توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور اختصاصی برای سایت دانلود و هاست
اشکان
July 4th, 2016, 02:58
سلام
قصد زدن 3 تا سایت دانلود دارم ، که می خوام یک سرور تهیه کنم و هاست و هاست دانلود هاشون رو از همون سرور داشته باشم ،
لطف کنید سرور با حداقل رم 16-32 ، سی پی مناسب ، هارد حداقل 4-6 ترا ( کیفیت خوب باشه ، یوقت هارد نسوزه )
مورد بسیار مهم این که دیتاسنتر با ی سری موارد کپی رایت دار مشکل نداشته باشه ( نوع موارد فیلم و موزیک خارجی هستش )
اگر چیزی دیگه ای هم هست خودتون اعلام کنید و اگر هم به غیر از افر بالا چیز دیگه ای هم پیشنهاد داشتید ، اونم در کنارش قرار بدید تا بررسی شه
قیمت مناسب باشه و تخیلی 500-600 تومنی ندید
+
اینکه هزینه دایرکت ادمین چقدر هست و ایا کانفیگ اولیه و تنظیمات رو برامون انجام می دید یا نه ( پشتیبانی در صورت بروز مشکلات ؟؟؟ )
mizban97
July 4th, 2016, 03:01
سلام
قصد زدن 3 تا سایت دانلود دارم ، که می خوام یک سرور تهیه کنم و هاست و هاست دانلود هاشون رو از همون سرور داشته باشم ،
لطف کنید سرور با حداقل رم 16-32 ، سی پی مناسب ، هارد حداقل 4-6 ترا ( کیفیت خوب باشه ، یوقت هارد نسوزه )
مورد بسیار مهم این که دیتاسنتر با ی سری موارد کپی رایت دار مشکل نداشته باشه ( نوع موارد فیلم و موزیک خارجی هستش )
اگر چیزی دیگه ای هم هست خودتون اعلام کنید و اگر هم به غیر از افر بالا چیز دیگه ای هم پیشنهاد داشتید ، اونم در کنارش قرار بدید تا بررسی شه
+
اینکه هزینه دایرکت ادمین چقدر هست و ایا کانفیگ اولیه و تنظیمات رو برامون انجام می دید یا نه ( پشتیبانی در صورت بروز مشکلات ؟؟؟ )
باسلام
سرور اختصاصی از دیتاسنتر هتزنر آلمان با کانفیگ زیر قابل ارائه می باشد :
Cpu Intel Core i7-2600
Ram 16GB
Hard 6TB
bw 20TB
ماهانه 125 تومان
لایسنس دایرکت ادمین ماهانه 15 تومان هست.
نصب و کانفیگ اولیه سرور ها رایگان می باشد.
برای سفارش تیکت بدید یا در تلگرام پی ام بدید.
09039126726
http://mizbanservers.com/clients
آرکانت
July 4th, 2016, 03:04
سلام
+
همه موارد با هم؟ میتونم بهتون اطمینان بدم قیمت 500 هزار تومنی دیتا سنتر الکی نیست و یسری مزیت نسبت به سرور های 100 هزار تومنی دارند
در هر صورت میتونیم از کولوکراسینگ آمریکا در خدمت شما باشیم!
سرور ها کولوکیشن هستند
سرور اجاره ای از دیتا سنتر ovh هم میتونم با هزینه یورو 4060 تومان در خدمت شما باشم
البته کولوکراسینگ خیلی خیلی بهتر از ovh هست، در صورت تمایل با شماره 24 ساعته شرکت تماس بگیرید
01135331143 آرکانت
اشکان
July 4th, 2016, 03:04
باسلام
سرور اختصاصی از دیتاسنتر هتزنر آلمان با کانفیگ زیر قابل ارائه می باشد :
Cpu Intel Core i7-2600
Ram 16GB
Hard 6TB
bw 20TB
ماهانه 125 تومان
لایسنس دایرکت ادمین ماهانه 15 تومان هست.
نصب و کانفیگ اولیه سرور ها رایگان می باشد.
برای سفارش تیکت بدید یا در تلگرام پی ام بدید.
09039126726
http://mizbanservers.com/clients
ی مورد مهم رو فراموش کردم ما نیاز به ای پی زیادی داریم بخاطر فیل ت ر شدن
+
رم و هارد قابلیت ارتقا دارن؟
mizban97
July 4th, 2016, 03:08
ی مورد مهم رو فراموش کردم ما نیاز به ای پی زیادی داریم بخاطر فیل ت ر شدن
+
رم و هارد قابلیت ارتقا دارن؟
خیر عزیز
سرور مارکتی می باشد.
