توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ماژول بانک ملت
Iranicaserver
June 26th, 2016, 16:58
با سلام خدمت همگی از یک نسخه از ماژول بانک ملت که در سایت های زیادی هم هست ما سالهاست بدون مشکل استفاده می کنیم
برای یک سایت که نسخه 6.3.1 نصب کرده است می خواستیم این ماژول رو هم استفاده کنیم از نظر کارکردن کار می کنه و به بانک نیز انتقال پیدا می کنه اما در برگشت callback صفحه سفید می شود
از ماژول های که دوستان عزیز هم دادن استفاده کردم اوناهم در موقع برگشت سفید می شود صفحه تمامی پیشفرضها نصب می باشد اما دلیل سفید شده صفحه رو نمی دونم
اگر دوستان عزیز می توانند راهنمای کنند
متشکرم
OmidX
June 26th, 2016, 17:06
با سلام خدمت همگی از یک نسخه از ماژول بانک ملت که در سایت های زیادی هم هست ما سالهاست بدون مشکل استفاده می کنیم
برای یک سایت که نسخه 6.3.1 نصب کرده است می خواستیم این ماژول رو هم استفاده کنیم از نظر کارکردن کار می کنه و به بانک نیز انتقال پیدا می کنه اما در برگشت callback صفحه سفید می شود
از ماژول های که دوستان عزیز هم دادن استفاده کردم اوناهم در موقع برگشت سفید می شود صفحه تمامی پیشفرضها نصب می باشد اما دلیل سفید شده صفحه رو نمی دونم
اگر دوستان عزیز می توانند راهنمای کنند
متشکرم
ماژول شما اوپن سورس هست ؟ قابل ادیت هست ؟ یا کد شده ست ؟
Iranicaserver
June 26th, 2016, 17:08
اوپن سورس هست
OmidX
June 26th, 2016, 17:11
اوپن سورس هست
تو مسیر /modules/gateways/callback یک فایل داره ، این فایل رو باز کنید ، داخلش سرچ کنید :
include('../../../dbconnect.php');
و ب
include('../../../init.php');
تغییر بدید ، مشکلتون حل میشه.
اگر نتونستید یا حل نشد ، یک جا آپلود کنید و لینکش رو برای من ارسال کنید.
Iranicaserver
June 26th, 2016, 17:14
:d
اقا دستت طلا حل شد متشکرم برگشت
اما فاکتور رو پرداخت نشده می زنه وقتی هم پرداخت می کنیم
باید مجدد پرداخت کنم تا درست بشه مثل اینکه بگیر نگیر داره برخی مواقع دست و برخی مواقع هم مشکل دارد
حتا الان چک کردم زده پرداخت شده اما در پنل بازنک برگشت خورده
این موردش هم راهنمایی کنید:d متشکرم
melismspanel
June 26th, 2016, 17:31
فایل
dbconnect.php رو چک کنین. وجود داره یا نه؟
Iranicaserver
June 26th, 2016, 18:43
سلام خیر در ورژن جدید این فایل نیست جای اون تعغیر کرده و نباید هم باشه
پس از پرداخت از سمت بانک فاکتور پرداخت شده می شود اما مبلغ فاکتور مجدد بر می گردد به حساب کاربر