PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتصال دامین به vps

irani11
July 5th, 2016, 17:12
سلام
یه سایت دارم در واقع که هاستش لینوکه و میخوام دامین اون رو بر رویه یه سرور ویندوز نصب کنم ایا شدنیه؟؟
و سوال دومم اینه که اگر دامین من برروی سرور بالا بیاد بعنوان ادرس یک سایت چطور و به چه محوی باید روش کنترل پنل نصب کنم؟یعنی مثلا وردپرس روی اون سرور نصب میشه برای مدیریت سایت؟؟؟
سوال دیگه ام هم در مورد نصب یه بازی رویه سروره که هر فرد بتونه از اشتراک خودش وارد بازی بشه در اون سایت که به سرور متصله.ایا اینم ممکنه؟

hegza
July 5th, 2016, 17:19
سلام
یه سایت دارم در واقع که هاستش لینوکه و میخوام دامین اون رو بر رویه یه سرور ویندوز نصب کنم ایا شدنیه؟؟
و سوال دومم اینه که اگر دامین من برروی سرور بالا بیاد بعنوان ادرس یک سایت چطور و به چه محوی باید روش کنترل پنل نصب کنم؟یعنی مثلا وردپرس روی اون سرور نصب میشه برای مدیریت سایت؟؟؟
درود بر شما
میشه سوالتون رو واضع تر بفرمائید؟
من احساس میکنم آشنائی به مباحث وی پی اس/کنترل پنل ها/ سیستم عامل ها ندارید. پس لطفا مرحله به مرحله سئوال بفرمائید

- - - Updated - - -

در مورد سوال اولتون یعنی دامنه الان رو هاست لینوکس هست. و میخواید کلا ببرید روی وی پی اس ویندوز؟ یا ساب دامنه ای از ان را میخواهید ببرید؟
در مورد سئوال دوم ورپرس کنترل پنل نیست و یک اسکریپت و نرم افزار تحت وبه

irani11
July 5th, 2016, 17:34
درود بر شما
میشه سوالتون رو واضع تر بفرمائید؟
من احساس میکنم آشنائی به مباحث وی پی اس/کنترل پنل ها/ سیستم عامل ها ندارید. پس لطفا مرحله به مرحله سئوال بفرمائید

- - - Updated - - -

در مورد سوال اولتون یعنی دامنه الان رو هاست لینوکس هست. و میخواید کلا ببرید روی وی پی اس ویندوز؟ یا ساب دامنه ای از ان را میخواهید ببرید؟
در مورد سئوال دوم ورپرس کنترل پنل نیست و یک اسکریپت و نرم افزار تحت وبه

lممنون از پاسختون
درمورد سوال اول بله یک سایتی الان درحال فعالیت هست با یک دامین و هاست لینوکس که داره فعالیت میکنه.خب من میخوام یک بخش مربوط به بازی روی سرور مجازی راه اندازی کنم که کاربر وقتی وارد یوزر خودش شد بتونه بازی بکنه.
در کل سوالم اینه در چنین وضعی میشه همه این کارها رو روی سرور مجازی کرد و اصلا هاست داشتن بی فایده است؟؟(یعنی کل سایت و بازی و همه چی منتقل بشه روی سرور ویندوز)
یا نه باید هاست رو نگه دارم و یک ساب دامین به سرور متصل بشه مخصوص بازی؟؟
واگر قراره که خود سایت با دامینش از روی سرور بالا بیاد اونوقت نحوه کنترل وبسایت چجوریه؟؟اخه درحال حاضر روی هاست ورد پرس نصبه اگر برم روی سرور چطور باید کنترل کرد سایت رو؟؟

hegza
July 5th, 2016, 18:38
lممنون از پاسختون
درمورد سوال اول بله یک سایتی الان درحال فعالیت هست با یک دامین و هاست لینوکس که داره فعالیت میکنه.خب من میخوام یک بخش مربوط به بازی روی سرور مجازی راه اندازی کنم که کاربر وقتی وارد یوزر خودش شد بتونه بازی بکنه.
در کل سوالم اینه در چنین وضعی میشه همه این کارها رو روی سرور مجازی کرد و اصلا هاست داشتن بی فایده است؟؟(یعنی کل سایت و بازی و همه چی منتقل بشه روی سرور ویندوز)
یا نه باید هاست رو نگه دارم و یک ساب دامین به سرور متصل بشه مخصوص بازی؟؟
واگر قراره که خود سایت با دامینش از روی سرور بالا بیاد اونوقت نحوه کنترل وبسایت چجوریه؟؟اخه درحال حاضر روی هاست ورد پرس نصبه اگر برم روی سرور چطور باید کنترل کرد سایت رو؟؟

شما میتونید کل فعالیت سایتتون رو ببرید روی سرور ویندوز و همانطور که الان در روی هاست خود کنترل پنلی دارید(سی پنل یا دایرکت ادمین) اونجا هم میتوانید مشابه اون رو داشته باشید+ سایت وردپرسی شما نیز مثل الان که مدیریتش میکنید قابل مدیریت خواهد بود. از این جنبه مشکلی نخواهید داشت.+ بازی ها رو نیز روی اون سرور اجرا کنید برای کاربرانتون.

راه حل دیگری نیز وجود دارد. یک ساب دامنه رو منتقل میکنید روی سرور ویندوز و دامنه اصلی روی این هاست لینوکس نگه میدارید.
البته راه حل های دیگری نیز وجود دارد که میتوانید بدون ایجاد ساب دامنه بازیها رو روی سرور سایت اصلیتون که لینوکس هست رو فراخوانی کنید. حالا به متدهای مختلفی که وجود داره از دایرکشن کانکتویتی بگیرید تا جاوا اسکریپت و آی فریم ساده.