PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قوانین تمدید یوزر ها

abtinweb
November 12th, 2010, 17:09
سلام
با توجه به اینکه یوزر ها سال بعد از خرید باید سرویسشون رو تمدید کنند قوانین مربوط به تمدید چیست ؟
یعنی در یک شرکت هاست اگر یوزری در تاریخ منقضی شدن سرویسش اقدام به تمدید نکنه تا چه مدت بعد سرویس دهنده باید اطلاعات اکانت رو نگه داره و کی ترمینیت کنه ؟
نظر شما برای ما بسیار مهمه اگر قوانین خاصی هست ممنونم بگید . در خارج به صورته ؟

mibfa
November 12th, 2010, 17:17
معمولا قوانين تمديد چيز خاصي نيست مثلا ما اينگونه اعلام كرده ايم كه اگر زمان تمديد سرور و ... كاربر در زمان معين نشده اقدام به شارژ نكند به مدت يك ماه اطلاعات ان در سرور و ... نگه داري ميشود و از ان تاريخ به بعد اطلاعات كاربر حذف ميگردد

كاربر اگر خواست ايميل ميزنه و ما لينك دانلود را در اختيارش قرار ميدهيم اگر هم نه باز مجددا براي محض احتياط كه نكنه كاربر مشكل و ... داره بمدت 4 ماه نگه داري ميكنيم و سپس اطلاعات را از هارد سرور پاك ميكنيم البته اگر اطلاعات كم باشد ولي اگر زياد بود بر اساس امكاناتمان يك زمان مشخص بعد از اون يك ماه نگهداري ميكنيم

---
November 12th, 2010, 17:38
اگه سر سال تمدید نکردن ساسپند .
اگه خواستن ادامه بدن باید هزینه فعال سازی مجدد بدن
اگه نخواستن حد اقل 1 هفته نگهداری قایل ها و بعدش خبری نشد پاک کردن همشون
بعدشم با یه خدا حافظی هم دیگرو خوشحال می کنیم
این سیاست کاریه منه :115:

abtinweb
November 12th, 2010, 17:44
1 هفته کم نیست ؟ چون ممکنه طرف مثلا سفر خارج باشه
من خودم با 3 ماه موافقم
هاست مانستر و سایت هار خارجی کسی میدونه چه کاری انجام میدن ؟

agarb98
November 12th, 2010, 17:48
من هم قوانين به اين صورته كه اگر 10 روز شد ساسپند
تا 15 روز خبري نشد پاك ميشه

---
November 12th, 2010, 17:55
1 هفته کم نیست ؟ چون ممکنه طرف مثلا سفر خارج باشه

زیاد هم هست خارج باشه یا شهرستان تماس میگیره نتیجرو مشخص می کنه
اما اگه سر سال تمدید نکنه ساعت 24 همون روز ساسپند میشن و علاوه بر پول سرویس باید هزینه فعال سازی بدن که دیگه تکرار نشه
ببینید تا زمانی همه جوره و یه جورایی با همه وجود مایه میزاریم که پول گرفته باشیم یه جورایی پول = خدمات همون قضیه پول و آش رشته هست
اما اطلاعات رو من خودم یه هفته نگه میدارم . به زودی هم شاید سیاست کاریمو عوض کنم بکنمش 1 روز گرفت گرفت نگرفت پاک میکنیم و اگه خواست نگه داریم بایدهزینشو متقبل بشه

Doublex
November 12th, 2010, 20:18
اما اگه سر سال تمدید نکنه ساعت 24 همون روز ساسپند میشن و علاوه بر پول سرویس باید هزینه فعال سازی بدن که دیگه تکرار نشه

این قسمت که مشخص کردم بی انصافیه ... البته برای سرویس سالیانه بی انصافی هست وگرنه ماهیانه میشه گفت سیاست خوبی هست ...