توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی با هارد نسبتا بالا
Pital
July 1st, 2016, 11:55
درود
یک تاپیک برای درخواست سرور اختصاصی دارم و همزمان این تاپیک هم میسازم ببینم کدوم بهتر در میاد
سرور مجازی از نوع ویندوز سرور 2008 با پورت باکیفیت و پرسرعت ، سرعت بالا نسبت به ایران و 3الی 4 ترابایت هارد
رم تا 4گیگ کافیه! ترافیک نامحدود و سی پی یو هم مناسب اکسترکت و زیپ کردن باشه و سرعت مناسبی داشته باشه
سرعت دانلود در خود ویندوز سرور هم بالا باشه چون فایلهای حجیم دانلود میکنم نیاز به سرعت فوق العاده بالا دارم. آپتایم بالا!!!! درصورت مشاهده قطعی به هر دلیلی در بازه 15دقیقه به بالا از سرور میرم به جای دیگه
امکانات پنل vnc هم 100% باید داشته باشه و دراختیارم قرار بگیره.
کشور نسبت به ایران سرعت خوب میخوام چون 90% کاربرام ایرانین. مورد استفاده هم برای سایت دانلود بازی و نرم افزار
700گیگ فایل در حال حاضر دارم که نیاز دارم برام از سرور فعلی به سرور جدید انتقال بدید بدون کوچکترین مشکل!
قیمت مناسب باشه
*ارائه شات از سرعت دانلود داخل ویندوز سرور ضروریه*
یک اکانت تست 5دقیقه ای هم بعد از انتخاب آفر نیاز دارم و بعد از بررسی در صورت مناسب بودن خریداری میشه
mhiizadi
July 1st, 2016, 12:01
درود
یک تاپیک برای درخواست سرور اختصاصی دارم و همزمان این تاپیک هم میسازم ببینم کدوم بهتر در میاد
سرور مجازی از نوع ویندوز سرور 2008 با پورت باکیفیت و پرسرعت ، سرعت بالا نسبت به ایران و 3الی 4 ترابایت هارد
رم تا 4گیگ کافیه! ترافیک نامحدود و سی پی یو هم مناسب اکسترکت و زیپ کردن باشه و سرعت مناسبی داشته باشه
سرعت دانلود در خود ویندوز سرور هم بالا باشه چون فایلهای حجیم دانلود میکنم نیاز به سرعت فوق العاده بالا دارم. آپتایم بالا!!!! درصورت مشاهده قطعی به هر دلیلی در بازه 15دقیقه به بالا از سرور میرم به جای دیگه
امکانات پنل vnc هم 100% باید داشته باشه و دراختیارم قرار بگیره.
کشور نسبت به ایران سرعت خوب میخوام چون 90% کاربرام ایرانین. مورد استفاده هم برای سایت دانلود بازی و نرم افزار
700گیگ فایل در حال حاضر دارم که نیاز دارم برام از سرور فعلی به سرور جدید انتقال بدید بدون کوچکترین مشکل!
قیمت مناسب باشه
ماهانه 170 هزار تومان با 4 ترابایت هارد از لیز وب هلند قابل ارائه است ؛ بدون مشکل با کپی رایت بازی ها و ....
از المان ماهانه 120 هزار تومان با 4 ترابایت هارد که ممکن است ابیوز های بالایی دریافت نمایید .
- - - Updated - - -
سرور اختصاصی از آلمان با 32 گیگ رم ؛ 4 ترابایت هارد اینترپرایس ماهانه 170 تومان نیز قابل ارائه است ....
Pital
July 1st, 2016, 12:40
CPU : Intel® Core™ i7-6700
RAM : 32 GB DDR4 RAM
HDD : 2 x 4 TB SATA 6 Gb/s 7200 rpm
PORT : 1GBS
Backup Space : 100GB
BW: UNLIMITED
99.000 تومان ماهیانه
http://www.persia-server.com/cart.php?gid=11
07143231640
09017501554
id yahoo : srv_s97
id telegram : srv_s97
دلیل این قیمت پایین چیه؟
Z.eus
July 1st, 2016, 12:47
برای این حجم فضا پیشنهاد میشود سرور اختصاصی تهیه کنید.
سرور های هتزنر ارزان هستند. به هیچ عنوان از سرور های مارکتی نگیرید.
سعی کنید سرور اختصاصی را از همکاران با سابقه تهیه کنید.
javadezati
July 1st, 2016, 12:51
سلام
یک سرور مناسب در بخش درخواست اختصاصی ارائه کرده ایم
در صورت نیاز اعلام کنید
باتشکر
Pital
July 1st, 2016, 12:55
برای این حجم فضا پیشنهاد میشود سرور اختصاصی تهیه کنید.
سرور های هتزنر ارزان هستند. به هیچ عنوان از سرور های مارکتی نگیرید.
سعی کنید سرور اختصاصی را از همکاران با سابقه تهیه کنید.
اگر معیار شما فقط قیمت نیست و کیفیت در اولویت قرار دارد در خدمت شما هستیم
سرور دانلود آلمان (https://pardazit.net/clients/cart.php?gid=34)
تمامی سرور ها با Raid سخت افزاری هستند که در نتیجه سرعت چنین برابر می شود و شما که فایل هایتان حساس هستند و طبیعتا با این حجم برایتان گرفتن سرور بک آپ نیز دشوار خواهد بود لزوما باید از سرور های دارای رید سخت افزاری استفاده کنید
چرا که اگر خدایی نکرده هارد بسوزد هیچ مشکلی نیست و با تعویض هارد سوخته از هارد های دیگر ریکاوری خواهد شد. ( اطلاعات در 4 هارد نگهداری می شود)
در خدمت شما هستیم
Pital
July 1st, 2016, 14:09
دوستان قابلیت پ.خ و بحث در صفحه پروفایل وجود داره
ادامه بحث در تاپیکم= اسپم
لطفا رعایت کنید
منتظر دیگر آفر ها هستم
همونطور که گفتم 100% برای خرید اول سرور رو تست میکنم بعد تصمیم میگیرم
pardazit.net
July 1st, 2016, 14:13
دوستان قابلیت پ.خ و بحث در صفحه پروفایل وجود داره
ادامه بحث در تاپیکم= اسپم
لطفا رعایت کنید
منتظر سایر آفر ها هستم
همونطور که گفتم 100% برای خرید اول سرور رو تست میکنم بعد تصمیم میگیرم
آفر خدمتتون ارائه شد در صورت نیاز به تست لطفا در سایت ثبت نام کنید + تیکت بزنید تا تقدیمتان شود
در ضمن صحبت هایی که دوستان کردن برای این بوده که شما فریب نخورید وگرنه کسی قصد تخریب همکار را ندارد
همان طور که همکار خوبمون amin0181 فرمودن کسی که به قوانین انجمن احترام نگذارد سایر موارد را نیز رعایت نخواهد کرد