ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده زیاد از سرور

word1372
June 24th, 2016, 18:36
سلام خدمت کاربران و مدیران وب هاستینگ

بنده یک هاست تهیه کردم با امکانات نامحدود و فضا 3گیگ ک هزینش برام درومده 120هزارتومن

هاست تاحالا 2بار ساس کرده سایت بنده رو ک چرا از هاست زیاد مصرف میکنی

بنده بدلیل ف ی ل ت ر ی ن گ اد دامین دارم(معمولی تو 3 ماه 5بار دامین عوض کردیم ) البته به اینصورت که دامنه قدیمی رو دامنه جدید دایرکت میشه فک نکنم مصرف زیادی بخواد کلا یک سایت و یک انجمن هستش که میشه 2تا CMS یکی وردپرس دیگری mybb

الان هاست میگه شما 90 تا 95 درصد سی پی یو رو مصرف میکنی و من کلا این رو نمیخوام بنظر شما امکانش هست که رو وردپرس من پلاگینی نصب باشه که مصرف رو زیاد کرده باشه

الان با توافق هاست من رو رو 15 درصد سی پی یو محدود کردن واینهم اضافه کنم که کلا 60 گیگ پهنای باند مصرف میکنیم

این هم لیست پلاگین های وردپرسم 32089

و اینکه نمیدونم 100 درصد سی پی یو دقیقا چقدر میشه اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره بگه ممنون باتشکر

OmidX
June 24th, 2016, 18:42
بنظر شما امکانش هست که رو وردپرس من پلاگینی نصب باشه که مصرف رو زیاد کرده باشه

بله ، حتی قالب شما هم ممکنه علت این موضوع باشه و نیازمند بررسی ه ، کلی نمیشه نظر داد.

word1372
June 24th, 2016, 18:46
اخه من همینو رو یک هاست دیگه دارم اما همچین مشکلی نداشته

خب من چجوری بفهمم چی زیاد مصرف میکنه قالب پلاگین

آرکانت
June 24th, 2016, 18:47

بنده یک هاست تهیه کردم با امکانات نامحدود و فضا 3گیگ ک هزینش برام درومده 120هزارتومن

بنده بدلیل ف ی ل ت ر ی ن گ اد دامین دارم(معمولی تو 3 ماه 5بار دامین عوض کردیم ) البته به اینصورت که دامنه قدیمی رو دامنه جدید دایرکت میشه فک نکنم مصرف زیادی بخواد کلا یک سایت و یک انجمن هستش که میشه 2تا CMS یکی وردپرس دیگری mybb

الان هاست میگه شما 90 تا 95 درصد سی پی یو رو مصرف میکنی و من کلا این رو نمیخوام بنظر شما امکانش هست که رو وردپرس من پلاگینی نصب باشه که مصرف رو زیاد کرده باشه

الان با توافق هاست من رو رو 15 درصد سی پی یو محدود کردن واینهم اضافه کنم که کلا 60 گیگ پهنای باند مصرف میکنیم

و اینکه نمیدونم 100 درصد سی پی یو دقیقا چقدر میشه اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره بگه ممنون باتشکر

باید کد ها بررسی بشه همونطور که مهندس گفتند حتی قالب هم احتمال استفاده زیاد دارد ( البته درصدش کمه) ! پلاگین هارو بررسی کنید اونایی که نیاز نیست و پاک کنید - اسپم و ایمیل رو چک کنید، ما بقی موارد مثل استفاده از دیتابیس و ... هم بررسی کنید

live
June 24th, 2016, 18:49

اگه این هزینه برای ماهانه 120 تومانه شما میتونید یه سرور با خیلی کمتر از ایناها هزینه کنید ، اینطوری دیگه اون مشکلات رو ندارید ولی هز 3 ماه باید 120 هزینه کنید

OmidX
June 24th, 2016, 18:49
اخه من همینو رو یک هاست دیگه دارم اما همچین مشکلی نداشته

خب من چجوری بفهمم چی زیاد مصرف میکنه قالب پلاگین

احتمالا هاستینگ دوم شما CloudLinux هست و منابع از قبل لیمیت شده ست.

شما تمام پلاگین ها رو غیر فعال و سویچ کنید رو یک قالب دیگه ، مثلا قالب دیفالت ، به هاستینگ تون هم بگید لیمیت ۱۵ درصد رو بردارن ، ب مدت ۲۴ ساعت تست کنید ، اگر همه چیز اوکی بود ، مشکل از قالب یا یکی از پلاگین های شماست ک باید اونو اوکی کنید.

