PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وردپرس یا whmcs برای مطالب آموزشی هاستینگ؟

acc1374
July 5th, 2016, 20:31
سلام دوستان
برای گذاشتن مطالب اموزشی توی هاستینگ شما کدوم رو پیشنهاد میدید
خود بخش آموزش whmcs یا وردپرس ؟
کدوم سئوی بهتری داره ؟ کدوم رو پیشنهاد میدید و بهتر هست برایاینکار ؟
مطلب زیاد هست ، فیلم آموزشی ،آموزش های متنی و...
بلاگ تعریف بکنیم با وردپرس یا بخش آموزش whmcs? چراش رو هم بگید

iHSG
July 5th, 2016, 20:42
سلام
مسلما وردپرس سئو بهتری داره.
اصلا whmcs برای ایندکس شدن خوب نیستش برای همین صفحه اصلیش هم متن "- اعضا" رو به اسم سایت شما اضافه میکنه چون سازنده whmcs همیشه پیشنهاد میکنه که این اسکریپت رو بهتره که حتی برای صفحه اصلی هاستینگ هم استفاده نکنید و به فقط به عنوان بخش کاربری هاستینگ ازش استفاده کنید.
یه نکته منفی ایندکس هم که whmcs داره اینه که به صورت پیش فرض سایر زبان های تمامی صفحات هم ایندکس میکنه که برای حل این مشکل بهتره همه زبان های غیر از فایل farsi.php رو از هاست خودتون حذف کنید.

DEFALT
July 5th, 2016, 21:20
درود ، دوست عزیز حرف دوستمون رو تایید میکنم !

پ.ن » ولی به صورت کلی پیشنهاد میکنم از پرتال خود whmcs استفاده کنید !

موفق باشید .

negarnovin
July 5th, 2016, 21:32
سلام منم الان سایتم وردپرس هستش و ناحیه کاربری whmcs پیشنهاد من این هستش که مطالب آموزشی رو هم تو وردپرس بزار هم تو آموزش whmcs ضرر نمیکنی امتحان کن!

acc1374
July 6th, 2016, 00:16
سلام
مسلما وردپرس سئو بهتری داره.
اصلا whmcs برای ایندکس شدن خوب نیستش برای همین صفحه اصلیش هم متن "- اعضا" رو به اسم سایت شما اضافه میکنه چون سازنده whmcs همیشه پیشنهاد میکنه که این اسکریپت رو بهتره که حتی برای صفحه اصلی هاستینگ هم استفاده نکنید و به فقط به عنوان بخش کاربری هاستینگ ازش استفاده کنید.
یه نکته منفی ایندکس هم که whmcs داره اینه که به صورت پیش فرض سایر زبان های تمامی صفحات هم ایندکس میکنه که برای حل این مشکل بهتره همه زبان های غیر از فایل farsi.php رو از هاست خودتون حذف کنید.

یعنی پیشنهاد شما وردپرس هست ؟ به هر حال کلی مطلب اموزشی در نظر داریم برای هاستینگمون و خب این طبیعتا اندیکس شدنش خیلی مهمه

- - - Updated - - -

درود ، دوست عزیز حرف دوستمون رو تایید میکنم !

پ.ن » ولی به صورت کلی پیشنهاد میکنم از پرتال خود whmcs استفاده کنید !

موفق باشید .

چرا ؟

- - - Updated - - -

سلام منم الان سایتم وردپرس هستش و ناحیه کاربری whmcs پیشنهاد من این هستش که مطالب آموزشی رو هم تو وردپرس بزار هم تو آموزش whmcs ضرر نمیکنی امتحان کن!

کامان ! :)) اینکه خیلی بده ! از نظر سئو فکر کنم مشکل داشته باشه توی دو تا ساب دامین ناحیه کاربری و مقلا بلاگ مطالب مشابه رو بذاری!

persianws
July 6th, 2016, 00:17
بستگی به قالب whmcs هم داره و نمایش مقالات در صفحه اصلیتون ... ولی وردپرس قدرت بهتری دارید به شرط بهینه بودن محتوا و قالب سایت

kouroshez
July 6th, 2016, 00:23
درود
وردپرس قطعا قدرتمند تر و مناسب تر هست برای این کار

chaishpish
July 6th, 2016, 01:02
سلام در جال جاظر بستگی به نوع مطلب گذاری شما میباشد ما به شخصه داریم روی whmcs کار میکنیم هم تک فعال داره و هم گوگل آنالیز داره و سایت مپ قدرتمند

acc1374
July 6th, 2016, 02:22
خب بحث اینه که من whmcs ر. که کلا برای آموزش نمیخوام که کنار هاستینگ میخوام آموزش ها رو بذارم اوجا

- - - Updated - - -

سلام در جال جاظر بستگی به نوع مطلب گذاری شما میباشد ما به شخصه داریم روی whmcs کار میکنیم هم تک فعال داره و هم گوگل آنالیز داره و سایت مپ قدرتمند

این چیزای که گفتید پلاگین داره ؟ رایگان هست ؟ چقدر ورودی گوگل میگیرید ؟ چطور پیش میره ؟

gharibion
July 6th, 2016, 03:07
برای نشر مطالب و آموزش هاتون وردپرس پیشنهاد میشه .
موفق باشید .

chaishpish
July 6th, 2016, 20:50
در حال حاظر خوبه ما به روز رسانی بالایی هم داریم رتبه ایرانمون از 16000 به 9400 تا امروز تغییر کرده البته به سئو کردن سایت هم مربوط میشه ما خودمون سئو سایتمون رو انجام دادیم

sepahanserver
July 6th, 2016, 23:06
درود

پیشنهاد میکنم از وردپرس استفاده کنید از هر لحاظی بهتر است
و داخل ناحیه کاربری wHMCS لینک مرکز آموزش را به وبلاگی ک با وردپرس زدید تغییر دهید.

acc1374
July 7th, 2016, 00:26
درود

پیشنهاد میکنم از وردپرس استفاده کنید از هر لحاظی بهتر است
و داخل ناحیه کاربری wHMCS لینک مرکز آموزش را به وبلاگی ک با وردپرس زدید تغییر دهید.

چطوری تغییر بدم؟