ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند شریک نویسنده

mchteh
June 27th, 2016, 01:13
عرض سلام و ادب
ابتدا از مدیران گرامی عذرخواهی میکنم اگ تاپیک جای نامناسبی درج شده لطفا تاپیک حذف نشه و در صورت نیاز انتقال داده بشه

تیم ما بعد از چند سال فعالیت داخل نت در زمینه سئو.هاستینگ.قالب و......تصمیم گرفته بالاخره مستقل بشه و از دانش و سرمایش برای ایجاد یک برند قدرتمند استفاده کنه
ما در حال ایجاد یک مجموعه بزرگ در سطح نت هستیم و هیچ محصول مجازی از چشم ما دور نمونده
همچین ما ارشیو چندین هزار قالب خارجی و ایرانی و نرم افزارها و.......جمع اوری کردیم

ما نیازمند دو دسته از افرادیم:

1-سرمایه گذاران
2-نویسندگان

سرمایه گذران ک مشخصه میان پروژه رو بررسی میکنند و در صورت صلاح دید سرمایه گذاریاشون انجام میدن در بخشایی ک اعلام میشه نه در کل مجموعه

اما نویسندگان:

ما نیازمند تعدادی نویسنده هستیم برای بخش های مختلف پروژه
مثلا نویسنده ای ک در بخش دانلود رایگان قالب بیاد هزار پست ایجاد کنه و هزارقالب برای دانلود بذاره و...

نوع کار با نویسنده هم اینجوری ک نویسنده هر بخشی از پروژه رو ک دست میگیره در اون بخش سهیم(شریک)میشه و بعد از رسیدن به در آمد زایی بین15الی30درصد از درامد اون بخش نصیبش میشه

باتوجه به اینک ما یکی از قدرتمندترین تیم های سئو کشور رو داریم خداروشکر و سطح اطلاعات و دانش نسبتا بالا و سرمایه کافی و تجربه بالا برند سازی این مجموعه کار سختی نیست ولی بهرحال نیازمند یک تیم دلسوز با پشتکار بالاست

درمورد اعتماد سازی هم بگم کاری ازم برنمیاد جز قرارداد.چون بنظرم چیزی مطمئن تر از قرارداد وجود نداره باز دوستان میتوندد شرایط خودشون اعلام کنند در صورت امکان پذیرفته میشه

دوستان من نمیدونم نوشته هام چقد کامل بوده و...لطفا لطفا لطفا خواهشا بدون به اسپم کشیدن بدون توهین بدون تخریب محترمانه سوالاتتون مطرح کنید بنده هم وظیفمه در کمال ادب با دقت به همشون پاسخ بدم

ممنون از همه مدیران و کاربران انجمن
یاعلی

zahra asadi
July 2nd, 2016, 13:52
سلام.ایا شما امکان همکاری به صورت کاراموز را هم دارید؟من میتونم مدتی در کنار تیم شما کار را یاد بگیرم بدون حقوق و بعد از آموزش در خدمت شما هستم. لیسانس کامپیوتر دارم و در حال یادگیری html و وردپرس هستم.