قابل ارتقا نیست اما بعدا میتوانید به سرور با مشخصات بالاتری تهیه کنید.
آیپی قابل ارائه هست چه تعداد نیاز هست؟
اشکان
July 4th, 2016, 03:12
خیر عزیز
سرور مارکتی می باشد.
قابل ارتقا نیست اما بعدا میتوانید به سرور با مشخصات بالاتری تهیه کنید.
آیپی قابل ارائه هست چه تعداد نیاز هست؟
حداقل 20 تا
ی لایسنس دایرکت ادمین برای هر سه تا کافیه درسته؟
mizban97
July 4th, 2016, 03:15
حداقل 20 تا
ی لایسنس دایرکت ادمین برای هر سه تا کافیه درسته؟
هزینه 20 عدد آیپی ماهانه 86 هزار تومان
بله برای 3 سایت کافی هست مشکلی نداره
لطفا از طریق تیکت یا تلگرام در تماس باشید.
Z.eus
July 4th, 2016, 03:16
عزیز صرفا چند پیشنهاد دوستانه در رابطه با قسمتی که گفتید :
یوقت هارد نسوزه )
از سرور های هتزنر (حداقل مارکتی ها) استفاده نکنید چون وضعیت چندان مناسبی ندارند و دسکتاپ هستند و..
اگر اطلاعات برای شما بسیار مهم است، که مسلما هم همینطور است، پیشنهاد میشود از Raid 10 HW استفاده کنید. که خب همان سرور 500 - 600 تومانی می شود که شما با آن میانهی خوبی ندارید!
ولی در این صورت اگر دیسک شما هم کاملا بسوزد ولی اطلاعات شما از بین نخواهند رفت. Raid 0+1 است درواقع.
موفق باشید.
mizban97
July 4th, 2016, 03:27
عزیز صرفا چند پیشنهاد دوستانه در رابطه با قسمتی که گفتید :
از سرور های هتزنر (حداقل مارکتی ها) استفاده نکنید چون وضعیت چندان مناسبی ندارند و دسکتاپ هستند و..
اگر اطلاعات برای شما بسیار مهم است، که مسلما هم همینطور است، پیشنهاد میشود از Raid 10 HW استفاده کنید. که خب همان سرور 500 - 600 تومانی می شود که شما با آن میانهی خوبی ندارید!
ولی در این صورت اگر دیسک شما هم کاملا بسوزد ولی اطلاعات شما از بین نخواهند رفت. Raid 0+1 است درواقع.
موفق باشید.
بنده برای ایشون سرور گارانتی میکنم که هیچ مشکلی پیش نیاد.
استارتر گرامی روزانه 100 ها نفر از سرور های حراجی هتزنر استفاده میکنند.
نسبت به قیمت کیفیت مطلوبی دارن بابت هزینه ای که میکنید سرور خوبی میگیرید.
دیگه همه چیز به خود شما بستگی داره که چه مقدار میخواید هزینه کنید!
در ضمن هیچ دیتاسنتری به شما هارد و قطعات نو نمیده مطمئن باشید همون قطعات دست دوم استفاده میکنند.
Z.eus
July 4th, 2016, 03:46
بنده برای ایشون سرور گارانتی میکنم که هیچ مشکلی پیش نیاد.
استارتر گرامی روزانه 100 ها نفر از سرور های حراجی هتزنر استفاده میکنند.
نسبت به قیمت کیفیت مطلوبی دارن بابت هزینه ای که میکنید سرور خوبی میگیرید.
دیگه همه چیز به خود شما بستگی داره که چه مقدار میخواید هزینه کنید!
در ضمن هیچ دیتاسنتری به شما هارد و قطعات نو نمیده مطمئن باشید همون قطعات دست دوم استفاده میکنند.
خیلی جالب است شما سرور های مارکتی هتزنر را گارانتی میکنید که مشکلی پیش نمی آید !
همکاران با سابقه زیادی هستند که حتی احتمال مشکل در Raid controller را هم میدهند اما شما سرور های مارکتی را گارانتی میکنید؟!
در همین ۱ - ۲ هفته اخیر چند تن از دوستان به بنده بصورت شخصی گفتند که هاردشان سوخته است! سرور های هتزنر بوده است.
