توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی
artuore
July 4th, 2016, 01:46
با سلام دوستان گرامی دقت فرمایید قبل از اعلام آفر حتما شرایط زیر رو داشته باشید !
1 . گارانتی بازگشت وجه تا 7 روز بی قید و شرط
2 . نماد الکترونیکی
3 . پشتیبانی 24 ساعته از تلفن اسکایپ و یاهو
4 . قبل از خرید 24 ساعت تست میکنم
5 . در صورت دارا بودن همه شرایط سرویس رو دو برابر ارتقا و تا 1 سال تمدید میکنم .
تمامی این 5 مورد فقط به این علت هست که از دو جا خرید کردم و هر دو فاقد همه شرایط بودن . پشتیبانی هم که .... بگذریم
سرور مجازی مورد نظر دارای 1 گیگ رم 1 هسته سی پی یو و حداقل 40 گیگ هارد
ویندوز سرور 2003 نیاز هست . جهت آپلود فایل به تلگرام مورد استفاده قرار خواهد گرفت .
با تشکر از همه
Z.eus
July 4th, 2016, 02:17
۱. دارد - درصورت وجود مشکل فنی در سرویس
۲. در حال اقدام هستیم
۳. همانطور که میبینید این موقع شب هم آفر ارسال میشود :D
۴. تست ارائه میشود مشکلی نیست
۵. ده ماه تمدید کنید، یک سال استفاده کنید.
تمام مشخصاتی که نیاز دارید موجود است.
رم ۱۰۲۴ مگابایت تا ۴ مگابایت آخر کاملا اختصاصی و واقعی
۵۰ گیگ فضای اینترپرایز
ویندوز سرور ۲۰۰۳ بهینه. قابلیت نصب سیستم عامل دلخواه با یک کلیک
مجازی ساز KVM است.
هر ۱ ساعت قطعی و داون تایم = ۱ روز اضافه شدن به تایم سرور شما.
از تورنتو کانادا در خدمتیم + پنل مجهز مدیریتی VPS
هادر ها اینترپرایز WD و کاملا نو - شبکه 1000 مگابیت گارانتی
تحویل هر سرور مجازی در کمتر از 60 ثانیه
پلن ها داخل سایت هستند؛
http://serversaz.com/vps/
آپتایم سرور های ما تا بدین لحظه 100% بوده است.
مجازی ساز KVM
گارانتی کیفیت
گارانتی بازگشت وجه تا 7 روز
+ پنل مدیریتی مجهز جهت ریلود و نصب سیستم عامل دلخواه و دسترسی vnc بدون هیچ نرم افزار اضافه
پهناباند نامحدود
مصرف پردازنده نامحدود
منابع کاملا اختصاصی.
peym@n
July 4th, 2016, 02:24
درود
======================
1 در صورت وجود مشکل از سوی سخت افزار
2 در دست اقدام
3 ایشالله ملاحضه خواهید کرد
4 تست قابل ارائه هست
5 در صورت خرید 1 سال 1 ماه رایگان محاسبه میگردد
======================
پلن1
رم اختصاصی :1 گیگابایت
هارد اختصاصی : 50 گیگابایت
پردازنده : 1 هسته Xeon
آی پی اختصاصی : 1 عدد
سیستم عامل : CentOs - windows - - Ubuntu - Kali Linux
دیتاسنتر :هتزنر آلمان
نصب و کانفیگ کنترل پنل رایگان
15,000 تومان ماهانه
======================
ارائه پنل تحت وب
32252
برای دریافت تست لطفا عضو (https://my.parswebhost.net/register.php) و تیکت (https://my.parswebhost.net/supporttickets.php) ارسال ارسال نمائید
و یا با ای دی های زیر در تماس باشد
شماره دفتر:04533452748
شماره همراه:09014514714
ای دی تلگرام:parswebhost@
ای دی یاهو:parswebhostnet
ای دی اسکایپ:parswebhost.net
سوالی بود در خدمتتونم
OmidX
July 4th, 2016, 02:25
با سلام دوستان گرامی دقت فرمایید قبل از اعلام آفر حتما شرایط زیر رو داشته باشید !
2 . نماد الکترونیکی
5 . در صورت دارا بودن همه شرایط سرویس رو دو برابر ارتقا و تا 1 سال تمدید میکنم .
