PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راه اندازی سایت لیچر

AminMrz
July 8th, 2016, 12:08
دوستانی که میتون در زمینه راه اندازی یه سایت لیچر با استفاده از اسکریپت رپید لیچ کمک کنن همینجا اعلام کنن

negarnovin
July 8th, 2016, 21:01
سلام لیچر که یک اسکریپت هستش نصب میشه اسکریپت های زیادی هستش شما سرور دارید؟ یه سرور می بایستی تهیه کنید که روش سی پنلی دایرکت ادمینی چیزی نصب بشه که بتوان روش لیچر نصب کرد یک سرور نیاز دارید.

AminMrz
July 9th, 2016, 16:09
سلام لیچر که یک اسکریپت هستش نصب میشه اسکریپت های زیادی هستش شما سرور دارید؟ یه سرور می بایستی تهیه کنید که روش سی پنلی دایرکت ادمینی چیزی نصب بشه که بتوان روش لیچر نصب کرد یک سرور نیاز دارید.

هزینه های سرور رو اطلاع دارم هزینه های نصب و پشتیبانی اسکریپت رو میخوام

tatnet
July 9th, 2016, 16:24
با سلام

لیچر اسکریپتش در اینترنت است میتوانید پیدا کنید با یک سرور مجازی هم میتوانید کار کنید

cacodemon
July 9th, 2016, 16:25

اگر امکانش هست اسکریپت های دیگه و اسماشونو میفرمایید (خوباشو البته)
من احتیاج دارم
ممنون

VipSc
July 9th, 2016, 16:47
اگر امکانش هست اسکریپت های دیگه و اسماشونو میفرمایید (خوباشو البته)
من احتیاج دارم
ممنون
با سلام.
بهترین لیچر در حال حاضر، Rapidleech میباشد. از نظر من.
هم ساده و هم پر قدرت.

cacodemon
July 9th, 2016, 16:50
با سلام.
بهترین لیچر در حال حاضر، Rapidleech میباشد. از نظر من.
هم ساده و هم پر قدرت.

غیر اون عرض کردم.

negarnovin
July 9th, 2016, 16:58
سرور مجازی رو می توانید از سایت های ارائه دهنده سرور مجازی تهیه کنید اسکریپت هم رایگان هستش.

cacodemon
July 9th, 2016, 17:10
سرور مجازی رو می توانید از سایت های ارائه دهنده سرور مجازی تهیه کنید اسکریپت هم رایگان هستش.

دوست من من کاربر اماتوری نیستم
سرور هم دارم
لیچر هم دارم
دیدم شما فرمودید اسکریپت زیاد هست گفتم ببینم چیزی در میاد که تست نکرده باشم و بهتر باشه برام

Mr.Pouria
July 9th, 2016, 17:14
دوستان عزیز فک کنم منظور این عزیز یک اسکریپت جهت لیچر تجاری هست مثل سایت های Downloads.ir

- - - Updated - - -

دوست من من کاربر اماتوری نیستم
سرور هم دارم
لیچر هم دارم
دیدم شما فرمودید اسکریپت زیاد هست گفتم ببینم چیزی در میاد که تست نکرده باشم و بهتر باشه برام

اسکریپت رایگانی در این زمینه بجز همون چنتایی که در نت موجود هستن نیست ...

اختصاصی باید سفارش بدید که هزینش حدودا 2 تومان براتون تموم میشه ... که بازم بستگی به شخص داره اگه قبلا همچین پروژه ای رو انجام داده بود همونو براتون اختصاصی میکنه میده بهتون ...

از طراحان سوال کنید یا سایت های نمونه رو مورد باز بینی قرار بدید

cacodemon
July 9th, 2016, 17:17
دوستان عزیز فک کنم منظور این عزیز یک اسکریپت جهت لیچر تجاری هست مثل سایت های Downloads.ir

- - - Updated - - -

اسکریپت رایگانی در این زمینه بجز همون چنتایی که در نت موجود هستن نیست ...

اختصاصی باید سفارش بدید که هزینش حدودا 2 تومان براتون تموم میشه ... که بازم بستگی به شخص داره اگه قبلا همچین پروژه ای رو انجام داده بود همونو براتون اختصاصی میکنه میده بهتون ...

از طراحان سوال کنید یا سایت های نمونه رو مورد باز بینی قرار بدید

استارتر و نمیدونم
ولی در مورد خودم فقط برای استفاده شخصی هست

AminMrz
July 10th, 2016, 00:23
من اسکریپت رپیدلیچ رو لازم دارم به صورت اختصاصی شده ، میخوام یه چیزایی بهش اضافه بشه