توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد حجم بکاپ ها
upnull50
June 25th, 2016, 17:45
سلام دوستان
من سایتم رو یک وی پی اس هست و به طور مرتب هفته ای یک بار ازش فول بکاپ می گیرم و بکاپ ها را می فرستم رو یک وی پی اس دیگه ولی چیز عجیبی که گاهی اتفاق می افته اینه که حجم بکاپ ها به جای این که زیاد بشه گاهی کمتر از بکاپ سری قبله با وجودی که در طول هفته گاهی روزانه ده تا پست جدید رو سایت می زنم .. علتش چی می تونه باشه؟ در طول مدت یک هفته هم چیزی از سایت حذف نمی کنم... آیا ممکنه خود هاستینگ فایل ها را فشرده کنه؟
اینکه پست می زارید تاثیر زیادی بر حجم فایل ها نخواهد داشت مگر اینکه تعداد عکس و فایل زیادی آپلود کنید در سایت.
چه مقدار تغییر در حجم فایل بک آپ مشاهده می کنید؟
Farid Saadat
July 13th, 2016, 11:57
درود
مشكل خاصي وجود نداره. فقط فايل هاي بكاپ رو چك كنيد كه از همه اطلاعات بكاپ گرفته باشه. بعضي اوقات ممكنه مثلا از ديتابيس بكاپ نگيره يا كامل نگيره و بعدا در ريستور مشكل دار بشين.
موفق باشيد
negarnovin
July 13th, 2016, 11:59
حتما خود سیستم شما جداول و تیبل های دیتابیس رو بهینه می کنه مثلا وردپرس بهینه می کنه و حجم بکاپ کم میشه مشکلی ندارد طبیعی هستش.
upnull50
July 22nd, 2016, 22:38
اینکه پست می زارید تاثیر زیادی بر حجم فایل ها نخواهد داشت مگر اینکه تعداد عکس و فایل زیادی آپلود کنید در سایت.
چه مقدار تغییر در حجم فایل بک آپ مشاهده می کنید؟
گاهی اوقات به طور طبیعی حجم بکاپ ها در طول هفته ده تا بیست مگ زیاد می شه بعضی وقت ها درست مثل امروز برعکس اتفاق می افته مثلا" بین 10 مگ تا 70 مگ از حجم بکاپ ها کم می شه ...نکته مهم اینه که من از چند تا سایت بکاپ می گیریم وقتی بکاپ ها حجمشون کم می شه برای همه سایت ها این اتفاق می افته اون هفته هایی هم که حجم بکاپ ها بالا می ره برای همه سایت ها بالا می ره... چون من هر روز یک سری عکس و مطلب رو سایت می زارم قاعدتا" باید همیشه حجم بکاپ ها بالا بره... چطوری می شه فهمید بکاپی که می گیریم از همه نظر حالا چه جداول دیتابیس یا فایل هایی که روی سرور اپلود کردیم سالم هستن؟
- - - Updated - - -
درود
مشكل خاصي وجود نداره. فقط فايل هاي بكاپ رو چك كنيد كه از همه اطلاعات بكاپ گرفته باشه. بعضي اوقات ممكنه مثلا از ديتابيس بكاپ نگيره يا كامل نگيره و بعدا در ريستور مشكل دار بشين.
موفق باشيد
ممنون دوست عزیز
من چطوری می تونم بفهمم که از همه اطلاعات بکاپ گرفته یا جداول دیتابیس سالم هستن؟
kool
July 22nd, 2016, 23:21
با سلام
یکی چک کنید موتور دیتابیس رو در این فاصله تغییر میدن یا خیر.
و اینکه درون فایل های بکاپ رو باز کنید معمولا مشخص میشه که تمام موارد بکاپ گرفته شده یا خیر.
و ممکنه بهینه سازی باعث کاهش حجم ها بشه ولی افزایش ناگهانی حجم رو بهتره بررسی کنید.
upnull50
July 23rd, 2016, 13:04
با سلام
یکی چک کنید موتور دیتابیس رو در این فاصله تغییر میدن یا خیر.
و اینکه درون فایل های بکاپ رو باز کنید معمولا مشخص میشه که تمام موارد بکاپ گرفته شده یا خیر.
و ممکنه بهینه سازی باعث کاهش حجم ها بشه ولی افزایش ناگهانی حجم رو بهتره بررسی کنید.
