توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل جدی در وردپرس
kashkulll
June 28th, 2016, 01:26
سلام به همه مهندسین عزیز
ببخشید من یه مشکل دارم ، اینه که وقتی روی بیشتر بخوانید کلیک میکنم میتونم عکس رو ببینم ولی وقتی به صورت دسته ای و از طریق فهرست موضوعی انتخاب میکنم هیچ کدوم از تصاویر لود نمیشه به نظرتون باید چیکار کرد ؟
دوست عزیز این برای اینه که در قسمت دسته بندی حتماً از تصاویر شاخص استفاده میکنه که نمایش بده ، از افزونه Auto Post Thumbnail استفاده کنید تا به صورت اتوماتیک اولین تصویری که داخل نوشته استفاده میکنید به عنوان تصویر شاخص ست بشه .
اگر باز اوکی نشد باید فایل مربوط به category تغییراتی درش ایجاد بشه .
m2n
June 28th, 2016, 03:01
یه کپی از فایل index.php بگیرید اسمشو عوض کنید بزارید category.php مشکلتون حل بشه
kashkulll
June 28th, 2016, 03:05
سلام
دوست عزیز این برای اینه که در قسمت دسته بندی حتماً از تصاویر شاخص استفاده میکنه که نمایش بده ، از افزونه Auto Post Thumbnail استفاده کنید تا به صورت اتوماتیک اولین تصویری که داخل نوشته استفاده میکنید به عنوان تصویر شاخص ست بشه .
اگر باز اوکی نشد باید فایل مربوط به category تغییراتی درش ایجاد بشه .
نه اصلا تصویر شاخص واسش انتخاب نکردم
فقط و فقط براش یه تصویر انتخاب شده ...
ضمیمه ارسال شد .32145
- - - Updated - - -
یه کپی از فایل index.php بگیرید اسمشو عوض کنید بزارید category.php مشکلتون حل بشه
میشه بفرمایید از ایندکس کجا ؟
ایندکس قالب یا ایندکس وردپرس ؟
m2n
June 28th, 2016, 03:06
نه اصلا تصویر شاخص واسش انتخاب نکردم
فقط و فقط براش یه تصویر انتخاب شده ...
ضمیمه ارسال شد .32145
- - - Updated - - -
میشه بفرمایید از ایندکس کجا ؟
ایندکس قالب یا ایندکس وردپرس ؟
فایل قالب اندکس داره کپی بگیرید اسمشو عوض کنید بزارید کتگوری بعد از فهرست زدین براتون تصاویر میاره
kashkulll
June 28th, 2016, 03:06
آقا حل شد .
دمت گرم داداش - خیلی آقایی . . .
اگر در شدنی بود هزار تا اکانت میساختم تو وب هاستینگ تالک و هزار بار لایکت میکردم
بازم دمت گرم .
slashflash
June 28th, 2016, 03:33
باید تصویر شاخص انتخاب میکردید تا براتون نشون بده که با افزونه که گفتم مشکلتون حل میشه ، این کاری هم که دوستمون گفتند درسته که الان کارتون رو راه میندازه اما در اصل صورت مسئله رو پاک کردید ...
در کل موفق باشید
kashkulll
June 28th, 2016, 04:15
باید تصویر شاخص انتخاب میکردید تا براتون نشون بده که با افزونه که گفتم مشکلتون حل میشه ، این کاری هم که دوستمون گفتند درسته که الان کارتون رو راه میندازه اما در اصل صورت مسئله رو پاک کردید ...
در کل موفق باشید
حرف شما کاملا منطقی و درسته
ولی وقتی تصویر شاخص انتخاب میکنم درست میشه تا حدودی ولی یه مشکل دیگه هم اضافه میشه و مشکل این هست که وقتی وارد خود پست بشی درواقع دو تا عکس گذاشته میشه توش ، یکی اصل عکس که محتوای اصلی هست و یکی هم تصویر شاخص هست که این زیاد جالب نیست ...