ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی در رابطه با برنامه نویسی

nimapars
June 26th, 2016, 13:50
با سلام
من از یک شرکت درخواست یک برنامه نویسی اسکریپت اختصاصی رو دادم که بر پایه php & My sql نوشته میشه و حالا میخوام بدونم چه مواردی رو در قرار داد برنامه نویسی با این شرکت باید رعایت کنم و جز بند های قرار داد بنویسم که فردا باعث مشکل نشه و به قول معروف بازی در نیازه .

چون این بخش همه برنامه نویس هستن و میدونن بیشتر زبان ها چه ایراد هایی دارن و چه مشکلاتی احتمالا براشون پیش میاد این سوال رو مطرح کردم .
واقعا کسی رو هم نداشتم که کمکم کنه و پروژه بزرگی هست و خیلی از این نگرانم که فردایی به مشکلی بر بخورم و نتونم کاری انجام بدم
حتی اگر فایلی در مورد مرامنامه برنامه نویسی رو هم داره بهم بده ممنون میشم چون خیلی خیلی مهمه که فردا چه در برنامه نویسی و چه از نظر پشتیبانی گرفتار نشم
خواهشا اگر کسی می تونه یه راهنمایی جامع بکنه ممنون میشم .

اسکریپت مورد نظر هم اپلود سنتر هستش .

با تشکر

nimapars
June 26th, 2016, 14:34
دوست عزیز قرارداد Semple نیست اسمش روش هست قرارداد یعنی توافقات طرفین. شما تویه برگ انتظارات کامل خودت رو بنویس یه نسخشو بده شرکت مورد نظر اگر تایید کرد گنجانده بشه تو اون. اینکه در اینده چه مشکلی پیش میاد این رو کسی نمیتونه تضمین کنه و باز بسته به موارد دیگه داره شما نمیتونی یه قرارداد ببندی طرف رو تا اخر عمرش تو مشت خودت بگیری چون کسی اصلا از اینده PHP خبر نداره.

ممنون از پاسختون
شما متن یک قرار داد رسمی رو دارید به من بدید ؟