توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمندی Smtp به تعداد بالا
tarf
July 4th, 2016, 01:07
با سلام
نیازمندی Smtp به تعداد بالا هستم
از هر smtp در روز حداقل 400 تا ایمیل بشه ارسال کرد
اگه smtp ها از سرویس های مثل جیمیل هم بود مشکلی نیست فقط حداقل ارسالی در روز را داشته باشند
نکته دیگه وقفه بین ارسال هم نداشته باشن و به اینباکس برن
تا 100 تا smtp هم بود مشکلی نیست
m_dg_farari
July 4th, 2016, 06:40
سلام.
این میزان که میگید که خوب دقیق مقدار ارسال مشخص نیست.
اگر ایمیل خراب زیاد دارید یا درصد Report spam شدنتون بالا هست که هیج ، در غیر این صورت (یعنی لیست ایمیلتون سالم باشه (بالای 97% سالم) و Abuse Rate اتون هم پایین باشه (زیر %0.10 - یعنی از هر 1000 نفر ، 1 نفر) اکثر سرویس دهندگان ایمیل ، میتونید استفاده کنید
MailChimp - ElasticEmail و ....
پیشنهاد هم میکنم اگر کارتون براتون مهم هست از این سرویس دهنده ها استفاده کنید... در غیر این صورت ایمیل هاتون اسپم خواهند شد.
fadak
July 4th, 2016, 07:37
سلام
صبح شما بخیر
دوست عزیز درصورت کانفیگ صحیح سرور میتوانید بیشتر از ده برابر عددی که ذکر کردید ایمیل ارسال کنید
از هتزنر المان میتوانیم سرور با ایپی تمیز جهت ارسال ایمیل تقدیم کنید
هزینه سرور ۲۰ هزار تومان
جهت براورد هزینه کانفیگ سرور با تیکت در ارتباط باشید
راه های ارتباطی در امضا موجوده
موفق باشید
tarf
July 4th, 2016, 10:13
سلام.
این میزان که میگید که خوب دقیق مقدار ارسال مشخص نیست.
اگر ایمیل خراب زیاد دارید یا درصد Report spam شدنتون بالا هست که هیج ، در غیر این صورت (یعنی لیست ایمیلتون سالم باشه (بالای 97% سالم) و Abuse Rate اتون هم پایین باشه (زیر %0.10 - یعنی از هر 1000 نفر ، 1 نفر) اکثر سرویس دهندگان ایمیل ، میتونید استفاده کنید
MailChimp - ElasticEmail و ....
پیشنهاد هم میکنم اگر کارتون براتون مهم هست از این سرویس دهنده ها استفاده کنید... در غیر این صورت ایمیل هاتون اسپم خواهند شد.
سرویس دهنده های مثل میل چیمپ یک سری محدودیت داره به همین خاطر نمیشه خیلی ازشون استفاده کرد و مشکلاتی همچون تعداد ارسال کم و یا وقفه زیاد در بین هر ارسال باید باشه
در ثانی من نرم افزار دارم که لیست smtp رو بهش میدی اون خودش بعد از تعداد مشخصی ارسال smtp رو عوض می کنه و با smtp دیگه ایمیل رو ارسال می کنه
من از دوستان پرسیدم smtp جیمیل می تونه خوب باشه ولی ساختشون به تعداد بالا کار طولانی هستش
اکثر لیست ایمیل بنده سالم هستش یعنی تا 99 درصد سالم هست
سلام
صبح شما بخیر
دوست عزیز درصورت کانفیگ صحیح سرور میتوانید بیشتر از ده برابر عددی که ذکر کردید ایمیل ارسال کنید
از هتزنر المان میتوانیم سرور با ایپی تمیز جهت ارسال ایمیل تقدیم کنید
هزینه سرور ۲۰ هزار تومان
جهت براورد هزینه کانفیگ سرور با تیکت در ارتباط باشید
راه های ارتباطی در امضا موجوده
موفق باشید
سرور بعد از چند وقت ارسال اسپم میشه به همین خاطر smtp می خواهم
tarf
July 28th, 2016, 10:56
دوستان اگه کسی هست لطفا اعلائم کنه
کلا اگه بشه از هر smtp در روز 300 تا فرستاد این مورد هم قابل قبول هست ولی اینباکس بشه همچنین تعداد smtp زیاد باشه و وفقه ارسال هم نهایت همون 1 تا 2 ثانیه باشه
همچنین اگه کسی هست بتونه اکانت جیمیل بسازه که بعدا بلاک نشه تا 50 اکانت می خواهیم
با تشکر
Hostline
July 28th, 2016, 20:21
سلام دوست عزیز
این موردها رو بنده خودم از یوزر تلگرام زیر تهیه میکنم با ایشون تماس بگیرین تا براتون هر تعداد بخواین تحویلتون بده
@AmirAm67
fadak
July 30th, 2016, 13:10
دوستان اگه کسی هست لطفا اعلائم کنه
کلا اگه بشه از هر smtp در روز 300 تا فرستاد این مورد هم قابل قبول هست ولی اینباکس بشه همچنین تعداد smtp زیاد باشه و وفقه ارسال هم نهایت همون 1 تا 2 ثانیه باشه
همچنین اگه کسی هست بتونه اکانت جیمیل بسازه که بعدا بلاک نشه تا 50 اکانت می خواهیم
با تشکر
دوست عزیز اگر ارسال شما در روز 300 تا باشه میتونید از سرویس هایی که دوستان معرفی کردن استفاده کنید
در آن صورت نیازی به وقفه های کم مثل 1تا2 ثانیه ندارید و میتوانید وقفه ها را بیشتر کنید
سرور بعد از چند وقت ارسال اسپم میشه به همین خاطر smtp می خواهم
دوست عزیز smtp بالاخره باید در یه سروری نصب شود
درصورتی که تعداد بالا ارسال میکنید بهتره سرور تهیه کنید
چون در صورتی که فقط اکانت smtp تهیه کنید کسی که سرور دارد نیز برای تامین سود مقداری به هزینه اکانت smtp اضافه میکنه
در کل هرچقدر بتوانید مستقل عمل کنید در هزینه نهایی تاثیر میزاره
موفق باشید