تمامی این 5 مورد فقط به این علت هست که از دو جا خرید کردم و هر دو فاقد همه شرایط بودن . پشتیبانی هم که .... بگذریم
ویندوز سرور 2003 نیاز هست . جهت آپلود فایل به تلگرام مورد استفاده قرار خواهد گرفت .
با تشکر از همه
سلام ، یعنی شما سرور مجازی مدیریت شده میخواید ، درسته ؟
چون در حالت سرور های مجازی بصورت مدیریت نشده ارائه میشن و فقط مسائل شبکه و مشکلات سخت افزاری شامل پشتیبانی شون میشه.
میزان بودجه رو مشخص کنید.
mizban97
July 4th, 2016, 02:29
2 . نماد الکترونیکی
با تشکر از همه
باسلام
سرور مجازی از اکاتل هلند قابل ارائه هست.
نماد در سایت صفحه اصلی موجود هست.
پشتیبانی تیکت و تلگرام فعال است.
تست نیم ساعت میتوانیم ارائه بدیم.
در خدمت شما هستیم
NL-1024
CPU: Intel Xeon 1270v3 2core
رم: 1024 مگابایت
هارد: 100GB
سیستم عامل: ویندوز -لینوکس
unmanaged
سطح دسترسی کامل root
مجازی ساز : ESXI
مدت زمان تحویل: 2 الی 24 ساعت
پورت ارتباطی سرور : 1 گیگابیت
30,000 تومان ماهانه
کد تخفیف: WHT
سفارش دهید (http://mizbanservers.com/clients/cart.php?gid=69)
mohammadlover
July 4th, 2016, 03:38
سلام. وقت به خیر
دوست عزیز ما شرکت ثبت شده هستیم با نماد 2 ستاره. کیفیت تمام سرویس های ما تضمین شده هستش.
1 - ضمانت بازگشت وجه در هر زمانی و بدون هیچ دلیلی.
2 - نماد اسکترونیکی 2 ستاره داریم.
3 - بعد از ثبت تیکت معمولا کمتر از 5 دقیقه بررسی میشه. تلگرام هم موجوده.
4 - به خاطر ضمانت بازگشت قوی و امکان فسخ در هر زمان، نیازی به تست نیست.
5 - در خدمت شما هستیم.
2 . نماد الکترونیکی
1 . بازکشت وجه در صورتی که مشکلی از سمت ما باشد بله انجام میشود
2 . نماد الکترونیکی
3 . پشتیبانی 24 ساعته از تلفن و تیکت
4 . (بازگشت وجه وجود دارد )
5 . مشکلی نیست
سرور آفر ما
رم 1 گیگ
1 هسته سی پی یو
ترافیک نامحدود
آلمان - فرانسه - کانادا - امریکا - انگلستان و ایران
قابل ارائه میباشد
هزنیه ماهانه 35 هزارتومان
با ما در تماس باشید
02166573866
softlayer
July 4th, 2016, 13:42
درود
از فرانسه و آلمان درخدمتیم
Cpu :2 core 1200 mhz
Ram : 1024 MB ECC
Hdd :35 GB SATA III
Traffic: Unlimited
ماهیانه 17 هزارتومان از اروپا
+نصب و کانفیگ اولیه رایگان
+ آنتی دیداس سخت افزاری رایگان در سرورهای فرانسه
+ ارائه دسترسی vsphere جهت اطمینان از صحت منابع
+ هر 100 گیگابایت هارددیسک اضافه ماهیانه 8 تومان
+ هر 1 هسته پردازنده اضافه با فرکانس 600 مگاهرتز 8 هزارتومان
+ هر 1 گیگابایت رم اضافه 10 هزارتومان
+ بازگشت وجه در صورت عدم رضایت
www.mahtaonline.ir (http://www.mahtaonline.ir/)
artuore
July 4th, 2016, 13:43
درود
======================
1 در صورت وجود مشکل از سوی سخت افزار
2 در دست اقدام
3 ایشالله ملاحضه خواهید کرد
4 تست قابل ارائه هست
5 در صورت خرید 1 سال 1 ماه رایگان محاسبه میگردد
======================
پلن1
رم اختصاصی :1 گیگابایت
هارد اختصاصی : 50 گیگابایت
پردازنده : 1 هسته Xeon
آی پی اختصاصی : 1 عدد
سیستم عامل : CentOs - windows - - Ubuntu - Kali Linux
دیتاسنتر :هتزنر آلمان
نصب و کانفیگ کنترل پنل رایگان
