PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کاهش سرعت سرور مجازی و سرعت دانلود

Pital
July 1st, 2016, 22:15
درود

تاپیک قبلیم بدلایلی بسته شد.

دوستانیکه میتونن کمک کنن چطور سرعت سرور مجازیم رو درست کنم.

مشکل بدینصورته که وقتی وارد سرور میشم ابتدا تا 10ثانیه صفحه کلا سیاهه بعد کم کم ویندوز لود میشه. سرعت بشدت پایین اومده ، سرعت دانلود در ویندوز هم تعریفی نداره و نهایت 60کیلوبایت بر ثانیه هست

از طرفی سرعت دانلود فایل از سرورم هم به 60کیلوبایت بر ثانیه رسیده بطوریکه تا دیشب قبل ساعت 3 سرعت روی یک مگ بود! درکل یا محدود شدم یا مشکل پیش اومده

پشتیبانی به هیچ وجه جواب تیکت نمیده چون سیستم تیکتینگ خرابه. ایمیل های پشتیبانی هم دردی رو دوا نمیکنن چون هیچکدوم پاسخی نمیدن و فکر نمیکنم کسی چکشون کنه

یکسری نکات :

- ویندوز اکتیوه!
- سرعت دانلود چه داخل ویندوز چه خارج ویندوز افتضاح شده
- سرعت سیستم هم همینطور

company_hosting
July 1st, 2016, 22:19
درود

تاپیک قبلیم بدلایلی بسته شد.

دوستانیکه میتونن کمک کنن چطور سرعت سرور مجازیم رو درست کنم.

مشکل بدینصورته که وقتی وارد سرور میشم ابتدا تا 10ثانیه صفحه کلا سیاهه بعد کم کم ویندوز لود میشه. سرعت بشدت پایین اومده ، سرعت دانلود در ویندوز هم تعریفی نداره و نهایت 60کیلوبایت بر ثانیه هست

از طرفی سرعت دانلود فایل از سرورم هم به 60کیلوبایت بر ثانیه رسیده بطوریکه تا دیشب قبل ساعت 3 سرعت روی یک مگ بود! درکل یا محدود شدم یا مشکل پیش اومده

پشتیبانی به هیچ وجه جواب تیکت نمیده چون سیستم تیکتینگ خرابه. ایمیل های پشتیبانی هم دردی رو دوا نمیکنن چون هیچکدوم پاسخی نمیدن و فکر نمیکنم کسی چکشون کنه

یکسری نکات :

- ویندوز اکتیوه!
- سرعت دانلود چه داخل ویندوز چه خارج ویندوز افتضاح شده
- سرعت سیستم هم همینطور

سلام

اگر سرویس از خارج دارید

3 حالت دارد
از سمت دیتاسنتر پرت بصورت کامل محدود شده
یا ارائه دهنده ، سرعت کم کرده بنا به دلایلی
سرور اصلی مشکلی سخت افزاری دارد

farssub
July 1st, 2016, 22:21
مشکل از سمت سرویس دهنده یا دیتا سنتر میباشد

Pital
July 1st, 2016, 22:22
سلام

اگر سرویس از خارج دارید

3 حالت دارد
از سمت دیتاسنتر پرت بصورت کامل محدود شده
یا ارائه دهنده ، سرعت کم کرده بنا به دلایلی
سرور اصلی مشکلی سخت افزاری دارد

از یه شرکت ایرانی خریدم که ویندوز آلمان هستش

اگر هرکدوم این موارد باشه باید با شرکت صحبت کنم اما هیچ راه ارتباطی ندارم. در تاپیک قبلی هم به هیچ نتیجه ای نرسیده بسته شد

ظلم در این حد

rezaserver
July 1st, 2016, 22:22
سلام

دوست عزیز چیزی که به نظر بنده می رسد این هست

شاید ترافیک سرور اصلی به اتمام رسیده و پهنای باند لیمیت شده است و این بر روی تمامی ماشین های مجازی روی سرور تاثیر گذار است

از طرفی هم سرعت لود سرور شما کاهش پیدا کرده و این میتواند بخاطر محدود شدن منابع باشد

در کل از طرف شما کار خاصی نمی توان انچام داد تا زمانی که مدیریت محترم هاستینگ خودشان دست به کار شوند

شاید هم مشکل چیز دیگری است ... اللهُ اعلم

امیدوارم مشکل سریعا برطرف گردد

موفق باشید