افزایش ناگهانی حجم نداره .. چون در طول هفته مرتب پست همراه با عکس می زنم و عکس ها را هم روی خود سرور آپلود می کنم در نتیجه اون افزایش چند مگی در طول هفته طبیعیه فقط من سوالم اینه که با وجود آپلود عکس و پست هایی که پروی سایت می زنم چرا به جای افزایش دائمی حجم گاهی کاهش حجم می ده... (البته هیچ وقت کاهش حجم ها بیشتر از 200 مگ نبوده به عنوان مثال بکاپ قبلی که گرفتم 2.83 گیگ بوده بکاپ فعلیم 2.65 گیگ شده .... برای بکاپ هایی هم که حجم کل بکاپ کمه این کاهش حجم در حد 40-30 مگ اتفاق می افته مثلا" یکی دیگه از سایت ها بکاپ قبلش 241 مگ بوده بکاپ جدیدش 215 مگ شده ) من سوالم اینه کاهش حجم در این حد طبیعیه ؟
hegza
July 23rd, 2016, 13:16
در فول بک آپ اطلاعات متعددی ذخیره میشه همچون: آمار/کش و... طبیعتا با کاهش هر کدوم یا انجام بهینه سازی روی سرور ممکنه بعضی فایل غیره ضرروی در فول بک آپ سری بعد نیان.
اما برای اطمینان یکی رو بررسی کنید ببینید دیتا بیس در اون هست و فایل وجود دارند
پ.ن:یا دیتا بیسی هست که یقینا کامله یا نیست پس مشکل داره. ضمنا 200 مگ اگر دیتا بیس باشه معادل چیزی حدود 3-5 گیگ دیتا بیسه و بیشتر
kool
July 23rd, 2016, 13:28
افزایش ناگهانی حجم نداره .. چون در طول هفته مرتب پست همراه با عکس می زنم و عکس ها را هم روی خود سرور آپلود می کنم در نتیجه اون افزایش چند مگی در طول هفته طبیعیه فقط من سوالم اینه که با وجود آپلود عکس و پست هایی که پروی سایت می زنم چرا به جای افزایش دائمی حجم گاهی کاهش حجم می ده... (البته هیچ وقت کاهش حجم ها بیشتر از 200 مگ نبوده به عنوان مثال بکاپ قبلی که گرفتم 2.83 گیگ بوده بکاپ فعلیم 2.65 گیگ شده .... برای بکاپ هایی هم که حجم کل بکاپ کمه این کاهش حجم در حد 40-30 مگ اتفاق می افته مثلا" یکی دیگه از سایت ها بکاپ قبلش 241 مگ بوده بکاپ جدیدش 215 مگ شده ) من سوالم اینه کاهش حجم در این حد طبیعیه ؟
این مقدار کاهش عادی به نظر نمیرسه. حجم دیتابیس فشرده نشده روی هاست چقدر هست؟ و حجم کل فایل های روی هاست؟
یا ممکنه بکاپ دیتابیس کامل صورت نمیگیره در اون مواقع و یا ممکنه فرمت فشرده سازی رو متفاوت انجام میدید/میشه. مثلا (zip ، gzip)
یا ممکنه سیستم خودش هم گاهی بکاپ از دیتابیس تهیه و بین فایل های هاست قرار میده و...
hoster
July 23rd, 2016, 13:50
بکاپی که میگیرید به طور کامل گرفته نمیشه
اگر آخر فایل .sql رو هم مشاهده کنید یه خطی مثل این عبارت می بنیدی "Error: Connection timed out .. " یا امثال این ...
اگه حجم دیتابیستون زیاده با MYSQL Dumper بکاپ بگیرید
upnull50
July 24th, 2016, 17:45
در فول بک آپ اطلاعات متعددی ذخیره میشه همچون: آمار/کش و... طبیعتا با کاهش هر کدوم یا انجام بهینه سازی روی سرور ممکنه بعضی فایل غیره ضرروی در فول بک آپ سری بعد نیان.
اما برای اطمینان یکی رو بررسی کنید ببینید دیتا بیس در اون هست و فایل وجود دارند
پ.ن:یا دیتا بیسی هست که یقینا کامله یا نیست پس مشکل داره. ضمنا 200 مگ اگر دیتا بیس باشه معادل چیزی حدود 3-5 گیگ دیتا بیسه و بیشتر
من فایل فشرده فول بکاپ را اکسترکت کردم یک پوشه به اسم mysql داره توی اون پوشه هم دیتا بیس هست بر اساس اون چیزی که شما نوشتید این یعنی فول بکاپ سالمه؟ یک سری از دوستان اینجا نوشتن ممکنه از خود فایل mysql درست بکاپ گرفته نشه
- - - Updated - - -
این مقدار کاهش عادی به نظر نمیرسه. حجم دیتابیس فشرده نشده روی هاست چقدر هست؟ و حجم کل فایل های روی هاست؟
یا ممکنه بکاپ دیتابیس کامل صورت نمیگیره در اون مواقع و یا ممکنه فرمت فشرده سازی رو متفاوت انجام میدید/میشه. مثلا (zip ، gzip)
یا ممکنه سیستم خودش هم گاهی بکاپ از دیتابیس تهیه و بین فایل های هاست قرار میده و...