مثلا پلاگین های قدیمی وردپرس ، رو نسخه های جدید php مشکلاتی رو ایجاد میکنن ، ولی شما ترجیحا اول با قالب تست کنید.

word1372
June 24th, 2016, 19:04
اگه این هزینه برای ماهانه 120 تومانه شما میتونید یه سرور با خیلی کمتر از ایناها هزینه کنید ، اینطوری دیگه اون مشکلات رو ندارید ولی هز 3 ماه باید 120 هزینه کنید

نه هزینه سالانست من میهن وب هاست بودم مشکلی نداشتم بخاطر *****ینگ عوض کردم اونجا تو 2 3 سالی که بودم یک اخطار هم نداشتم

- - - Updated - - -

اره لینوکس ابریه و هرچی از پشتیبانی پرسیدم سرعت سی پی یو چقدره هنوز که جواب نداده حداقل بفهمم این صد درصد چقدر سی پی یو هستش که 95 درصدشو من مصرف میکنم
این عکس نمودار مصرفی من هستش
http://www.uplooder.net/img/image/28/d59bec3d141619f72e5a3ca87a8a7c34/nemo6.jpg

live
June 24th, 2016, 19:09
نه هزینه سالانست من میهن وب هاست بودم مشکلی نداشتم بخاطر *****ینگ عوض کردم اونجا تو 2 3 سالی که بودم یک اخطار هم نداشتم
حتما سرور فوق محدودیت داره و بدون شک سی پنل رو سرور مجازیه که 75 درصد مصرف سی پیو رو در بر میگیره
دوستانی هستن که در همین انجمن سرور مجازی با قیمت عالی از بهتریه دیتاسنترهای جهان از جمله ovh رائه میدن
اگه من یه همچین مشکلی داشتم یکی از این سرورارو خریداری میکردم و رو آپاچی سایتو بالا میاوردم که واقعا کار راحتیه
خیلی بهتر از اینه که ماهی 120 تومن بدید و محدود هم بشید
اینطوری کل هزینه ها با خرید سالانه تقریبا همون 120 تومن میشد با این تفاوت که سرور مال خودتون میشد

آرکانت
June 24th, 2016, 19:11

- - - Updated - - -

اره لینوکس ابریه و هرچی از پشتیبانی پرسیدم سرعت سی پی یو چقدره هنوز که جواب نداده حداقل بفهمم این صد درصد چقدر سی پی یو هستش که 95 درصدشو من مصرف میکنم

همون سایت و انتقال دادید یا بعد از انتقال تغییرات دادید؟

word1372
June 24th, 2016, 19:15
همون سایت و انتقال دادید یا بعد از انتقال تغییرات دادید؟
نه اصلا تغیراتی نداشتیم خوبم کار میکنه الان چندتا پلاگینم غیرفعال کردم

shetabanhost
June 24th, 2016, 19:18
احتمالا این مورد فقط به دلیل محدود بودن مقدار CPU شما باشد

سی پی یو در LVE Manager سرور محدود کردن و به همین علت مصرف رو بالا میزنه و حتما با بالا بودن مصرف سرعت لود سایت هم پایین میاد
باهاشون برای بالا بردن سی پی یو یا ارتقا سرویس صحبت کنید

آرکانت
June 24th, 2016, 19:41

مورد از هاستینگ شماست که احتمالا داره روی سرور مجازی و با قدرت سخت افزاری کم میزبانی میکنه

بررسی کنید انشالله برطرف میشه!

ضمنا سوال دیگه کنترل پنلتون چی هست؟

Farid Saadat
June 24th, 2016, 20:31

- - - Updated - - -

پيشنهاد من بهتون تعويض هاستينگ هست. حتي هاستينگ هايي كه رو سرور مجازي كار ميكنن هم اوكي هستن به شرطي كه طرف رو بشناسيد و بدونين كانفيگ سرورش مشكلي نداره. ٩٥٪‏ استفاده سي پي يو مشكل از كانفيگ هست احتمالا و اينكه بعيد ميدونم شما به تنهايي بتونين ٩٥٪‏ از سي پو تك هسته ي ٢ هرتز رو پر كنين با بازديد ها چه برسه كه حداقل سرويسي كه الان ارايه ميدن اكثر دوستان سي پي يو ٣ هست. هاستينگ عوض كنين حل ميشه. موفق باشين. شرمنده اگر تو هم تو هم شد يكم. چون با گوشي بودم

Sent from my iPhone using Tapatalk

word1372
June 24th, 2016, 20:34
مورد از هاستینگ شماست که احتمالا داره روی سرور مجازی و با قدرت سخت افزاری کم میزبانی میکنه

بررسی کنید انشالله برطرف میشه!

