توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از وی پی اس به عنوان سایت دانلود
hamoonpar
June 29th, 2016, 18:27
باسلام
من میخوام یه سایت دانلود فیلم و نرم افزار راه اندازی کنم کارای اسپانسر و طراحی و دامنه و .... تمومه فقط یه مشکلی هست که اونم اینه که من نمی دونم چطور از وی پی اس استفاده کنم . در رابطه با این سوال کل اینترنت رو گشتم همشون چرت و پرت می گن به دو سه تا سوال جواب نمی دن اگه شما جواب بدین خیلی ممنون می شم.
1 - وی پی اس رو که خریدم چطور ازش به عنوان هاست دانلود استفاده کنم که کاربرا بتونن فیلم ها رو دانلود کنن یعنی وقتی که می خواین از سایت فیلم فیلم تو موی یه فیلمی دانلود کنین از یه ادرس یا لینک مستقیمی دانلود میشه ولی فایل تو وی پی اس هست ، اون ادرس رو چطور ایجاد کنم؟
2 - چطور وی پی اس رو به سایت یا هاست وصل کنم ؟
3 - و کارای دیگه ای که لازمه برای راه اندازی یک سایت دانلود ؟
اگه مشکل منو حل کنین واقعا منون می شم و اگه نگید که همچین تاپیکی زده شده هم خوشحال میشم چون به همه جا نگاه کردم جواب این سوالا رو کامل نمیدن.
متشکرم
mnajafi33
June 29th, 2016, 18:30
باسلام و احترام
لطفا به یاهو من پیام بدین تا راهنمایی کنم
mnajafi33
amin0181
June 29th, 2016, 18:34
با سلام
مورد اول مربوط به کانفیگ وب سرور هست و شما میتونید برای راحتی از ویندوز و یا هاست های دانلود آماده استفاده کنید
مورد دوم شما با قرار دادن لینک ها قابل انجام است
مورد دیگه نیاز نیست
لینک ها رو در سایت قرار میدین و کاربر زمانی که کلیلک میکنه میره واسه دانلود
emperatoor73
June 29th, 2016, 19:00
باسلام
من میخوام یه سایت دانلود فیلم و نرم افزار راه اندازی کنم کارای اسپانسر و طراحی و دامنه و .... تمومه فقط یه مشکلی هست که اونم اینه که من نمی دونم چطور از وی پی اس استفاده کنم . در رابطه با این سوال کل اینترنت رو گشتم همشون چرت و پرت می گن به دو سه تا سوال جواب نمی دن اگه شما جواب بدین خیلی ممنون می شم.
1 - وی پی اس رو که خریدم چطور ازش به عنوان هاست دانلود استفاده کنم که کاربرا بتونن فیلم ها رو دانلود کنن یعنی وقتی که می خواین از سایت فیلم فیلم تو موی یه فیلمی دانلود کنین از یه ادرس یا لینک مستقیمی دانلود میشه ولی فایل تو وی پی اس هست ، اون ادرس رو چطور ایجاد کنم؟
اگه مشکل منو حل کنین واقعا منون می شم و اگه نگید که همچین تاپیکی زده شده هم خوشحال میشم چون به همه جا نگاه کردم جواب این سوالا رو کامل نمیدن.
متشکرم
1 - دوست عزیز برای تبدیل سرور مجازی ویندوز به هاست دانلود باید iis را نصب و فعال سازی کنید... داخل گوگل در مورد نصب iis جستجو کنید مطالب کاملی هست
2- برای اینکه بتونین وی پی اس را به سایت وصل کنین کافیه داخل هاست میزبانی یک ساب دامنه درست کنید و از طریق record A و وارد کردن آی پی سایت را به وی پی اس وصل کنید
3 - چه کارای دیگه ای؟
amirjalili72
June 29th, 2016, 23:06
باسلام
متشکرم
سلام دوست عزیز امکانش هست که با داشتن سرور مجازی هاست دانلود اختصاصی خودتون رو داشته باشید . میتونید به بنده داخل تلگرام پیام بدید که هر سوالی داشتید جواب بدم بهتون : telegram.me/datishosting
موفق باشید
chaishpish
June 30th, 2016, 02:44
سلام راحترین راه نصب amps که خیلیم راحته
hamed75
June 30th, 2016, 05:10
اپتدا iis رو نصب کن
سپس میری توی تنضیمات پنلت(دایرکت یا سیپنل) اونجا قسمت dns دی ان اس ساب دامنه ای که میخوای کاربرات باهاش دانلود کنن رو میسازی سپس ای پی سرورت رو میدی بهش
چیزایی که برای این کار نیاز داری یک سرور ویندوزی هست فقط
جهت تغیر مسیر پیش فرض iis برای فایلها هم میتونی از قسمت سایتها در iis مسیر های جدید رو بسازی
hharddy
June 30th, 2016, 13:06
اموزش داخل انجمن هست
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=55590
hamoonpar
June 30th, 2016, 13:10
سلام
خیلی متشکرم از همتون در ضمن با رودان هاست و داتیس هاستینگ هم تماس خواهم گرفت
باتشکر از راهنماییتون
ali.huc
July 7th, 2016, 14:17
با سلام
در کل سوال هایی که پرسیدین یکی هستند.
