ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور خبرنامه ایمیل

ashkanvaziri
June 27th, 2016, 22:51
با سلام دوستان یک خبرنامه دارم که تعداد 25000 عضو دارد که می خواهم هرروز به این ها ایمیل ارسال کنم کدام یک از این دیتا سنتر ها
را پیشنهاد می کنید و اگر ایمیل به هرزنامه ارسال شد مشکلی برای سرور ایجاد نشود
ovh.com فرانسه
leaseweb.com
worldstream.nl
http://ecatel.co.uk
http://privatelayer.com
hetzner.de
اگر به غیر از این دیتا سنتر ها بهتر سراغ دارید پشنهاد کنید

RealHAM
June 27th, 2016, 23:12
سلام

مسدود شدن ارسال یا عدم این باکس شدن به دیتا سنتر مرتبط نیست و بستگی به نوع کانفیگ و چگونگی ارسال دارد

ashkanvaziri
June 27th, 2016, 23:49
سلام

مسدود شدن ارسال یا عدم این باکس شدن به دیتا سنتر مرتبط نیست و بستگی به نوع کانفیگ و چگونگی ارسال دارد

می خواستم یک سرور خریداری کنم کانفیگ کنم یا از طریق smtp یا ازطریق اسکریپت خبرنامه را ارسال کنم 1 درصد امکان دارد چند ایمیل معتبرنباشد بخاطر اینکه با سرور مشکل پیدا نکند دنبال بهترین دیتا سنتر هستم

a.e
June 28th, 2016, 07:36
با سلام و عرض ادب

پیشنهاد میشود از سرویس دهندگانی مانند mailerlite.com اقدام به خرید نمایید، این سرویس دهنده یک سیستم خبرنامه ایی است که به راحتی میتوانید کار خود را با استفاده از امکاناتی که دراختیارتان قرار میدهد انجام دهید.

RealHAM
June 28th, 2016, 10:09
می خواستم یک سرور خریداری کنم کانفیگ کنم یا از طریق smtp یا ازطریق اسکریپت خبرنامه را ارسال کنم 1 درصد امکان دارد چند ایمیل معتبرنباشد بخاطر اینکه با سرور مشکل پیدا نکند دنبال بهترین دیتا سنتر هستم

از همه دیتا سنتر‌ها به جز دیتا سنترهای ایرانی که معمولاً ای پی هاش مسدودن و رد استیشن که محدودیت ارسال ۱۰۰ تایی داره می توانید از همه دیتا سنتر ها تهیه کنید و بدون دردسرش هم هتزنر می تواند باشد

ashkanvaziri
June 28th, 2016, 12:43
با سلام و عرض ادب

پیشنهاد میشود از سرویس دهندگانی مانند mailerlite.com اقدام به خرید نمایید، این سرویس دهنده یک سیستم خبرنامه ایی است که به راحتی میتوانید کار خود را با استفاده از امکاناتی که دراختیارتان قرار میدهد انجام دهید.

با سلام
چند ماهی میشه با mailerlite.com کار میکنیم فقط یه مشکلی که داره هزینه بالای دارد

---------------------------------------------

میخواستم سرور بخرم بین ovh.com وhetzner.de ماندم کدام را پیشنهاد می کنید وچه تعداد ip

m_dg_farari
June 29th, 2016, 02:19
دوست عزیز ، سرور میشه گفت 20% راه هست! 80% مابقی مربوط به چیزای دیگست
آیا این کاربران ، در خبرنامه "روزانه" شما ثبت نام کردند؟ و میخواهند هر روز از شما ایمیل دریافت کنند؟
اگر جواب شما به این جواب ، بله هست ، به سادگی ، با رعایت موارد بسیار ابتدایی ، در هر دیتا سنتری که سرویس بگیرید ، Delivery و بازدهی بسیار خوبی خواهید داشت.
البته بازدهی خوب ، پس از ارسال سوم به بعد خواهد بود(وقتی که آی پی و دامین شما به Reputation خوبی برسه)
بجز رد استیشن که نام بردید ، مابقی دیتا سنترها همه خوب هستن و میتونید ازشون استفاده کنید.
میشه حدس زد که بیش از 90% ایمیل های شما هم یاهو و گوگل هستند. هر دو پروایدر ، این تعداد ایمیل رو در روز ، از 1 آی پی Accept میکنن و نیازی به خرید چند سرور/چند آی پی نیست.

و اما اگر لیستتون اینطوری که عرض کردم جمع اوری نشده. (لیست رو خریدید ، کاربرای سایتتون هستن که به هر دلیلی ، تمایل به دریافت روزانه 1 ایمیل از خبرنامه شما رو ندارند)
در این صورت مبحث عوض میشه. شما اسپمر حساب میشید (حتی اگر فقط روزانه 1000 تا ایمیل بفرستید!!) و باید طور دیگه ای اقدام به ارسال کنید.
پیشنهاد من برای بهترین بازدهی از ایمیل هاتون ، سرویس دهنده ElasticEmail.com هست. رازنه $4.75 هزینه ارسالتون میشه ولی خوب بازدهی فوق العاده خواهد بود.
اینکه میفرمایید "ممکنه مقداری ایمیل نامعتبر داخلش باشه" این فقط در ایمیل اول شما اتفاق میفته. برای ارسال دوم ، باید لیستتون رو پاکسازی کنید که این کار به سادگی با Bounce Management امکان پذیره. همه سایت های سرویس دهنده ایمیل این امکان رو دارن. همه اسکریپت/سیستم های Email Marketing/Newsletter Management هم این امکان رو دارن.

در کل زیاد به دنبال سرور نباشید. سرور 20% موضوع هست و اکثرا همه دیتا سنتر ها خوب هستن برای ارسال ایمیل. این شما هستید که سرنوشت ایمیل رو در صندوق پیام کاربرها مشخص میکنید...
موفق باشید