15,000 تومان ماهانه
======================
ارائه پنل تحت وب
32252
برای دریافت تست لطفا عضو (https://my.parswebhost.net/register.php) و تیکت (https://my.parswebhost.net/supporttickets.php) ارسال ارسال نمائید
و یا با ای دی های زیر در تماس باشد
شماره دفتر:04533452748
شماره همراه:09014514714
ای دی تلگرام:parswebhost@
ای دی یاهو:parswebhostnet
ای دی اسکایپ:parswebhost.net
سوالی بود در خدمتتونم
از طریق یاهو آیدی در تماس باشید
novin-web
July 4th, 2016, 14:07
باسلام و احترام
پشتیبانی 24 ساعت از طریق تیکت
دارای نماد الکترونیک
تست داده میشود
مانی بک تا 24 ساعت
قیمت سرور 27 هزار تومان
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست (http://www.novinhost.org/index.php/%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA.html)
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
98M!zban
July 4th, 2016, 14:24
دوست عزیز شما که از هر سرویس دهنده ای سرویس تهیه کنید روز دوم به دلیل اینکه کارتون تموم شده با سرور بنا به دلایل مختلف از جمله ایراد به پشتیبانی و موارد دیگر درخواست بازگشت وجه می کنید
شما با هزینه بسیار کمی که می کنید انتظاری برابر با سرور اختصاصی دارید
در مورد پشتیبانی 24 ساعته صحبت می کنید در صورتی که هزینه پشتیبانی 24 ساعته را پرداخت نمی کنید
اعلام کردید که از طریق فتا از 98 میزبان شکایت می کنید ولی بنده هنوز برام ارجاع نامه ی ارسال نشده شدیدا منتظر پیگیری قضایی از سمت شما بودم
اعلام کردید از طریق اینماد نماد اعتماد مارو باطل می کنید . احساس کردید شما به ما نماد اعتماد دادین که به این راحتی با دروغ و صحنه سازی های مختلف بخواید این نماد رو باطل کنید ولی مشاهده کردین که بعد از گذشت 2 ماه هنوز نماد ما بر روی سایت می باشد
هیچ سرویس دهنده ای با شما کنار نخواهد اومد . چون شما به دنبال سرویس نیستید به دنبال سو استفاده از این حرفه هستید
همکاران گرامی بنده هم که در دام شما گرفتار شوند قطعا دو روز دیگه براشون تاپیک تهدید آمیز در همین سایت ارسال می کنید تا شاید به پولتون برسید
سرویس دادن به کاربرانی مثل شما مثال بارز هدر دادن وقت و سرمایه می باشد
- - - Updated - - -
سلام ، یعنی شما سرور مجازی مدیریت شده میخواید ، درسته ؟
چون در حالت سرور های مجازی بصورت مدیریت نشده ارائه میشن و فقط مسائل شبکه و مشکلات سخت افزاری شامل پشتیبانی شون میشه.
میزان بودجه رو مشخص کنید.
ایشون میخوان هزینه بسیار اندکی بکنند ولی به جاش در طول ماه شما حتی نهار صرف نکنید چون اگر ایشون با شماره شما تماس بگیرن و اون لحظه پاسخ ندین همون لحظه برای شما در همین سایت تاپیک ارسال می کنند و با آبروی برند شما بازی می کنند
ali.huc
July 4th, 2016, 14:44
با سلام و احترام
دارای نماد اعتماد 2 ستاره
دارای گواهی سامانه های دیجیتال
24 ساعت تست
1 هفته گارانتی عودت وجه
ارائه دسترسی vcenter جهت کنترل و نظارت کامل بر منابع واقعی سرور
پلن 1 گیگ ماهانه 29 تومن در حالت آفر
جهت دریافت از طریق ناحیه کاربری (https://www.serverha.org/customers/) اقدام به ارسال تیکت نمایید.