ضمنا سوال دیگه کنترل پنلتون چی هست؟

سی پنل

ما اصلا کندی تو سایت نداشتیم یهو میگن انقدر مصرف شده برام عجیبه واقعا

آرکانت
June 24th, 2016, 20:44
سی پنل

ما اصلا کندی تو سایت نداشتیم یهو میگن انقدر مصرف شده برام عجیبه واقعا

به احتمال زیاد مورد از هاستینگ هست! باز هم بنده در برابر مهندسین این انجمن حرفی ندارم بگم! اما درکل ، مواردی مثل هارد سرور ممکن توی لود پردازنده و لود سایت تاثیر داشته باشه! مورد دیگه مثل خود پردازنده ، یا کانفیگ اشتباه و استفاده از وب سرور بدون بهینه سازی، کم بود رم، استفاده اشتباه یا عدم استفاده از کش سرور، و موارد .... !

اگر با همین شرایط در جای دیگه داشتید و اصلا وزردی نداشتید 99 درصد از هاستینگ شماست

trust toiler
June 24th, 2016, 21:55
ممکنه به دلیل نا سازگار بودن بعضی پلاگین های وردپرس با ورژن php شما باشه

از داخل پلاگین select php ورژن رو روی 5.3 بذارید و تست کنید. اگر جوابگو نبود روی ورژن های دیگه هم تست کنید

emperatoor73
June 25th, 2016, 02:22
ممکنه سایت شما مشکلی ندلشته باشه و پردازنده سرور میزبان ضعیف باشه
البته بعضی مواقع داشتن تعداد زیادی تک در سایت مصرف منابع را بالا میبره

فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk

word1372
June 25th, 2016, 23:09
پشتیبانی هاست گفته

15 % کل پردازنده 8 هسته ای
که میشه 1.2 هسته . هر هسته 1 گیگاهرتز

والا تو مغز منم نمیگنجه که سایتم انقدر مصرف داشته باشه مشکل دیگه اینکه سایت میزبان که بنده تا اسفند قرارداد دارم نصف 120 تومن روهم نمیده

emperatoor73
June 25th, 2016, 23:12
پشتیبانی هاست گفته

والا تو مغز منم نمیگنجه که سایتم انقدر مصرف داشته باشه مشکل دیگه اینکه سایت میزبان که بنده تا اسفند قرارداد دارم نصف 120 تومن روهم نمیده
دوست عزیز بهشون بگین مانیتور کنن و فایلی که داره از پردازنده زیاد استفاده میکنه را معرفی کنن

word1372
June 25th, 2016, 23:25
دوستان چندتا خطا لاگ شده میشه درموردشون توضیح بدید

[25-Jun-2016 17:02:34 UTC] PHP Fatal error: Out of memory (allocated 18087936) (tried to allocate 491520 bytes) in /home/***/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 245
[25-Jun-2016 17:02:34 UTC] PHP Fatal error: Out of memory (allocated 39845888) (tried to allocate 262144 bytes) in /home/***/public_html/wp-includes/pomo/mo.php on line 268
[25-Jun-2016 17:02:34 UTC] PHP Fatal error: Out of memory (allocated 47710208) (tried to allocate 79 bytes) in /home/***/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 3850
[25-Jun-2016 17:02:34 UTC] PHP Fatal error: Out of memory (allocated 41943040) (tried to allocate 78 bytes) in /home/***/public_html/wp-includes/pomo/mo.php on line 268
[25-Jun-2016 17:02:42 UTC] PHP Fatal error: Out of memory (allocated 10223616) (tried to allocate 30720 bytes) in /home/***/public_html/wp-includes/class-wp-meta-query.php on line 200
[25-Jun-2016 17:02:42 UTC] PHP Fatal error: Out of memory (allocated 49020928) (tried to allocate 32 bytes) in /home/nemodlir/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1780
[25-Jun-2016 17:02:42 UTC] PHP Fatal error: Out of memory (allocated 24903680) (tried to allocate 30720 bytes) in /home/***/public_html/wp-content/plugins/text-replace/c2c-plugin.php on line 192

