ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در کلود فلر

menalgeya
July 1st, 2016, 15:32
سلام دوستان روزه نمازتون قبول

من یک سرویس نمایندگی هاست سی پنل دارم و هر سایتی رو روی کلود فلر ست میکنم بالا نمیاد

درحالی که توی پنل کلود فلر میزنه فعال و دی ان اس هم کامل ست شده

ولی وقتی هاست تراکر میگیرم میزنه هاست پیدا نشد و سایت بالا نمیاد

نمونه سایت : http://www.intodns.com/websilent.ir

لینک هاست تراکر : کلیک کنید (http://r.h-t.co/en/c3be02f3-7a3f-e611-80c2-0003ff730224)

اینم شات از پنل کلود فلر

32196

reza7023
July 1st, 2016, 16:10
درود

این مشکل موقعی رخ میده که شما دامین رو به هاست Record نکرده باشید یا هنوز دی ان اس ها ست نشده باشه

در پنل مدیریت به قسمت DNS برید و رکورد های موجود رو بررسی کنید / یا اگه نبود اضافه کنید

دامین رو به آی پی هاست A Record کنید

- در کلودفایر دامین های IR تحریم هستن و بعضی از امکانات مثل SSl برای شما فعال نمیشه

mohammadlover
July 1st, 2016, 16:20
سلام
تو پنل کلاد فلر برید قسمت dns ببینید ریکورد a ثبت شده برای آی پی اصلی سرورتون یا خیر.
اگر نشده ایجاد کنید.
موفق باشید

RealHAM
July 1st, 2016, 17:01
سلام
شما هنوز برای دامنه خودتان در کلادفلر آ رکورد تعریف نکرده اید و باید برای @ و www یک آ رکورد با ای پی سرور سی پنل تعریف کنید

menalgeya
July 2nd, 2016, 01:46
درود

این مشکل موقعی رخ میده که شما دامین رو به هاست Record نکرده باشید یا هنوز دی ان اس ها ست نشده باشه

در پنل مدیریت به قسمت DNS برید و رکورد های موجود رو بررسی کنید / یا اگه نبود اضافه کنید

دامین رو به آی پی هاست A Record کنید

- در کلودفایر دامین های IR تحریم هستن و بعضی از امکانات مثل SSl برای شما فعال نمیشه

لطفا یه شات از بخش دی ان اس سایتی که توی کلود فلر دارید برای بنده ارسال کنید

menalgeya
July 2nd, 2016, 04:53
سلام
تو پنل کلاد فلر برید قسمت dns ببینید ریکورد a ثبت شده برای آی پی اصلی سرورتون یا خیر.
اگر نشده ایجاد کنید.
موفق باشید

در بخش دی ان اس برای دامین بنده هیچ رکوردی ثبت نشده صفحه خالیه

reza7023
July 3rd, 2016, 11:18
لطفا یه شات از بخش دی ان اس سایتی که توی کلود فلر دارید برای بنده ارسال کنید

پیوست شد