حجم دیتا بیس فشرده نشده روی هاست را وقتی از توی قسمت mysql database چک می کنم زده 482 مگابایت توی قسمت phpmyadmin که چک می کنم سایز کل دیتابیس را زده 482 مگابایت ولی توی ستون overhead زده 221 مگابایت
فایل بکاپی که استخراج کردم قسمت mysql اش 204 مگابایته
کدوم یکی از اینها درسته؟
حجم کل فایل های روی هاست را توی سی پنل زده 5.29 گیگ ( فشرده نشده) ولی فول بکاپ را که اکسترکت می کنم حجمش 4.97 گیگه
فرمت فشده سازی همیشه یکیه... خود هاستینگ هم بکاپ نمی گیره...
با توجه به این اطلاعات بکاپ ها مشکل دارن؟
آیا نرم افزاری هست که بشه به صورت آفلاین بکاپ را روش چک کرد؟
- - - Updated - - -
بکاپی که میگیرید به طور کامل گرفته نمیشه
اگر آخر فایل .sql رو هم مشاهده کنید یه خطی مثل این عبارت می بنیدی "Error: Connection timed out .. " یا امثال این ...
اگه حجم دیتابیستون زیاده با MYSQL Dumper بکاپ بگیرید
فایل sql را با چه نرم افزاری باید باز کنم تا اون خط آخرشو ببینم؟
kool
July 24th, 2016, 18:31
زمانی که overhead داره شما دیتابیس ها رو optimize کنید و بعد بکاپ تهیه کنید.
نکته: هر بار قبل از تهیه فول بکاپ یکبار عمل optimize رو انجام دهید تا سایز واقعی باشه و در این حالت مجدد چک کنید ببینید تفاوت زیاد در سایر بکاپ ها وجود داره یا خیر.
به احتمال زیاد بکاپ های قبل نیز سالم هستن.
برای تست بکاپ دیتابیس میتونید یک دیتابیس با نام متفاوت ایجاد کنید و بکاپ دیتابیس رو به آن import کنید
upnull50
July 24th, 2016, 22:12
زمانی که overhead داره شما دیتابیس ها رو optimize کنید و بعد بکاپ تهیه کنید.
نکته: هر بار قبل از تهیه فول بکاپ یکبار عمل optimize رو انجام دهید تا سایز واقعی باشه و در این حالت مجدد چک کنید ببینید تفاوت زیاد در سایر بکاپ ها وجود داره یا خیر.
به احتمال زیاد بکاپ های قبل نیز سالم هستن.
برای تست بکاپ دیتابیس میتونید یک دیتابیس با نام متفاوت ایجاد کنید و بکاپ دیتابیس رو به آن import کنید
ممنون از راهنمایی خیلی خوبی که کردید .. بهترین و امن ترین روش برای optimize کردن چیه؟ من قبلا" از یک پلاگین استفاده می کردم که هاستینگ به من گفت دیتا بیستو optimize نکن چون ستینگ های ما را به هم می زنه... منم بعد از اون دیگه پلاگین را داکتیو کردم ... شما چه روش امنی برای optimize کردن توصیه می کنید؟
kool
July 24th, 2016, 23:06
ممنون از راهنمایی خیلی خوبی که کردید .. بهترین و امن ترین روش برای optimize کردن چیه؟ من قبلا" از یک پلاگین استفاده می کردم که هاستینگ به من گفت دیتا بیستو optimize نکن چون ستینگ های ما را به هم می زنه... منم بعد از اون دیگه پلاگین را داکتیو کردم ... شما چه روش امنی برای optimize کردن توصیه می کنید؟
فکر نمیکنم به تنظیمات ارتباطی داشته باشه و اثر بزاره! ولی از طریق خود phpmyadmin به صورت دستی انجام بدید و بررسی کنید.
سعی کنید در زمان هایی که سایت دارای کمترین بازدید و ترافیک است بررسی کنید و نیز فراموش نکنید که همواره بکاپ داشته باشید، دیتابیس سنگین رو تضمینی نیست و یه موقع دیدید کرش کرد و ...
upnull50
July 25th, 2016, 18:07
فکر نمیکنم به تنظیمات ارتباطی داشته باشه و اثر بزاره! ولی از طریق خود phpmyadmin به صورت دستی انجام بدید و بررسی کنید.
سعی کنید در زمان هایی که سایت دارای کمترین بازدید و ترافیک است بررسی کنید و نیز فراموش نکنید که همواره بکاپ داشته باشید، دیتابیس سنگین رو تضمینی نیست و یه موقع دیدید کرش کرد و ...