ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدگذاری حرفه ای php

tikabzar
June 27th, 2016, 19:05
سلام

دوستان عزیز در این بخش راه های کدگذاری فایلهای php رو برای دوستان مبتدی آموزش خواهیم داد .

ازتون درخواست دارم تا شما هم پست های آموزشی در این بخش قرار دهید.

مرسی
موفق باشید

hegza
June 27th, 2016, 19:57
لااقل ب بسم الله رو میزدین تا سایر دوستان هم بیان مشارکت کنند.
-------------
بشخصه من کدگذاری نمیکنم. چون هم کاربر محدود میشه برای توسعه هم برای کوچکترین کار باید وقتمو براش بزارم.
خوب اگر کدگذاری هم نکنیم خودمون ضرر میکنیم.
سالها قبل cms هام رو کد میکردم ولی فوری پشت سرش دیکدر میمومد. اومدیم ترفند زدیم و از فانکشن های فارسی استفاده کردیم که موقع دیکد کردن بخشی از سیستم از کار بیوفتند. ولی خوب با اینکه راه انداختن سیستم با دیکد کردن هنوز کار به نسبت سختی بود. اما مجبور میشدیم باگی در سیستم بزاریم که در موافعی که سواستفاده میشد از کدها بتونیم سیستم رو بکشیم پائین. اما ضعفی داشت و اونم این بود که مدام باید با این سایت و... سروکله میزدیم. هم اعتبار ما رو پائین میورد هم وقتمون رو میگرفت و هم آدماهائی بعضا بی اطلاع علیه مون پرونده تشکیل میدادن. که خوب با اینکه در انتهاحق رو به ما میدادن ولی اینقدر اعصاب خورد کن و وقت گیر بود که بیخیال این مقوله شدیم.
بگذریم خلاصه کنم الان:
سیستم رو کد باز میدیم مشتری. اما فانکشن های حیاتی بخش مدیریت رو از سایت خودمون فراخوانی میکنیم و راه کارهائی هم داریم که کسی بخواد سواستفاده کنه بشینه از اول سیستم رو بنویسه خیلی سنگین تره.:d

tikabzar
June 27th, 2016, 22:14
-------------
بشخصه من کدگذاری نمیکنم. چون هم کاربر محدود میشه برای توسعه هم برای کوچکترین کار باید وقتمو براش بزارم.
سالها قبل cms هام رو کد میکردم ولی فوری پشت سرش دیکدر میمومد. اومدیم ترفند زدیم و از فانکشن های فارسی استفاده کردیم که موقع دیکد کردن بخشی از سیستم از کار بیوفتند. ولی خوب با اینکه راه انداختن سیستم با دیکد کردن هنوز کار به نسبت سختی بود. اما مجبور میشدیم باگی در سیستم بزاریم که در موافعی که سواستفاده میشد از کدها بتونیم سیستم رو بکشیم پائین. اما ضعفی داشت و اونم این بود که مدام باید با این سایت و... سروکله میزدیم. هم اعتبار ما رو پائین میورد هم وقتمون رو میگرفت و هم آدماهائی بعضا بی اطلاع علیه مون پرونده تشکیل میدادن. که خوب با اینکه در انتهاحق رو به ما میدادن ولی اینقدر اعصاب خورد کن و وقت گیر بود که بیخیال این مقوله شدیم.
بگذریم خلاصه کنم الان:
سیستم رو کد باز میدیم مشتری. اما فانکشن های حیاتی بخش مدیریت رو از سایت خودمون فراخوانی میکنیم و راه کارهائی هم داریم که کسی بخواد سواستفاده کنه بشینه از اول سیستم رو بنویسه خیلی سنگین تره.:d

راست میگین دوست عزیز ولی خب یه چیزی هم یادتون رفت که باید من بگم وقتی صفحه ای یا کد ی رو اینکد یا همون قفل یا رمزگذاری میکنی حجمش بالا میره ولی ارزش داره
من بیشتر صفحه هایی که طراحی میکنم رو کدگذاری میکنم و تا الان که خدا رو شکر هیچ مشکلی نداشته و نخواهد داشت چون تست شده.
ولی خب غیر از این حرفا من این بخش رو فقط برای آموزش های کدگذاری صفحه های php باز کردم .
مرسی

Mr.programmer
June 27th, 2016, 23:24
سلام

دوستان عزیز در این بخش راه های کدگذاری فایلهای php رو برای دوستان مبتدی آموزش خواهیم داد .

ازتون درخواست دارم تا شما هم پست های آموزشی در این بخش قرار دهید.

مرسی
موفق باشید

انشاالله کی شروع میشه آموزشتون پس

omid1991
June 28th, 2016, 09:09
سلام وقت بخیر

کار بسیار شایسته ای انجام میدین
اون وقت اگه سایتتون داون بشه تکلیف مشتری چیه ؟؟؟
موفق باشید.

نظر بنده :
هر اینکدری یه دیکدر داره بدون شک :d

کد باز بدین به مشتری تا مشتری احساس راحتی کنه، نترسه یه موقع کد مخربی توش باشه
درمورد انتشار هم مشتری باید شعور داشته باشه
موردی دیدین پشتیبانی نکنید یه روزی میاد سراغتون ولی دیگه جواب ندین(خودم اینکارو میکنم)

با احترام آران

hegza
June 28th, 2016, 14:24
سلام وقت بخیر

کار بسیار شایسته ای انجام میدین
اون وقت اگه سایتتون داون بشه تکلیف مشتری چیه ؟؟؟
موفق باشید.

از دو وی پی اس و از 2 لوکیشن مختلف چک میشه هر کدوم در دسترس بود اونو فراخوان میکنه + آی پی سایت استفاده کننده فقط قابلیت دسترسی داره.
پ.ن:اگر هم روزی قرار شد کار نکنیم کل مدیریت رو میدیم رو سیستمشون آپگرید کنند.

tikabzar
June 29th, 2016, 13:49
صفحه های PHP در حال حاضر به صورت حرفه ای با نرم افزار هایی پولی اما فوق حرفه ای کد گذاری میشه . ionCube PHP Encoder

این نرم افزار لانسیس داره و قیمتش از 300 تا 1000$ دلار هم میرسه.

اینکدر کردن فایل php

dexin
June 29th, 2016, 17:06
-------------
بگذریم خلاصه کنم الان:
میشه بفرمایید دقیقا چطوری فاکنشن هایی که روی سرور های خودتون هست رو برای مشتری فراخوانی میکنید ؟

T.Toosi
June 30th, 2016, 01:27
میشه بفرمایید دقیقا چطوری فاکنشن هایی که روی سرور های خودتون هست رو برای مشتری فراخوانی میکنید ؟

با تابع create_function در php که یک پارامتر آن ساختمان تابع را ورودی میگیرد میتوانید به صورت استرینگ بفرستید.

iroo
July 19th, 2016, 16:13
روش خوبیه، فراخوانی از سایت طراح!!

این خوبه

dexin
July 19th, 2016, 16:44
با تابع create_function در php که یک پارامتر آن ساختمان تابع را ورودی میگیرد میتوانید به صورت استرینگ بفرستید.
سپاس از راهنمایی شما.در مورد امنیت ارسال استرینگ چطور؟

Sent from my Hol-U19 using Tapatalk