ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در بک آپ اتوماتیک

deldar
June 28th, 2016, 05:26
سلام. تنظیمات فول بک آپ را در سرور مجازی با کنترل پنل cpanel انجام دادم(یک اکانت ftp را متصل کردم بهش) ولی بک آپ گیری روی اکانت ftp انجام نمی شه!
بک آپ گیری در زمان مشخص بصورت اتوماتیک انجام می شه ولی روی اکانت ftp که تعیین کردم ذخیره نمی شه بلکه در خود سرور مجازی در شاخه: backup ذخیره می شه!
به نظرتون مشکل از چیه که روی اکانت ftp‌که در یک سرور مجزا هست بک آپ گیری نمی کند؟
Home]/backup

shetabanhost
June 28th, 2016, 05:29
سلام

اگر از Legacy Backup Configuration استفاده میکنید Backup Type روی Remote FTP (Accounts Only) قرار بدید مشکل رفع می شود

اگر از Backup Configuration استفاده میکنید تیک گزینه Retain backups in the default backup directory. را بردارید، مشکل رفع خواهد شد.

deldar
June 30th, 2016, 05:08
سلام. ممنون. از Backup Configuration استفاده می کنم
تیک Retain backups in the default backup directory را نذاشته بودم و با این حال مشکل وجود دارد

shetabanhost
June 30th, 2016, 05:12
سلام. ممنون. از Backup Configuration استفاده می کنم
تیک Retain backups in the default backup directory را نذاشته بودم و با این حال مشکل وجود دارد
سلام مجدد

تیک Retain backups in the default backup directory را بردارید ( تیک نخورده باشد )

اگر مشکل حل نشد پیشنهاد میکنم از
Legacy Backup Configuration استفاده کنید