ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل Warning: The system load average

drhannibal
June 26th, 2016, 11:22
سلام خسته نباشید

بنده یه VPS لینوکس با رم 4 گیگ از جایی گرفتم ، بعد از سرویس دهنده درخواست کردم که دایرکت آدمین و لایسنس اورجینال رو برام نصب کنه ، بعد از نصب بنده فقط یک وردپرس رو نصب کردم ، روی وردپرس حتی 1 مطلب رو هم ارسال نداشتم. ماژول خاصی هم روش ندارم ، اومدم CFS رو نصب کردم و اخطار های اون رو با توجه به آموزش های موجود در اینترنت برطرف کردم.

دسترسی سایت از گوگل هم ممنوع هست و گوگل هم حتی صفحه اصلی من رو ایندکس نکرده ، حالا با این اوصاف گاها توی دایرکت آدمین همچین پیامی میاد :

Warning: The system load average is 21.28
Warning: The system load average is 11.21

به سرویس دهنده تیکت میدم میگه ، باید کانفیگ بشه سرور ، می خوام بدونم می خوام بدونم آیا سرویس دهنده درست میگه و باید من چون بیشتر از این آشنایی به سرور لینوکس ندارم باید هزینه ای بابت کانفیگ بدم یا نه اصلا با نصب یه وردپرس ساده نباید همچین اخطاری بیاد و مشکل از طرف سرویس دهنده هست ؟

drhannibal
June 26th, 2016, 12:14
برو تو csf و pt_limit رو 0 قرار بده بعد csf رو ریستارت کن تموم بشه بره موفق باشی

سلام این کارو انجام دادم ، آیا واقعا مشکل به همین جا ختم میشه ؟

این مربوط به چه چیزی هست ؟ (قبلا روی 60 بود)