- - - Updated - - -

دوست عزیز بهشون بگین مانیتور کنن و فایلی که داره از پردازنده زیاد استفاده میکنه را معرفی کنن

دقیقا چی بگم بهشون؟

emperatoor73
June 26th, 2016, 00:42
دوستان چندتا خطا لاگ شده میشه درموردشون توضیح بدید

[25-Jun-2016 17:02:34 UTC] PHP Fatal error: Out of memory (allocated 18087936) (tried to allocate 491520 bytes) in /home/***/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 245
[25-Jun-2016 17:02:34 UTC] PHP Fatal error: Out of memory (allocated 39845888) (tried to allocate 262144 bytes) in /home/***/public_html/wp-includes/pomo/mo.php on line 268
[25-Jun-2016 17:02:34 UTC] PHP Fatal error: Out of memory (allocated 47710208) (tried to allocate 79 bytes) in /home/***/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 3850
[25-Jun-2016 17:02:34 UTC] PHP Fatal error: Out of memory (allocated 41943040) (tried to allocate 78 bytes) in /home/***/public_html/wp-includes/pomo/mo.php on line 268
[25-Jun-2016 17:02:42 UTC] PHP Fatal error: Out of memory (allocated 10223616) (tried to allocate 30720 bytes) in /home/***/public_html/wp-includes/class-wp-meta-query.php on line 200
[25-Jun-2016 17:02:42 UTC] PHP Fatal error: Out of memory (allocated 49020928) (tried to allocate 32 bytes) in /home/nemodlir/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1780
[25-Jun-2016 17:02:42 UTC] PHP Fatal error: Out of memory (allocated 24903680) (tried to allocate 30720 bytes) in /home/***/public_html/wp-content/plugins/text-replace/c2c-plugin.php on line 192

- - - Updated - - -

دقیقا چی بگم بهشون؟
تیکت برنین بهشون بگین سایت را مانیتور کنن ببینن کدوم فایل بیشترین مصرف را داره

Farid Saadat
June 26th, 2016, 01:34
پشتیبانی هاست گفته

طبق قوانين بايد پول رو محاسبه و پرداخت كنن. اگر نكردن شما ميتونين شكايت كنين ازشون و نمادشون رو باطل كنين اگه دليلتون درست و منطقي باشه و ايشون زير تعهد هاشون زده باشن

word1372
June 27th, 2016, 00:35
من پلاگین نال شده ندارم اصلا

word1372
June 27th, 2016, 14:31
دوستان چجوری میشه پول رو ازشون بگیرم من فقط 50 درصد رو میخوام که نمیدن تا اسفندم قرارداد داریم

این عکس روهم نگاه کنید

32119

- - - Updated - - -

تیکت برنین بهشون بگین سایت را مانیتور کنن ببینن کدوم فایل بیشترین مصرف را داره

میگن این امکان فقط برای وب سرویس های اپاچی هستش

Farid Saadat
June 27th, 2016, 14:36
دوستان چجوری میشه پول رو ازشون بگیرم من فقط 50 درصد رو میخوام که نمیدن تا اسفندم قرارداد داریم

این عکس روهم نگاه کنید

32119

- - - Updated - - -

میگن این امکان فقط برای وب سرویس های اپاچی هستش

بهشون بگين هزينه رو محاسبه و پرداخت كنن و در غير اين صورت به وزارت صنعت و معدن گزارش ميدين كه نماد رو باطل كنن. قبل از تيكت هم عكس از كنترل پنل و محصولاتو تيكت ها و مخصوصا بكاپ از سرور بگيرين

