ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با هتزنر

Ricardo
June 27th, 2016, 15:24
حذف شد

trust toiler
June 27th, 2016, 15:41
سلام دوستان

من تا سال گذشده مستقیم از هتزنر سرور مجازی میگرفتم ، که دیگه نیازی نداشتم بهش و کنسل کردم ، الان دوباره میخوام یه سرور مجازی بگیرم ، قبول نمیکنه !! میگه چرا قبلا کنسل کردی !!! یعنی باید تضمین بدیم تا آخر عمر ازشون خرید کنیم ؟

دوستانی که با این دیتاسنتر کار کردن راهنمایی کنن که چطوری میتونم ازشون سرویس بگیرم ، با ثبت نام مجدد با یه پاسپورت و مشخصات دیگه مشکل برطرف میشه ؟

با سلام

به این دلیل که در یک روز، سرور قبلی رو کنسل کردید و مجدد دارید تهیه میکنید، شک کردند که شاید روی اون سرور کار خاصی انجام داده بودید
تیکت ارسال کنید و توضیح بدید براشون، حل میشه

hegza
June 27th, 2016, 16:43
توضیح دادم و بعد از پیگیری این جواب رو دادن !

8 ماه سایتم روی سرورشون بود بعد کنسل کردم و بعد از گذشت یک سال دارم مجددا سفارش میدم ، چطوری میتونه شک برانگیز باشه ، بهش گفتم بابا اون موقع دیگه به سرور نیاز نداشتم و کنسل کردم ، الان دوباره میخوام سایتمو بالا بیارم ، دریغ از ذره ای فهمیدن !!

بگو بخاطر مشکلات(شخصی) که داشتم کلا سایتهام رو تعطیل کردم والان مجدد قصد فعالیت دارم

OmidX
June 27th, 2016, 16:52
سلام دوستان

من تا سال گذشده مستقیم از هتزنر سرور مجازی میگرفتم ، که دیگه نیازی نداشتم بهش و کنسل کردم ، الان دوباره میخوام یه سرور مجازی بگیرم ، قبول نمیکنه !! میگه چرا قبلا کنسل کردی !!! یعنی باید تضمین بدیم تا آخر عمر ازشون خرید کنیم ؟

دوستانی که با این دیتاسنتر کار کردن راهنمایی کنن که چطوری میتونم ازشون سرویس بگیرم ، با ثبت نام مجدد با یه پاسپورت و مشخصات دیگه مشکل برطرف میشه ؟

عجیب ه ، من بعد چندین سال پنلم رو در هتزنر مجددا فعال کردم و از این داستانا نداشتم ، شما پنل تون فعال بود یا غیر فعال ؟

viasky
June 27th, 2016, 16:53
باسلام
لطفا متن درخواست و پاسخ ( مکاتبه های دو طرفه) را ارسال بفرمایید
بعد از بررسی مشخص خواهد شد
احتمال اینکه صحیح متوجه موضوع نشده باشند ( یکی از طرفین) وجود داره
و یا اینکه در متن نکته ای پیدا شد و قابل استفاده باشه ( موردی اضاف یا کسر کنیم)
موفق باشید

hegza
June 27th, 2016, 16:56
Ricardo[/B];1541264]خب !

عزیز من راجع به مشکلات زندگیم تاپیک نزدم، پست ها رو درست بخون

با دیتاسنتر هم هیچ مشکلی نداشتم ، خیلی مودبانه جواب میدادن و میدن ، وقتی هم نمیخواستم استفاده کنم ، کنسل کردم سرور رو که فکتور صادر نشه

من که جسارت نکردم
و نگفتم هم شما مشکل خانوادگی دارید. اما دی سی بنا بر این میزاره. شما کاری خلاف قانون انجام دادین اون موقع یا الان که دارید برمگیردید در جائیکه این یکسال بودین.
گفتم اینو بگید. که تمام این خیالات از سرشون بیوفته و سریع باهاتون راه بیان. وگرنه اونجور باید بگید. چرا رفتین؟چرا در محل جدید نموندین؟و....

viasky
June 27th, 2016, 16:59
من که جسارت نکردم
و نگفتم هم شما مشکل خانوادگی دارید. اما دی سی بنا بر این میزاره. شما کاری خلاف قانون انجام دادین اون موقع یا الان که دارید برمگیردید در جائیکه این یکسال بودین.
گفتم اینو بگید. که تمام این خیالات از سرشون بیوفته و سریع باهاتون راه بیان. وگرنه اونجور باید بگید. چرا رفتین؟چرا در محل جدید نموندین؟و....
یه کاری کردی حذف کرد اصلا همه چیز و...:d

hegza
June 27th, 2016, 17:02
یه کاری کردی حذف کرد اصلا همه چیز و...:d

چکار کردم؟!
بنده دامنه داشتم باطل شده بود با همین روش با اینکه رفته بود تو پرمیوم و قیمت 2400$ زده بود روش با 9.99$ باز پسش گرفتم.