ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره برای خرید هاست

m_hadi
June 28th, 2016, 14:13
با سلام
من یه سایت دانلود فیلم و سریال دارم که به تازگی تغییر هاست دادم ....سرعت ایندکس ها به شدت پایین اومده و سرعت سایت هم به شدت پایینه از طرفی من به خاطر ف.ی.ل.ت.ر.ی.ن.گ نمیتونم از هاست های اشتراکی داخلی سرویس بگیرم (بعد از یه مدت مسدود میکنن) به همین خاطر میخواستم ازدوستان یه مشاوره بگیرم که چه هاستی برای سایتم مناسبه و همینطور از کجا میتونم تهیه اش کنم و اگر هاست خارجی رو پیشنهاد میکنید کسی هست که بتونه برام تهیه کنه درضمن من قبلا از سرویس برنزی سایت نت افزار استفاده میکردم و خیلیم راضی بودم سایتم هم نیاز به منابع آنچنانی نیاز نداره ...ممنون میشم راهنمایی کنید ....(راستی اگه میشه سرعت سایتم رو هم یه چک کنید برای من که به شدت پایینه میخواستم ببینم برای شما هم اینطور هست یا نه )
آدرس سایتم http://manotomovie-4.tk
با تشکر

amirjalili72
June 28th, 2016, 15:24
با سلام
من یه سایت دانلود فیلم و سریال دارم که به تازگی تغییر هاست دادم ....سرعت ایندکس ها به شدت پایین اومده و سرعت سایت هم به شدت پایینه از طرفی من به خاطر ف.ی.ل.ت.ر.ی.ن.گ نمیتونم از هاست های اشتراکی داخلی سرویس بگیرم (بعد از یه مدت مسدود میکنن) به همین خاطر میخواستم ازدوستان یه مشاوره بگیرم که چه هاستی برای سایتم مناسبه و همینطور از کجا میتونم تهیه اش کنم و اگر هاست خارجی رو پیشنهاد میکنید کسی هست که بتونه برام تهیه کنه درضمن من قبلا از سرویس برنزی سایت نت افزار استفاده میکردم و خیلیم راضی بودم سایتم هم نیاز به منابع آنچنانی نیاز نداره ...ممنون میشم راهنمایی کنید ....(راستی اگه میشه سرعت سایتم رو هم یه چک کنید برای من که به شدت پایینه میخواستم ببینم برای شما هم اینطور هست یا نه )
آدرس سایتم http://manotomovie-4.tk
با تشکر

با سلام شما باید از هاست با dns اختصاصی استفاده کنید تا میزبان شما شناسایی نشه .

البته بهترین روش برای شما سرور مجازی و میزبانی اختصاصی هست که کاملا بدون دردسر هست ، اگر اطلاعات بیشتر خواستید میتونید تو تلگرام به بنده پیام بدید telegram.me/datishosting

استفاده از هاست خارجی هم خوبه اما دردسر هاش زیاده براتون .

trust toiler
June 28th, 2016, 15:58
با سلام

در تلگرام بنده رو اد کنید، راهنمایی کنم به طور کامل
شماره در امضاء موجود هست

amin0181
June 28th, 2016, 16:01
سلام
برای این موارد شما بهتر هست که از یک سرور مجازی و یا هاست با ای پی اختصاصی استفاده کنید
پسوند .tk هم استفاده نکنید اصلا مناسب نیست

amin karimi
June 28th, 2016, 16:03
از پارس پک هاست بگیرید کیفیت سرورهاش تایید میشن
درخواست dns کنید تا شناسایی نشید وهاست بسته نشه

melismspanel
June 28th, 2016, 22:09
سرور مجازی تهیه کنید یا هاست با dns اختصاصی

tegra
July 24th, 2016, 10:05
پیشنهاد می کنم از سرور مجازی خارج از ایران، آی پی اختصاصی و دی ان اس های کلود فلر استفاده کنید ، برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ای که در امضا هست تماس بگیرید.

tak--host
July 24th, 2016, 11:26
به نظر بنده ، سرور مجازی مدیریت شده خرید کنید ، منابع اختصاصی ، مدیریت هم دست سرویس دهنده بسپارید ، از اختصاصی بودن منابع هم مطمعن هستید

negarnovin
July 24th, 2016, 11:33
سلام به نظر بنده یه سرور مجازی بگیرید سی پنل نصب کنند و سایتتون رو روی سرور بالا بیاورید و کل منابع هم به شما اختصاصی داده می شود و خیالتون راحت میشه اونقدر هم زیاد هزینه نداره.

Z.eus
July 24th, 2016, 11:42
اگر بودجه کافی دارید و بازدید قابل توجهی هم دارید، یک سرور تهیه کنید.

کنترل پنل دایرکت ادمین سبک و قدرتمند است و پیشنهاد می‌شود.

در صورت تمایل داخل بخش درخواست سرویس تاپیک بزنید تا پیشنهاد ها ارسال شوند.

ali-rezam
July 24th, 2016, 12:41
همون طوری که دوستان فرمودند اگر بازدید قابل توجهی دارید پیشنهاد میشه سرور مجازی تهیه کنید و بدون دردسر به کارتون ادامه بدید
اگر قصد خرید هاست دارید قبل از تهیه حتما با میزبان مورد نظر صحبت کنید ، شرایط رو عنوان کرده و درخواست dns اختصاصی کنید
و یک پیشنهاد دوستانه سعی کنید از دامنه .tk استفاده نکنید

HostCenter.host
July 24th, 2016, 16:02
بهترین کار تهیه سرور مجازی و ایجاد هاستینگ اختصاصی بر روی آن است.
و راه حل دوم گرفتن هاست با ip و dns اختصاصی، در صورتی که dns اختصاصی داشته باشید و ip اشتراکی باشه باز هاستینگ شما قابل شناسایی است. (البته در این صورت باز هاستینگ مورد استفاده قابل شناسایی هست ولی بعیده سازمان *****ینگ در این حد پیگیری کنه)

Optimus
July 25th, 2016, 00:34
از خارج از کشور هاست های بسیار قوی وجود دارد با قیمت مناسب و می تونید تهیه کنید
در صورت تمایل با ما تماس بگیرید تا راهنمایی کنیم

Majdict.com
July 26th, 2016, 12:44
سلام
پیشنهاد می شود برای تست سایت از https://gtmetrix.com استفاده کنید