PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند برنامه نویس php برای برنامه هفتگی دانشگاه

espad
July 2nd, 2016, 18:33
سلام دوستان
ی پروژه دانشجویی که باید اسم اساتید و روزهای حضور و همچنین کلاس ها و اسم درس رو از از ورودی بگیره و برنامه هفتگی رو جوری تنظیم کنه که اساتید در یک ساعت دوتا کلاس نداشته باشن یا در ی کلاس همزمان دوتا درس ارائه نشه و ...
این برنامه باید با توجه به ورودی ها ی برنامه هفتگی خوب بچینه
پروژه دانشجوییه پس لطفا قیمت بالا ندید
ممنون

dexin
July 2nd, 2016, 19:47
سلام، مشابه اين پروژه رو تو دوران دانشجويي نوشتم،اگه مايل باشيد ميتونم در خدمتون باشم

espad
July 3rd, 2016, 09:28
سلام، مشابه اين پروژه رو تو دوران دانشجويي نوشتم،اگه مايل باشيد ميتونم در خدمتون باشم

سلام لطفا قیمت بدید

shahinmq
July 3rd, 2016, 09:39
درود بر شما

چنین سیستمی اما خیلی کامل تر برای کل دانشگاه های فنی و حرفه ای نوشتیم و احتمالا در ماه جاری به فروش انبوه میرسه.

اما شما که دانشجو هستید می تونم روی سرور خودمون براتون این برنامه رو پیاده کنم (دسترسی بهتون داده نمیشه) و البته در صورتی که نیازی نیست سورس به دانشگاه تحویل بدید.

درصورت تمایل پیام خصوصی بدید.

سپاس

espad
July 3rd, 2016, 09:58
درود بر شما

چنین سیستمی اما خیلی کامل تر برای کل دانشگاه های فنی و حرفه ای نوشتیم و احتمالا در ماه جاری به فروش انبوه میرسه.

اما شما که دانشجو هستید می تونم روی سرور خودمون براتون این برنامه رو پیاده کنم (دسترسی بهتون داده نمیشه) و البته در صورتی که نیازی نیست سورس به دانشگاه تحویل بدید.

درصورت تمایل پیام خصوصی بدید.

سپاس

ممنونم ولی باید سورس تحویل استاد داده بشه و امکانات خاصی هم مد نظر نیس فقط خروجی بده کافیه

shahinmq
July 3rd, 2016, 10:13
ممنونم ولی باید سورس تحویل استاد داده بشه و امکانات خاصی هم مد نظر نیس فقط خروجی بده کافیه

به دلیل اینکه سورس به دانشگاه فنی و حرفه ای فروخته شده نمی تونم بهتون تحویل بدم اما اگر وقت کافی دارید می تونم براتون بنویسم.

امکانات مورد نظرتون رو خصوصی کنید بطور کامل ، براورد می کنم و بهتون هزینه رو اعلام می کنم.

با سپاس

espad
July 3rd, 2016, 12:19
به دلیل اینکه سورس به دانشگاه فنی و حرفه ای فروخته شده نمی تونم بهتون تحویل بدم اما اگر وقت کافی دارید می تونم براتون بنویسم.

امکانات مورد نظرتون رو خصوصی کنید بطور کامل ، براورد می کنم و بهتون هزینه رو اعلام می کنم.

با سپاس

اطلاعات ارسال شد خدمتتون

shahinmq
July 3rd, 2016, 12:21
اطلاعات ارسال شد خدمتتون
سپاس از شما،پاسخ داده شد.