت بالاست

خلاصه سرعت اینترنت شما درسته ولی سایت باز نمیشه ( بالا نمیاد )، تمام این موارد همانطور که برای خودتون قابل لمس بوده موجب ناراحتی شما هم شده حتما ( شخصا خودم خیلی اذیت شدم گاها ) حالا تمام این حرفا یعنی چی؟

خب همانطور که می دونید زمانی که شما سایت رو به روز رسانی میکنید بعد از منتشر شدن مطالب توقع دارید که اقای گوگل ( موتور جستجو گوگل ) بیاد و مطلب رو ایندکس کنه و هزار نفر هم بیان بازدید بکنند سایت رو ولی باید گفت که با انتخاب نکردن یه سرور مناسب این ارزو رو باید ...... ببرید ( نمیشه همه چیز رو راحت گفت )

یکی از مواردی که برای گوگل اهمیت داره نبود خطاهایی هست که در سرور های میزبانی رخ میده و هر چقدر سروری که انتخاب می کنید مطمئن تر باشه نگرانی شما از این بابت کمتر هست، سعی کنید اگر قرار هست سروری رو انتخاب کنید ابتدا بدونید دیتاسنترش در کجاست ( آلمان ، دانمارک ، سوئیس ، فرانسه ، امریکا، انگلیس ) توصیه میکنم ( ایران بدرد نمیخوره دلیلش رو جلوتر میگم ).

سایت های پربازدید به این نکته دقت داشته باشند که سعی کنن یا از شرکت های معتبر سرور میزبانی تهیه بکنند یا اینکنه سرور اختصاصی بگیرند و کانفیگ مناسبی رو برای سرور انجام بدن چون میزبان بازدید روزانه و اسکن مطالبشون جوری باشه که توی کار همدیگه تداخل ایجاد نکنه و سرور یهو بره پایین ( اصطلاحا میگن سرور دان شده به خاطر فشار زیادی که میاد روش ).

از کدوم کشور سرور داشته باشیم خوبه ؟

در یک جمله خلاصه بهتون بگم در هر کشوری که میزان پینگش ( ping yourdomain.ir -t ) کمتر باشه که عموما همه برابر هستن تنها سروری که فکر کنم سرعتش با ایران یه مقدار بالاست سرور های امریکاست ( حتی زمانی که از سرور مجازی المان چیزی رو میخواید از سرور های امریکا دانلود کنید این کندی سرعت رو حس می کنید ).

توصیه ی بنده استفاده از سرور های اروپا هست مخصوصا المان و انگلیس و سوئیس

چرا سرور در ایران تهینه نکنیم ؟

والا من با هر شرکتی کار کردم توی ایران دردسری که داشتم این بود مطالب خوب ایندکس نمی شدن و مشکلی که این وسط هست زمانی که سایت پر بازدید داشته باشید به علت بازدید زیادی که دارید موتور های جستجو نمی تونن به راحتی و با سرعت ( افتضاحی که اینترنت ایران برای ربات های گوگل ایجاد میکنه ) توی سایت ( سایت مپ ) بیان و عملیات اسکن رو انجام بدن ( بازم ارزش داره خودتون تجربه بکنید ) و این موجب میشه به خوبی اسکن نشه سایت مبارکتون و در نتیجه دیرتر ایندکس بشه.

خب یه نتیجه بگیریم از بخش انتخاب هاست میزبانی

1. سرعت لود سایت برای کاربران مهم هست
2. سرعت سرور برای ربات های موتور جستجو مهم هست.
3. سرور های قدرتمند برای قطع نشدن سرور ( دان شدن )
4. بلایی سر اطلاعاتتون توی ایران بیاد خسارت گرفتن از این شرکت ها کار راحتی نیست ( ولی خارجکی ها رو میشه چون قوانین محکمی دارن )

چنانچه سرور مناسب هم خواستید خودم سرور اختصاصی دارم می تونم در اختیارتون قرار بدم به صورت یک هفته آزمایشی