word1372
June 27th, 2016, 14:41
س

- - - Updated - - -

س

agrb.siyah
June 27th, 2016, 15:00
32120

- - - Updated - - -

اینارم گفت
1 - داداش همیشه وقتی هاست یا هرچی میخری مثلا اکانت و غیره ... از کمترین زمانش که یک ماه هست استفاده کن تا در صورتی که مشکلی پیش اومد یک ماه ضرر کنی.
2- همیشه وقتی میخوای یه چیزی رو از یه شرکتی بخری تحقیق کن . مثلا بیا تو همین فروم بزن میخوام x رو از شرکت y بخرم کسی تا حالا خریدی داشته؟ سروراشون چطورن؟ پشتیبانیشون چطوره؟ مودب و فنی هستن یا بچه چاله میدونن؟
3- در صورتی که شرکتی که میخوای ازشون خرید کنی در شهر خودتون باشه برو و از نزدیک ببین چه کاره هستن؟ شرکتشون چطوره و غیره....
4- همیشه با پشتیبانی با لفظ قلم حرف بزن و تهدید نکن! اگر کاری از دستت برمیاد انجام بده در غیر اینصورت تهدید فقط باعث میشه که دیگه حرفهای بعدی شما جدی نگرفته بشه چون تو فکر خودشون میگن بازم این تهدید کن اومد :d
(اینارو واسه این گفتم که تو آینده دیگه به این روش خرید نکنی یا اینجوری حرف نزنی)
------------------------------------------------------------------------
حالا برای حل کردن مشکلت بهتره که حضوری بری شرکتشون و یا با تماس تلفنی (تیکت رو دیگه بیخیال شو) زنگ بزنی و مشکلت رو حل کنی.

Farid Saadat
June 27th, 2016, 15:00
با سلام

سایت ایشون پر مصرف هستش و دوستانی که اطلاع ندارن از موضوعی خواهش دارم که صحبت های بی دلیل انجام ندن ....

نه سرور ما مجازی هستش و نه با قدرت پایین هستش ! ( اگه لازم هستش مدارک اختصاصی یودن سرور ضمیمه بشه ) . دوستان نه میزبان رو میشناسن نه هیچی فقط حرف میزنند و مشتری ناآگاه رو به جون فروشنده میندازن

مصارف 24 ساعت گذشته طبق آمار کلود لینوکس :
http://www.uplooder.net/img/image/37/800d8096f91a730c3bfa93ac7aaf8f4d/nemo4.jpg

مصرف 7 روز گذشته طبق آمار کلود لینوکس :
http://www.uplooder.net/img/image/61/46a9c3860e01e9a4b716f2e932dd4a11/nemo5.jpg

نمودار مصرفی دقیق بر حسب % طی 24 ساعت گذشته :

این موارد بدون هیچگونه محدودیت در قسمت کلود لینوکس میباشد ... بعد از قبول نکردن ایشون منابع محدود شد به پلان خریداری شده ...

دوستان لطفا بفرمایید برای یک هاست یا هزینه پرداختی سالانه 120 تومان در نظر گرفتن 15 % پردازنده کل سرور کم هستش ؟

- - - Updated - - -

ما مشتری داریم که ماهانه 42 تومان هزینه میکنه برای هاست پربازدید به اندازه ایشون مصرف نداره ... سایتشون هم پربازدید هستش

متاسفانه ایشون فقط میخوان مشکل رو گردن دیگران بندازن و با استفاده جملاتی چون ، سایت من جای دیگه بوده مشکلی نداشتم ، مشکل از کانفیگ سرور شماست ، سایت ما بازدیدی نداره و... میخوان از زیر مشکل سایتشون شونه خالی کنند !

سیستم محتوای وردپرس با استفاده از قالب و افزونه های غیر استاندارد به شدت مصرف بالایی داره و اون دوستانی که هاستینگ دارند و مدیر سرور هستند به خوبی از این جریان با خبر هستند

ما رو حرف هاي ايشون پيشنهاد داديم. شما قبل از عصبي شدن حرف هاي ايشون رو بخونيد. گفتن شما بهشون نميگيد كه از كدوم قسمت مصرف ميشه و اين صحبت ها. ١٥٪‏ هم معقوله اما شما موظف بودين كه اطلاع بدين كه از ماي اسكيو ال بوده. موفق باشيد

emperatoor73
June 27th, 2016, 15:46
با سلام

سایت ایشون پر مصرف هستش و دوستانی که اطلاع ندارن از موضوعی خواهش دارم که صحبت های بی دلیل انجام ندن ....

