PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خاموش نشدن سرور و عدم دسترسی

bandarit
July 3rd, 2016, 15:55
سلام و درود خدمت اساتید گرامی

بنده یه سرور پلسک دارم اخرین نسخه هم روش نصبه اما سرور روشنه هر 24 ساعت باید سرور رو ریست بدم ارور کانکشن تایم اوت میده دوستان راه حلی دارن برای این موضوع ؟سرور ویندوز هست

ویندوز سرور 2012

آرکانت
July 3rd, 2016, 18:10
همه چیز رو بررسی کردید؟ فایروال ، سخت افزار ، شبکه و ... ؟

bandarit
July 3rd, 2016, 19:36
همه چیز رو بررسی کردید؟ فایروال ، سخت افزار ، شبکه و ... ؟

بله عزیز هیچ مشکلی نداره

yasserhost
July 5th, 2016, 16:22

بنده یه سرور پلسک دارم اخرین نسخه هم روش نصبه اما سرور روشنه هر 24 ساعت باید سرور رو ریست بدم ارور کانکشن تایم اوت میده دوستان راه حلی دارن برای این موضوع ؟سرور ویندوز هست

ویندوز سرور 2012

سلام دوست عزیز

به احتمال زیاد از فایروال باشه ! برسی کنید...

razavihost
July 5th, 2016, 16:50

ویندوز سرور 2012

اگر فایروال استفاده میکنید خاموش کنیدش برای تست و در اون 24 تست کنید که تایم اوت دارین یا نه
اگه تایم اوت برطرف شد کانفیگ فایروال برای کانکشن های باز دید کننده رو بررسی کنید.
اگر مشکل حل نشده مجداد تست دیگه ای انجام بدین ،که در زمانی قعطی یا تایم اوت از خوده سرور هم دست رسی به نت قطع میشه یا نه.
یه مورد دیگه هم چک کنید تایم های قطع شدن هست.ایا قطع شدن ها در تایم های ثایت اتفاق میوفته یا متغیر هست