فروش به چه قیمتی؟! اطلاعات درست به کاربر بدید.
mizban97
July 4th, 2016, 03:53
خیلی جالب است شما سرور های مارکتی هتزنر را گارانتی میکنید که مشکلی پیش نمی آید !
همکاران با سابقه زیادی هستند که حتی احتمال مشکل در Raid controller را هم میدهند اما شما سرور های مارکتی را گارانتی میکنید؟!
در همین ۱ - ۲ هفته اخیر چند تن از دوستان به بنده بصورت شخصی گفتند که هاردشان سوخته است! سرور های هتزنر بوده است.
فروش به چه قیمتی؟! اطلاعات درست به کاربر بدید.
همکار عزیز
این درخواستی هست استارتر داده است .بودجه ایشون در حد سرور مارکتی هست.
ایشون حرف از ریدکنترلر نزدن خب طبیعتا اگر سرور دارای رید باشه هزینه بیشتری باید خرج بکنند.
شما باید متناسب با درخواست استارتر آفر بدید نه اینکه بگید سرور های مارکت بد هست.
بنده شخصا هیچگونه مشکلی در هارد اینگونه سرور ها ندیدم پس راضی هستم.
Z.eus
July 4th, 2016, 04:00
همکار عزیز
این درخواستی هست استارتر داده است .بودجه ایشون در حد سرور مارکتی هست.
ایشون حرف از ریدکنترلر نزدن خب طبیعتا اگر سرور دارای رید باشه هزینه بیشتری باید خرج بکنند.
شما باید متناسب با درخواست استارتر آفر بدید نه اینکه بگید سرور های مارکت بد هست.
بنده شخصا هیچگونه مشکلی در هارد اینگونه سرور ها ندیدم پس راضی هستم.
اگر دقت بفرمایید صرفا جهت این مورد که استارتر در پست اول نوشته بودند :
یوقت هارد نسوزه
توضیحاتی نیز برای ایشان ارسال شد.
و شما با موضع گیری خاص و به نفع خود میفرمایید سرور های مارکتی هتزنر را هم گارانتی میکنید که مشکلی پیش نمیآید!
به هر تقدیر..؛
موفق و موید باشید.
ParsIranic
July 4th, 2016, 04:06
ارائه سرور اختصاصی از کانادا تورنتو
سرور ها در رک اختصاصی ما هستند و مجموعه ما مالکیت 100% شبکه و سخت افزار را دارد.
از این رو نگرانی بابت از دست دادن اطلاعات و سیاست های متغیر دیتا سنتر های خارجی نخواهید داشت.
پینگ ما به گوگل زیر 1 میلی ثانیه است ! که تاثیر به سازی در بهینه سازی سایت شما خواهد داشت.
در صورت خرید 1 ماه لایسنس رایگان نیز برای شما در نظر خواهد گرفته شد.
تنظیمات اولیه به صورت رایگان و در صورت نیاز به کانفیگ تخصصی ، با هزینه بسیار مناسب انجام خواهد شد.
همچنین از پشتیبانی 24 ساعته برای رفع مشکلات نیز برخوردار خواهید شد.
اسپم نباشه اما کلا فقط هارد نیست و من سرور های مارکتی رو به شخصه اصلا پیشنهاد نمیکنم ، چون قطعات و سخت افزار سرور بصورت مفید زیر فشار زیاد ، دوام و بازده کمتر می شود
حالا سرور های مارکتی هم که چندین بار بفروش میرسه و هر کاربر چه میکند خدا می داند! من برای کاربرم گرفتم راضی بود، اما خودم که تست کردم مشکلات زیادی از جمله لتنسی بالای هارد ، و مشکل پردازنده را حس کردم! چیزی که رو کاغذ بود خیلی خیلی تفاوت با چیزی که تحویل گرفتیم داشت و این نتیجه رو به پایان بودن تایم مفید سرور هست!
