ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مخفی کردن لینک دانلود

perfect
July 6th, 2016, 15:58
سلام، بنده لینک های دانلودی سایتم (سایت وردپرسی) را در یک فیلد ایجاد شده با افزونه acf قرار میدم. میخوام که این لینک اصلی و اسم فایل در پست قابل مشاهده نباشه. مثل کاری که کوتاه کننده های لینک میکنند. یا اینکه با کلیک روی لینک دانلود کاربر رو به یک صفحه دیگه ارجاع بده و دانلود از اون صفحه شروع بشه.

Rezash
July 6th, 2016, 16:07
سلام
حجم فایل های چقدر هست ؟ و تعداد دانلود هم زمان ؟
اگر حجم بالا نیست و تعداد دانلود همزمان پایین هست میتونید از php و توابعی مثل read file استفاده کنید.
اگر حجم فایل ها بالا هست اینکار با php رم و منابع زیادی از سرور اشغال میکنه و باید از ماژول هایی مثل send file در آپاچی و nginx کمک بگیرید که دسترسی روت یا همکاری مدیر سرور رو لازم داره
برای وردپرس افزونه هایی مثل
https://wordpress.org/plugins/hide-real-download-path/
برای مورد اول که عرض کردم هست ( البته تست نکردم )

perfect
July 6th, 2016, 16:30
حجم فایلها کم هست اکثرا کمتر از 300 کیلوبایت ولی تعداد بالای 10 هزار. افزونه ایی که اسم بردید رو تست کردم و افزونه های دیگه مثل link cloaking plugin برای لینکهای داخل پست جواب میداد منتها لینکهای داخل زمینه دلخواه رو خیر.

Rezash
July 6th, 2016, 23:59
حجم فایلها کم هست اکثرا کمتر از 300 کیلوبایت ولی تعداد بالای 10 هزار. افزونه ایی که اسم بردید رو تست کردم و افزونه های دیگه مثل link cloaking plugin برای لینکهای داخل پست جواب میداد منتها لینکهای داخل زمینه دلخواه رو خیر.

باید مقداری شخصی سازی انجام بشه