ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید دامین از مالک فعلی

haniiii
June 27th, 2016, 20:43
سلام

قصد خرید دامینی رو دارم که بلااستفاده است ( برای مدت طولانی ) و مالک فعلی اون قیمتی براش تعیین نکرده

برای خرید بهترین راه حل چیه ؟
ارتباط مستقیم با مالک از طریق ایمیل و یا اینکه استفاده از broker ؟

ممنون میشم اگر تجربه ای در این زمینه دارین به اشتراک بذارین

persiancoder
June 27th, 2016, 20:47
ارتباط مستقیم عموما بهتر هست. البته اگر اصلا قصد فروش داشته باشند.

iHSG
June 27th, 2016, 21:23
سلام
اگه تا تاریخ انقضاء دامنه چیزی نمونده اصلا ریسک ارسال ایمیل به مالک رو نکنید چون اون موقع مالک دامنه می بینه که دامنه اش خریدار داره برای سال بعد هم تمدید میکنه و یه قیمت نجومی به شما میگه.
بهترین کار از نظر من اینه که اگه واقعا می دونید برای شخص بلااستفاده است صبر کنید که منقضی بشه و سریع خودتون ثبت کنید.

melismspanel
June 27th, 2016, 22:29
بهترین کار اینه که بمونید تا دامنه منقضی بشه بعد از منقضی شدن سفارش بدین. اگر تمدید کرد بعدش برید باهاش صحبت کنید

haniiii
June 29th, 2016, 00:43
۱۲ سال هست که دامین رو هر سال تمدید میکنه :)

iHSG
June 29th, 2016, 10:26
۱۲ سال هست که دامین رو هر سال تمدید میکنه :)

پس مطمئن باش اگه ایمیل هم بدی که بهش بگی دامنه رو ازش می خری علاوه بر پول تمدید این 12 سال یه هزینه نجومی ازت می خواد که شاخ در میاری.
والا من دامنه تازه 1 ساله ثبت شده رو از یکی درخواست کردم گفت 500 هزار تومان اونم پسوند IR.
ملت ما یه ذره خوشن فکر میکنن مثل آمریکاست که یه جوونه دامنه yahoo.com رو ثبت کرده بوده و شرکت یاهو ازش میلیون میلیون دلار خریده.

amin0181
June 29th, 2016, 18:55
چندین بار این مورد برای خرید پیش اومد
و هر سری با این که مستقیم با مالک تماس گرفتیم
بعد از چند روز طرف غیبش زد ! فکر میکنن دامینشون قیمت بالایی داره که اینجوری برخورد میکنن !!
اما در هر صورت باید صحبت بکنید دامنه 12 سال ثبت شده و تمدید میشه نمیتونه بی ارزش باشه

chaishpish
July 1st, 2016, 02:46
کلا خرید دامین از شخص خیلی خطرناکه و احتمال کلاه برداری زیادی شده شما میتونید یک دامین شبیح و یا نزدیک به اون دامین ثبت کنید ، یا پسوند های دیگه اون دامین رو بگیرید و یا صبر پیشه کنید تا دامین از کار بیفته

Alireza_H
July 1st, 2016, 13:37
سلام

ابتدا با شخص مستقیم مذاکره کن. فرآیند انتقال رو از طریق سایت های مطمئن انجام بده مانند sedo

با سپاس

negarnovin
July 1st, 2016, 14:12
سلام به نظر بنده هم منتظر باشید تا منقضی شود و سپس ثبت کنید بهتر می باشد چون معمولا تماس مستقیم با طرف بگیری جواب درست و حسابی به شما نمیدهند و بیهوده هستش بستگی به شانس شما دارد که طرفتون چطوری هستش