PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جویای کار غیر حضوری یا حضوری مشهد

saman9074
July 6th, 2016, 13:36
سلام من دنبال یک کار میگردم به صورت غیر حضوری یا حضوری در مشهد، کار های پشتیبانی آنلاین مشتریان یا هرچیزی به غیر از بازاریابی.
به اینترنت پرسرعت دسترسی دارم، با نرم افزارهای آفیس (ورد، پاور پوینت، اکسل) آشنایی دارم، اگر کار هاستینگ باشه با مفاهیم اولیه سرور مجازی، هاستینگ، کار با کنترل پنل ها در سطح مقدماتی و... اشنایی دارم
نام کاربری در تلگرام: @golden3_ir_admin

ایمیل: ali.abdi@outlook.com

negarnovin
July 6th, 2016, 13:43
سلام یکی از دوستان بنده فروش سرورمجازی اختصاصی و هاستینگ در مشهد دارند که لینک سایتشون رو تو پیام خصوصی براتون ارسال می کنم

DEFALT
July 6th, 2016, 13:44
درود ، دوست عزیز لطفاً موارد زیر رو برای ما ارسال کنید ، لطفاً در هنگام ارسال وضعیت خدمت و میزان تحصیلات خود را نیز ارسال کنید .

پ.ن » حقوق به صورت ماهانه خواهد بود ، کار به صورت ریموت خواهد بود ! امکان عقد قرار داد هم فراهم هست ..

لطفاً حقوق درخواستی و رزومه و تخصص خود را نیز برای ما ایمیل ارسال کنید : info@mizbanpardaz.ir

موفق باشید .

saman9074
July 8th, 2016, 11:50
UP................................................ ..................................