موارد رو بررسی کنید سرور و حتما بصورت حرفه ای تست کنید و حتما پیشنهاد میشه درصورتی که سرور مارکتی تهیه میکنید بک آپ روزانه یا حتی 12 ساعت از سرور خود در هارد دیگر بگیرید
farssub
July 4th, 2016, 13:31
Intel Xeon E3-1245
HDD2x HDD 3,0 TB SATA Enterprise
RAM4x RAM 4096 MB DDR3 ECC
سرور فوق ماهانه 123 هزار تومان ماهانه
-
Intel Core i7 920
HDD2x HDD 2,0 TB SATA Enterprise
RAM6x RAM DDR3 8192 MB
سرور فوق ماهانه 135 هزار تومان
-
Intel Core i7-2600
HDD2x HDD 3,0 TB SATA Enterprise
RAM4x RAM DDR3 8192 MB
سرور فوق ماهانه 140 هزار تومان
-
نصب و کانفیگ دایرکت رایگان میباشد
لایسنس دایرکت و سی پنل زیر قیمت ارائه میشه کم ترین قیمت موجود
novin-web
July 4th, 2016, 14:45
سلام
کانفیگ اولیه سرور رایگان انجام میشه
سی پنل رایگان در صورت درخواست
دایرکت ادمین رایگان در صورت درخواست
ارایه تمپلیت های اماده بصورت رایگان
این افر در حال حاضر موجود هست با 10 درصد تخفیف دایمی:
CPU: Intel I7-2600
RAM: 16GB
HDD: 2x HDD 3,0 TB SATA Enterprise
PORT: 1 Gbit/s bandwidth
Traffic: Unlimited
ماهانه: 159 تومان
افرهای پیشین ما:
فروش یهاری سرورهای اختصاصی + 70 درصد تخفیف (((نوین هاست))) (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=139269)
سرور اختصاصی بسیار ارزان ((طرح تکریم مشتری)) به مدت 3 هفته ##شروع 100 تومان## (http://www.webhostingtalk.ir/f11/129074/)
فروش سرورهای Hetnzer ویژه جام جهانی 2014 با 100 درصد نخفیف در ستاپ و 15 درصد روی سرور (نوین هاست) (http://www.webhostingtalk.ir/f11/117590/)
و 15 درصد از رداستیشن
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست (http://www.novinhost.org/client/submitticket.php)
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست (http://www.novinhost.org/index.php/%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA.html)
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
viasky
July 4th, 2016, 15:14
باسلام
تشکر از پیغامی که ارسال فرمودید
لطفا بودجه مشخص خودتون هم بفرمایید در صورت امکان ( خصوصی)
همچنین در ارتباط با ***** فرمودید نیاز به ip دارید
این دو مورد ارتباطی با یک دیگر ندارند که البته توضیح میدم خدمت شما
July 4th, 2016, 18:22
سلام
+
سلام
سرور ارزون بخواهید از مارکتی آلمان تقدیم می کنیم ماه اول 110.000 تومان و ماه های بعد 120.000 تومان
سرور بهتر هم اگر بخواهید از اکاتل هلند می توانیم آفر بدهیم
برای خرید به بخش فروش تیکت ارسال کنید
www.whpersian.com (http://www.whpersian.com)
باتشکر
meysam021
July 4th, 2016, 18:27
با سلام
سرور با رم 32
هارد 6 ترابایت
سی پی یو : core i7-2600
158.000 تومان از دیتاسنتر هتزنر قابل ارائه میباشد
برای مشاوره و خرید در سایت تیکت ارسال نمایید
لینک سفارش : http://afraserver.com/%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC/
در مورد هارد هم استارتر عزیز هارد را هیچ شرکتی نمیتونه تضمین کنه حتی بهترین نوع هارد. پیشنهاد میکنم به حواشی دقت نکنید
پشتیبانی سخت افزاری کاملا رایگان میباشد
هزینه لایسنس دایرکت ادمین برای هر سرور 15 تومان میباشد
shopingserver.com
July 11th, 2016, 21:18
سلام
+
سلام
سرور ذیل به شما پیشنهاد می کنیم
Intel Core i7-3770
2x HDD 3,0 TB SATA Enterprise
2x RAM 8192 MB DDR3
1Gps port
20TB bw
هزینه ماهیانه 155 هزار تومان
هزینه ماه اول 145 هزارتومان(یک بار تخفیف برای شما)
برای هاست سایتتون هم لطفا تماس بگیرید تا راهنمایی کنیم
sms.bartarhost
July 11th, 2016, 23:36
سلام
+
سلام
اگر خریداری نشده
سرور های هتزنر سری جدید و یا ex40 میتونیم با قیمت خوب بهتون ارائه بدیم
لطفا یا در یاهو برای قیمت و یا در تلگرام پیام بدید