نه سرور ما مجازی هستش و نه با قدرت پایین هستش ! ( اگه لازم هستش مدارک اختصاصی یودن سرور ضمیمه بشه ) . دوستان نه میزبان رو میشناسن نه هیچی فقط حرف میزنند و مشتری ناآگاه رو به جون فروشنده میندازن

مصارف 24 ساعت گذشته طبق آمار کلود لینوکس :
http://www.uplooder.net/img/image/37/800d8096f91a730c3bfa93ac7aaf8f4d/nemo4.jpg

مصرف 7 روز گذشته طبق آمار کلود لینوکس :
http://www.uplooder.net/img/image/61/46a9c3860e01e9a4b716f2e932dd4a11/nemo5.jpg

نمودار مصرفی دقیق بر حسب % طی 24 ساعت گذشته :

این موارد بدون هیچگونه محدودیت در قسمت کلود لینوکس میباشد ... بعد از قبول نکردن ایشون منابع محدود شد به پلان خریداری شده ...

دوستان لطفا بفرمایید برای یک هاست یا هزینه پرداختی سالانه 120 تومان در نظر گرفتن 15 % پردازنده کل سرور کم هستش ؟

- - - Updated - - -

ما مشتری داریم که ماهانه 42 تومان هزینه میکنه برای هاست پربازدید به اندازه ایشون مصرف نداره ... سایتشون هم پربازدید هستش

متاسفانه ایشون فقط میخوان مشکل رو گردن دیگران بندازن و با استفاده جملاتی چون ، سایت من جای دیگه بوده مشکلی نداشتم ، مشکل از کانفیگ سرور شماست ، سایت ما بازدیدی نداره و... میخوان از زیر مشکل سایتشون شونه خالی کنند !

سیستم محتوای وردپرس با استفاده از قالب و افزونه های غیر استاندارد به شدت مصرف بالایی داره و اون دوستانی که هاستینگ دارند و مدیر سرور هستند به خوبی از این جریان با خبر هستند
دوست عزیز ما نگفتیم حتما مشکل از سروره
گفتیم احتمالا سرور ضعیف هست
و بعدش گفتیم از شما درخواست کنه لاگ های مصرفی را براش ارسال کنید
به نظر من اینجور مواقع هاستینگ باید با مانیتور کردن سایت مشکل را پیدا کنه

word1372
July 7th, 2016, 14:10
سلامی دوباره به دوستان حوبم

درمورد این تاپیک

بنده مبنی بر مصرف زیاد سرور این رو بگم الان سایتم رو سرور های میهن چندروز خوب جواب داده و هیچ شکایتی از پشتیبانی نداشتیم و این روهم بگم تو این چندساله حتی یک بارهم مارو ساس نکردن

سروری که بودیم به گفته پشتیبانی ک به ما راهنمایی هایی گفت که انجام دهیم ازجمله غیرفعال کردن پلاگین ها و تغییر قالب سایت که با انجام اینکارها هیچ تغییری احساس نشد . و بنده وردپرس روهم از نوع ریختم که شاید فایلی خراب شده باشه و ریپلیس کنه فایل هارو تا درست بشن و در دیتابیس هم ریپیر کردم و بازهم مشکل حل نشد و به این نتیجه رسیدم که بجای هزینه زیاد و موندن در سرور های این ادم با هزینه کمتر منتقل کنم

بگم الان همه پلاگین ها و اون قالب فعال هستن اینرو بگم 500 تا از بازدیدکنندههامون کم شدن ما منتقل کردیم 1500 بازدیدکننده شد 1000 بازدیدکننده

اینم gtmetrix 32317

بگفته پشتیبانی که این رو گفته

که در پشت تلفن گفته 250 تا 300 تا سایت رو این سرور هستن که فقط بنده مشکل دارم خخخخ

با این همه سایت فکر کنم 1 گیگا هم برام زیادیه ک سرور کلا هنگ بود

و اینهم جالبه بسته شده برام خخخ 32318 تو این قسمت 2روز پیش بودم با اینکه سرور خالی بود و کار نمیکرد انتقال داده بودیم باز پر میکرد CPU رو که واقعا واقعا جالب بود برام دیگه با دیدن سرور خالی و CPU مکس به این نتیجه رسیدم سرور با من مشکل داره با انتقالم درست نشده بود خخخ

این هم سایت من http://nemodl5.ir و ببینید چه سریع باز میشه فقط سایت من تو سرورهای این آقا مشکل دارند

فقط من بازگشت وجه رو میخوام اونم هرچی از سرورم باقی مونده که 50% میشه و امیدوارم این اقا قبول کنه سرورش مشکل داره و مشکل از سایت بنده نیست چون این هاستی که هستم همش 39 تومن برای یکسال برام ابخورد و قبلا هم بودم که مشکلی نداشت

با تشکر از دوستان گرامی