شما میتوید داخل پنل هاستی که دارید یک رکورد برای آی پی سروری که گرفتید ایجاد کنید. مثلا dl.domain.com
برای اینکه لینک دانلود ایجاد بشه راه های مختلفی وجود دارد اول باید پروتکلی که میخواید کاربر ازش استفاده کنه رو مشخص کنید مثلا ftp یا http بعد سرویس دهنده مناسب رو انتخاب کنید.
در هر 2 حالت 2 روش وجود داره اول اینکه لینک ها مستقیم باشند یا اینکه لینک موقت ایجاد کنید.
در حالت لینک مستقیم برای ftp میتونید از انواع نرم افزار ها مثل filezilla استفاده کنید.
برای http هم میتونید از apache یا iis استفاده کنید. اگر تمایل به استفاده از apache به عنوان وب سرور را داشته باشید بایستی یا خود این سرویس را به صورت مجزا نصب کنید یا از نرم افزارهایی مثل Xampp ، Ampps ، Wamp یا .. استفاده کنید.
برای تمام موارد ذکر شده شما بایستی آشنایی با تنظیمات مورد نیاز را داشته باشید مواردی مثل تنظیم دسترسی به سرویس ها خارج از سرور، باز کردن پورت های مورد نیاز در فایرول همه این ها رو نمیشه یجا توضیح داد باید قدم به قدم برید جلو و هر جا موردی پیش اومد از طریق جستجوی اون مورد خاص بتونید مشکل رو برطرف کنید.
موفق باشید.
taghikhani
July 7th, 2016, 15:17
باسلام
متشکرم
1- باید روی سرور مجازی یک وب سرور نصب بشه. برای این کار بهتره سرورمجازی ویندوز باشه و روش iis یا wampserver کانفیگ بشه و از طریقش بخش مربوط به دانلودتون ایجاد بشه.
معمولا سرویس دهنده خودش این کارو براتون میکنه. بعد از اون آدرس بخش دانلود رو به لینک دانلودتون میدید و تمام.
2- شما یک ساب دومین مثل dl.domain.com ایجاد میکنید و آی پی سرور دانلودتون رو روش ست میکنید.
3- فقط نیازه که سرور خوب کانفیگ بشه که مشکل سرعت و امنیت براتون پیش نیاد که به تجربه و مهارت نیاز داره و اون رو هم سرویس دهنده معمولا براتون انجام میده.
paris
July 8th, 2016, 02:23
iis برای این کار واقعا مناسبه ؟ کمبود پهنا باند پیش نمیاد ؟ و اینه اپ تایم وی پی اس 100درصد ؟ دوستان فروشنده که vps میفروشند میتوون پیغام خصوصی برای من افر هایشان بفرستند ! و این که بشه دایرکتوری ران کرد و اپ تایم بالا باشه ؟
Farid Saadat
July 8th, 2016, 10:14
iis برای این کار واقعا مناسبه ؟ کمبود پهنا باند پیش نمیاد ؟ و اینه اپ تایم وی پی اس 100درصد ؟ دوستان فروشنده که vps میفروشند میتوون پیغام خصوصی برای من افر هایشان بفرستند ! و این که بشه دایرکتوری ران کرد و اپ تایم بالا باشه ؟
اي اي اس ربطي به اپتايم نداره. از جاي معتبر خريد كنيد كه كيفيت هاش معلوم باشه اپتايم ١٠٠٪ خواهيد داشت. موفق باشيد