Serverha.org (http://www.serverha.org/)
samaserver
July 4th, 2016, 16:04
بهترین کیفیت با پایین ترین هزینه
http://samaserver.ir/cart.php
سرور مجازی | پلن 1
' 512 مگ رم '
' 1 هسته سی پی یو '
' 15 گیگ هارد '
10,000تومان ماهانه
Farid Saadat
July 4th, 2016, 16:39
2 . نماد الکترونیکی
با تشکر از همه
درود. براي خريد پ.خ بديد با قيمت مناسب
Sent from my iphone using taptalk
artuore
July 4th, 2016, 17:35
دوست عزیز شما که از هر سرویس دهنده ای سرویس تهیه کنید روز دوم به دلیل اینکه کارتون تموم شده با سرور بنا به دلایل مختلف از جمله ایراد به پشتیبانی و موارد دیگر درخواست بازگشت وجه می کنید
شما با هزینه بسیار کمی که می کنید انتظاری برابر با سرور اختصاصی دارید
در مورد پشتیبانی 24 ساعته صحبت می کنید در صورتی که هزینه پشتیبانی 24 ساعته را پرداخت نمی کنید
اعلام کردید که از طریق فتا از 98 میزبان شکایت می کنید ولی بنده هنوز برام ارجاع نامه ی ارسال نشده شدیدا منتظر پیگیری قضایی از سمت شما بودم
اعلام کردید از طریق اینماد نماد اعتماد مارو باطل می کنید . احساس کردید شما به ما نماد اعتماد دادین که به این راحتی با دروغ و صحنه سازی های مختلف بخواید این نماد رو باطل کنید ولی مشاهده کردین که بعد از گذشت 2 ماه هنوز نماد ما بر روی سایت می باشد
هیچ سرویس دهنده ای با شما کنار نخواهد اومد . چون شما به دنبال سرویس نیستید به دنبال سو استفاده از این حرفه هستید
همکاران گرامی بنده هم که در دام شما گرفتار شوند قطعا دو روز دیگه براشون تاپیک تهدید آمیز در همین سایت ارسال می کنید تا شاید به پولتون برسید
سرویس دادن به کاربرانی مثل شما مثال بارز هدر دادن وقت و سرمایه می باشد
- - - Updated - - -
ایشون میخوان هزینه بسیار اندکی بکنند ولی به جاش در طول ماه شما حتی نهار صرف نکنید چون اگر ایشون با شماره شما تماس بگیرن و اون لحظه پاسخ ندین همون لحظه برای شما در همین سایت تاپیک ارسال می کنند و با آبروی برند شما بازی می کنند
بنده تا الان از هر سرویس دهنده ای سرویس تهیه کردم حتی در صورت بروز مشکل هم مانی بک نخواستم حتی شما که سرویس بنده رو حتی 24 ساعت تحویل ندادی ! و الان هم زیر تاپیک خرید بنده باز ایجاد مزاحمت کردی ...
شما و امثال شما باعث شدین این 5 شرط رو بزارم و پلیس فتا هم منتظر باش هنوز ... این تاپیک و مزاحمت خرید رو هم ضمیمه میکنم باز تو هم اگه آبرو داشتی پول و اطلاعات کسی رو نمیخوردی
viasky
July 4th, 2016, 17:40
باسلام
سرور های کلو شده و راه اندازی شده به صورت کلاستر در لوکیشن فرانسه
دارای آنتی دی داس و فایروال سخت افزاری + SSD و Raid
نرخ برخی از سرویس ها: https://viasky.net/cart.php
همچنین برای کاربران داخل ایران مالیات در بر نخواهد داشت
سوالی داشتید در خدمتم
98M!zban
July 4th, 2016, 19:13
بنده تا الان از هر سرویس دهنده ای سرویس تهیه کردم حتی در صورت بروز مشکل هم مانی بک نخواستم حتی شما که سرویس بنده رو حتی 24 ساعت تحویل ندادی ! و الان هم زیر تاپیک خرید بنده باز ایجاد مزاحمت کردی ...
