سلام
دوستان سوالی که داشتم اینه که مشکل دیوار آتش پیشفرض centos 7 چیه که نیازه csf نصب بشه؟
همه کارهایی که این csf انجام میده اونم انجام میده!
سوال دومم هم اینه که بعد از نصب csf چه دستوری رو توی ssh بزنم که لیست توصیه های امنیتی نمایش داده بشه؟
سوال سومم هم که در عنوان تایپیک ذکر کردم؟
OmidX
July 2nd, 2016, 04:27
سلام
دوستان سوالی که داشتم اینه که مشکل دیوار آتش پیشفرض centos 7 چیه که نیازه csf نصب بشه؟
firewalld هست ، اگر رو سرور کنترل پنل دارید ، CSF ب شما یک UI گرافیکی برای کنترل راحت تر میده ، ضمن اینکه CSF میتونه در بعضی وارد بصورت خودکار عمل کنه.
همه کارهایی که این csf انجام میده اونم انجام میده؟
تا حدودی
سوال دومم هم اینه که بعد از نصب csf چه دستوری رو توی ssh بزنم که لیست توصیه های امنیتی نمایش داده بشه؟
منظور پروفایل های پیش فرض هست ؟
سوال سومم هم که در عنوان تایپیک ذکر کردم؟
خیر .
agrb.siyah
July 3rd, 2016, 18:57
نه همون توصیه های امنیتی که میگه
مثلا میگه بجا سنت او اس کلود نصب کن
یا مثلا پورت ssh رو تغییر بده
در ضمن من تک سایت میزنم تو سرور اختصاصی آیا این csf رو نصب کنم یا؟
m_dg_farari
July 4th, 2016, 07:37
firewalld هست ، اگر رو سرور کنترل پنل دارید ، CSF ب شما یک UI گرافیکی برای کنترل راحت تر میده ، ضمن اینکه CSF میتونه در بعضی وارد بصورت خودکار عمل کنه.
تا حدودی
خیر .
با آخرین پاسختون که "خیر" هست موافق نیستم...
دلیل هم یک تفکر منطقی هست
در یک اتوبوس واحد هستید. اگر اتوبوس تا پایان مسیر حرک کند شما زودتر میرسید ، یا اگر در میان راه ، در ایستگاهی متوقف شود؟
وقتی پکت قبل از رسیدن به هدف نهایی (که لایه 7 و دسترسی به وب سرور میتونه باشه) باید در فایروال آنالیز بشه (عمدتا در لایه های مختلف از 3 تا 7...) مسلما Latency افزایش خواهد یافت.
منتها ، خوشبختانه به قدری این پردازش سریع هست که End-User چیزی رو حس نمیکنه عمدتا. ولی در مقیاس هزارم میلی ثانیه وقتی بیاد مسئله ، وقتی تعداد پکت هایی که برای آنالیز ارسال میشه به صدها هزار در دقیقه برسه ، اونموقع هست که افزایش Latency به چشم میاد...
اما در کل ، میشه به سادگی گفت که "خیر. کاربر یا سرور ، افت سرعتی رو حس نمیکنه در مقیاس های معمولی"
a.e
July 4th, 2016, 07:54
با سلام و عرض ادب
در صورتی که csf را نصب کنید و به درستی تنظیمات ان را انجام دهید و محدودیت های مورد نیاز خود را تعریف نمایید، بازدهی مناسبی خواهید داشت.
نمونه تنظیمات صحیح و همچنین آموزش های فارسی و انگلیسی بسیار زیادی را میتوانید با جست و جو مشاهده و استفاده نمایید.