ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از سرور مجازی برای هاستینگ

savadkohy
July 7th, 2016, 21:37
سلام

من میخواستم با استفاده از سرور مجازی ، هاستینگ فروشگاه را تامین کنم . برای همین منظور به دلیل اینکه در آینده احتیاج به منابع بیشتری هست و سرور مجازی قادر به ارتقا نیست . می خواستم بپرسم اگر سرور مجازی تهیه و استفاده بشه در آینده امکانش هست بدون مشکل انتقال بدیم به سرور اختصاصی یا بهتر هست در ابتدا سرور اختصاصی تهیه بشه ؟

درضمن بهترین دیتا سنتر ها از نظر کیفیت و پینگ به ایران برای فروشگاه چه مواردی هستن ؟

ممنون

persianws
July 7th, 2016, 22:00
- انتقال که امکان پذیر هست از طریق بکاپتون میتونید به هر سرویس دیگری منتقل کنید بستگی به مدیریت سرور توسط شما داره

- دیتاسنتر های آلمان / فرانسه / انگلستان پینگ مناسبی دارند اما از نظر کیفیت انگلستان و بعد فرانسه پورت بهتری دارند سرورهاشون !

novinvps.com
July 7th, 2016, 22:22
سلام

من میخواستم با استفاده از سرور مجازی ، هاستینگ فروشگاه را تامین کنم . برای همین منظور به دلیل اینکه در آینده احتیاج به منابع بیشتری هست و سرور مجازی قادر به ارتقا نیست . می خواستم بپرسم اگر سرور مجازی تهیه و استفاده بشه در آینده امکانش هست بدون مشکل انتقال بدیم به سرور اختصاصی یا بهتر هست در ابتدا سرور اختصاصی تهیه بشه ؟

درضمن بهترین دیتا سنتر ها از نظر کیفیت و پینگ به ایران برای فروشگاه چه مواردی هستن ؟

ممنون

سلام و خسته نباشید
شما میتوانید حتی از هاستینگ شروع کنید
سپس به سرور اختصاصی انتقال دهید
یا از سرور مجازی به سرور اختصاصی
و یا به صورت برعکس
از لحاظ انتقال اطلاعات مشکلی نخواهید داشت
شخصا دیتاسنتر های هلندی و المانی مثل Leaseweb-hetzner پینگ بهتری دارند برای اغلب هموطنانمون در ایران

websazha
July 7th, 2016, 22:49
با سلام

بسته به فروشگاهی که می خواهید شروع کنید دارد.
بهترین پینگ ها و سرور ها در خارج از ایران به لیزوب / هتزنر / و OVH اشاره کرد.
یک سری فروشگاه ها با 10 کارمند شروع می کنند و به سرعت قصد رشد دارند و از ابزار های مثل پاپ آپ و تبلیغ در سایت های بزرگ در کمتر از 1 ماه استفاده می کند . اگر شما بخواهید اینگونه پیش بروید نه سرور مجازی و نه هاست اشتراکی مناسب نیست.
ولی اگر بخواهید به صورت آرام و گام به گام پیش بروید از هاست اشتراکی می توانید شروع کنید که توصیه می شود حتما هارد با کیفیت تضمین شده و غیر از دایرکت ادمین خرید کنید.
اگر می خواهید سرور مجازی تهیه کنید حتما هارد ssd تهیه کنید.
و از شرکتی تهیه کنید که امکان ارتقاء سرویس شما را به 2 برابر منابع همیشه داشته باشد که در صورتی که بازدید و فشار کم کم افزایش یافت بلافاصله مجبور به جا به جایی نباشد که این جا به جایی ها همیشه وقت و هزینه های اتلاف شده برای استارت آپ ها به همراه دارد.

موفق و پیروز باشید
میثم صادقی
دیاکو وب