شما و امثال شما باعث شدین این 5 شرط رو بزارم و پلیس فتا هم منتظر باش هنوز ... این تاپیک و مزاحمت خرید رو هم ضمیمه میکنم باز تو هم اگه آبرو داشتی پول و اطلاعات کسی رو نمیخوردی
من مزاحمت ايجاد نكردم هسدار دادم همكارانم دام افرادى مثل شما گرفتار نشند . اولين بار هم نيست و من هميشه وقتى بدونم كاربرى قصد سو استفاده از همكاران مستقر در اين حرفه رو داره قطعا هشدار ميدم تا كمكى باشه به اون عده اى كه كيفيت و مشترى خوب براشون ملاك مهمى هست
اما در مورد فتا اگر ميبينيد خيلي طول ميكشه مداركى كه تا حالا جمع كردين مثلا فكر كنم من ديشب افطارى چى خوردم رو هم تا حالا صميمه كردين آخه از روز اول من به شما سلام ميكنم شما جوابت اينه سلام كردنت ضميمه شد [emoji51][emoji51][emoji51] خلاصه اگر خيلي طول ميكشه بنده از طرف شماازخوذم شكايت كنم روز دادرسى هم نمي خواد بياد اظهارات شما رو خودم مينويسم واستون يه چند تا جرم جديد هم ياد گرفتم اونا رو هم به خودم ميزنم . فقط روز اصلي كه دادگاه هست تشريف بياريد
يا امرلا مه بگيد سفارش كنم حداقل پرونده شما رو سريعتر پيگيري كنند زودتر به نتيجه برسيد دست ازضميمه كردنم برداريد . آخه همش دارين ضميمه ميكنيد خسته ميشين
اطلاعات شما رو هنوز نگه داشتم شايد لازم بشه توي دادگاه نشون بدم كه چه كارهايي با سرور مجازي انجام ميدين و نيازي به اطلاعات شما ندارم
موفق باشيد و من ديكه به قول شما مزاحم تاپيك خريد شما نميشم تا حالا حتما همكارانم فهميدن با چه فرد سو استفاده گري روبرو هستند
98mizban.com
Z.eus
November 18th, 2016, 16:50
من مزاحمت ايجاد نكردم هسدار دادم همكارانم دام افرادى مثل شما گرفتار نشند . اولين بار هم نيست و من هميشه وقتى بدونم كاربرى قصد سو استفاده از همكاران مستقر در اين حرفه رو داره قطعا هشدار ميدم تا كمكى باشه به اون عده اى كه كيفيت و مشترى خوب براشون ملاك مهمى هست
درود؛
جدای از اینکه با ارائه سرور تست بدون هیچ تراکنش قبلی، احتمال بروز مشکل در سرویس های خود را بالا میبرید؛ در نهایت این وقت شما است که تلف میشود. بنابراین وجود بازگشت وجه حتی در صورتی که حق با شما هم باشد، منطقی تر از ارائه سرویس تست است.
موفق باشید.
OmidX
November 18th, 2016, 17:41
درود؛
جدای از اینکه با ارائه سرور تست بدون هیچ تراکنش قبلی، احتمال بروز مشکل در سرویس های خود را بالا میبرید؛ در نهایت این وقت شما است که تلف میشود. بنابراین وجود بازگشت وجه حتی در صورتی که حق با شما هم باشد، منطقی تر از ارائه سرویس تست است.
موفق باشید.
منم تجربه این مورد رو داشتم ، تازه طرف پورت اسکن کرده بود ، برامون مشکل هم درست کرد ، سر همین موضوع دیگه ب کسی هیچ نوع تستی نمیدم .
بازگشت وجه داریم ، ولی طبق قوانین خودمون ، نه بی علت ...
mizban97
November 18th, 2016, 17:46
منم تجربه این مورد رو داشتم ، تازه طرف پورت اسکن کرده بود ، برامون مشکل هم درست کرد ، سر همین موضوع دیگه ب کسی هیچ نوع تستی نمیدم .
بازگشت وجه داریم ، ولی طبق قوانین خودمون ، نه بی علت ...
سلام
هزینه یک روز از مشتری دریافت کنید بعد بهش سرویس ارائه بدید. طرف تمایل داشت سرویس بصورت ماهانه از شما خریداری میکنه.
سرویس تست نهایت 1 ساعت هست نه اینکه برخی دوستان میان میگن 24 ساعت الی 72 ساعت رایگان میدیم این درست نیست.
با تشکر
Optimus
November 18th, 2016, 17:48
باید سرور تست و سرورهای زیر 10 هزار تومان فروش ممنوع بشه توی انجمن