ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست اسکریپ فارسی OSTicket

ali107
June 30th, 2016, 18:09
با سلام خدمت دوستان گرامی

کسی از دوستان اسکریپ فارسی OSticket را دارد ؟

از محبت همه عزیزان سپاسگذارم

bandarit
June 30th, 2016, 21:18
با سلام خدمت دوستان گرامی

کسی از دوستان اسکریپ فارسی OSticket را دارد ؟

از محبت همه عزیزان سپاسگذارم

سلام و درود

در ارتباط باشید

موفق باشید

ali107
July 2nd, 2016, 00:06
سلام و درود

در ارتباط باشید

موفق باشید

ضمن تشکر ، متاسفانه امکان ارسال پیام خصوصی رو به بنده نمیده فروم !

bandarit
July 2nd, 2016, 11:15
ضمن تشکر ، متاسفانه امکان ارسال پیام خصوصی رو به بنده نمیده فروم !

درود از طریق بخش پشتیبانی وب سایت اقدام کنید با تشکر

fars1
July 3rd, 2016, 15:29
برای چی میخواهید؟
بنظر بنده میتونید از سیستم فارسی شده و کامل whmcsاستفاده کنید
بعضی دوستان نظرشون اینه نال شده امنیت نداره اما دوستان زیادی هم هستن دارن بدون مشکل استفاده می کنن

live
July 3rd, 2016, 16:08
برای چی میخواهید؟
بعضی دوستان نظرشون اینه نال شده امنیت نداره اما دوستان زیادی هم هستن دارن بدون مشکل استفاده می کنن
واقعا اگه از صفر تا 100 توسط یک تیم ایجاد بشه بهتره تا اینکه از موارد پابلیکی استفاده بشه ، اما همونطور که فرمودید تو ایران بدون مشکل استفاده میشه

faraso
July 3rd, 2016, 16:12
برای چی میخواهید؟

شخص یا گروهی که میاد یه نرم افزار یا اسکریپت رو نال یا کرک میکنه قطعا اقدام به فعالیتی که منجر به لو رفتن خرابکاریش بشه نمیکنه برای مثال شاید این دوستانی که مشکلی ندارن فرض میکنند اگر نال شده مشکل پیش بیاره مثلا باید سایتشون دیفیس بشه یا مثلا باید تو روند کار سیستم خلل ایجاد کنه در حالی که هدف نالر میتونع فقط جمع آوری اطلاعات باشه نه چیز دیگه فرض کن شما هاستینک داری و میای یه نسخه نال شده این سیستم رو به صورت عمومی ارائه میکنی چقد پرفکت خواهد بود که سیستم شما بدون مشکل کار کنه تا خیلی ها ازش استفاده کنن و شما هم از این سمت به لیست کاربران عظیمی از مشتریان هاستینگ دست پیدا کنید .

هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره

پیرو موضوع اصلی تاپیک هم باید عرض کنم استفاده از سیستم رایگان و اوپن سورس و دریافت پک کامل از سایت رسمی بسیار مطمئن تر از استفاده از سیستم پریمیومی هست که نال شده باشه
برای فارسی سازی سیستم میتونید با تیم فراسو در تماس باشید

fars1
July 4th, 2016, 02:59
شخص یا گروهی که میاد یه نرم افزار یا اسکریپت رو نال یا کرک میکنه...
درود
بنده هم منکر بیان شما نیستم و فقط whmcs رو معرفی کردم نه توصیه داشتم به استفاده از نسخه نال شده نه اورجینال
اما باید نوجه داشت متاسفانه بیشتر دارن از نال شده استفاده می کنند و کاربران زیادی هم دارند
(سوء برداشت نشه منظورم شخص یا سایت خاصی نیست)

faraso
July 4th, 2016, 10:03
درود
بنده هم منکر بیان شما نیستم و فقط whmcs رو معرفی کردم نه توصیه داشتم به استفاده از نسخه نال شده نه اورجینال
اما باید نوجه داشت متاسفانه بیشتر دارن از نال شده استفاده می کنند و کاربران زیادی هم دارند
(سوء برداشت نشه منظورم شخص یا سایت خاصی نیست)

چون فرمودید نسخه نال بدون مشکل هست به نوبه خودم خواستم اطلاع رسانی کنم به عزیزانی که شاید این نکات رو نادیده میگیرند البته مبحث سوءاستفاده هایی که میشه از شما کرد وقتی از نسخه نال استفاده میکنید خیلی بیش از این هاست