PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : امنیت - Cpannel

M_Piyer
June 27th, 2016, 20:53
سلاک دوستان
نیاز به یک شخص حرفه ای دارم که امنیت هاست من رو ببره بالا
من هر شب یکم دیداس دارم روی هاست اشتراکیم , برا همین هاستینگ گیر داده که سرور مجازی بگید
منم اگه سایتم یکی ۲ روز برای هاست بسته شه بدبخت میشم , همه زحماتم میپره

یک هاست cpannel دارم که میخوام حسابی سرعت خوبی داشته باشه و امنیت بسیار خوب
کسی هست حرفه ای باشه تو این زمینه؟

DEFALT
June 27th, 2016, 21:34
درود ، دوست عزیز یعنی میفرمایید امنیت هاست شما رو بدون دسترسی به کنسول و putty بالا ببریم !

پ.ن » دوست عزیز میشه امنیت اسکریپت رو با راهکارهای خودش بالا برد ولی امنیت سرور رو باید به کنسول و پوتی دسترسی داشته باشید !

موفق باشید .

M_Piyer
June 27th, 2016, 23:45
امنیت انحمن چی؟ امنیت انجمن میتونید؟

fadak
June 28th, 2016, 00:15
دوست عزیز
امنیت سرور و هاستینگ رو بدون دسترسی به روت سرور نمیشه کاری کرد
اما اسکریپتها (که شامل انجمن شما هم میشه ) میشه با رفع باگهای موجود و بهینه سازی عملکرد آن از حملات دیداس جلوگیری کرد
البته شما مشخص نکردید چه نوع حمله ای ؟؟

DEFALT
June 28th, 2016, 00:37
امنیت انحمن چی؟ امنیت انجمن میتونید؟
دوست عزیز سیستم انجمن شما اگر vBulletin یا MyBB باشد بنده امنیت و بهینه سازی میکنم .

با خصوصی در ارتباط باشید .

موفق باشید .

nginxweb
June 28th, 2016, 10:24
درود
دوست گرامی امنیت یه هاست اشتراکی تنها از سمت سرور اصلی و دسترسی root قابل بررسی و کانفیگ میباشد از سمت خود هاست فقط در حد ایمن سازی اسکریپت میتوان اقدام کرد اما مواردی مانند DDOS اگر اتفاق بیوفتد نیاز به تنظیماتی از سمت سرور اصلی و محدود کردن کانکشن ها و مانیتورنیگ packet های دریافتی روی پورت مورد حمله را خواهد داشت که این موارد بدون دسترسی root امکان بررسی ندارند

M_Piyer
June 28th, 2016, 23:21
سلام کسی هست امنیت انجمن ipb برام انجام بده؟

behravesh
June 29th, 2016, 00:52

برای تنظیمات امنیتی انجمن و بررسی کامل ان
از طریق سایت یا تلگرام با بنده در ارتباط باشید

http://omidhost.ir/user/contact.php
تلگرام: omid_host

taksis
June 29th, 2016, 01:38

این سیستم هیچ احتیاجی به بهینه سازی و ارتقا امنیت نداره!از جدید ترین و بروز ترین تکنولوژی ها تو طراحیش استفاده شده.(نسخه۴)
تو نسخه ۳ هم خودش یک security center داره مواردی که گفته رو رعایت کنید حله.
مشکل شما از هاست و سروره

iHSG
June 29th, 2016, 10:22
سلاک دوستان
نیاز به یک شخص حرفه ای دارم که امنیت هاست من رو ببره بالا
من هر شب یکم دیداس دارم روی هاست اشتراکیم , برا همین هاستینگ گیر داده که سرور مجازی بگید
منم اگه سایتم یکی ۲ روز برای هاست بسته شه بدبخت میشم , همه زحماتم میپره

یک هاست cpannel دارم که میخوام حسابی سرعت خوبی داشته باشه و امنیت بسیار خوب
کسی هست حرفه ای باشه تو این زمینه؟

سلام
دوستان به پست ایشون دقت کنید نوشتن حمله DDoS دارن نه هک که سرویس دهنده بهشون گیر داده.
خواستن که یکی باشه جلوی این حملات DDoS رو بگیره که از طریق هاست ممکن نیست.

ربطی هم به انجمن ساز IPB یا غیر IPB هم نداره شما یه اسکریپت اختصاصی خیلی امن هم داشته باشی باز براحتی میشه بهت حمله DDoS کنن.
برای جلوگیری از حمله DDoS بهتره که از هاست با سروری که فایروال سخت افزاری خیلی قوی داره استفاده کنید یا اگر پول ارتقاء سرویس خودتون رو ندارید فعلا همینطوری سرویس http://cloudflare.com رو به هاست خودتون متصل کنید تا یه ذره تاثیر حملات کمتر بشه اما بازم اگه حملات خیلی شدیدی باشه این سرویس هم کار ساز نیست و باید دنبال سرویس های پولی مثل این سایت http://central-hosting.com باشید.