PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای خرید سرور ؟؟؟

kingserver
November 13th, 2010, 16:42
سلام به همه عزیزان یه سوال داشتم میخواستم راهنمایی کنین من سایت هاست رایگان دارم و خدا رو شکر رتبه سرچ و مشهور بودنش تا حدودی تو نت خوب بوده و هر روز داره بهتر میشه میخوام سرویس هاست رایگان ویستا پنل رو ه تو سایت ارائه میدم در کنارش هاست رایگان لینوکس با اماکاناتی خیلی محدود ارائه بدم برای اولین بار و در سریع ترین فرصت ممکن این کار رو می کنم شکی نیست که استقبال زیادی خواهد شد. میخوام حد اقل به 1000کاربر 1گیگابایت هاست رایگان بدم با پهنای باند 30گیگابایت این تعداد کاربر ها تعداد پایه هست که به اینا 100% میدم و کاربران جدید که عضو میشن میخواستم ببینم بهتر هست که من سرور اختصاصی بگیرم یا نمایندگی هاست رسیلر از دیتا سنتر های معروف

hannah
November 13th, 2010, 16:52
نه اختصاصی نه نمایندگی سرور مجازی به نظر من بهتر است و از کارو هم باشه بازم بهتر چون قیمت پایین تر و کیفیت بالا تر و پرداخت به تومان به حساب نماینده یکی از بهترین گزینه ها است

vPsPersia.COM
November 13th, 2010, 17:28
http://www.webhostingtalk.ir/f15/15780/

به تاپیک ما هم سر بزنید

به نظر من بهترین گزینه برای شما سرور اختصاصی مجازی هست

AftabHosting
November 13th, 2010, 17:47
سلام پیشنهاد من اینه که فقط سرور اختصاصی بگیر و کانفیگ آن هم دست هر کسی نده !!!!

اگر از آلمان سرویس خواستید در خدمت هستم اگر نیاز به راهنمای یا کمک داشتید با من تماس بگیرید . با ماهی 110 120 تومان یک سرویس خوب برای شما آماده می کنیم.