PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش سایت فیلم مجاز با بازدید بالا

birmusical
June 24th, 2016, 16:38
فروخته شد

birmusical
June 26th, 2016, 20:28
الکسای سایت به 6 هزار ایران کاهش یافت.

meysam20
June 27th, 2016, 00:11
درآمدزایی:
تقاضای ارسال اثبات درآمد زایی نفرمایید! دوستانی که نمیدونن از یک سایت با 4000 بازدید چطور میشه درآمد زایی کرد بهتره سایت رو نخرن

اول اینکه قیمت نهایی رو برام ارسال کنید
و دوم اینکه قبول دارم که درامد از هر وبسایت مونده به تجربه مدیرش و راه هایی که بلده
من که چیزی تو وب ندیدم که دلیل بر درامد وبسایت بشه ! نه تبلیغ و نه . . .
اگه درامدی داره ذکر کنید لطفا یا اگه تا حالا تونستید چیزی ازش در بیارید و اگه تاحالا نداشتید که هیچی !

لطفا توضیحات بیشتر و مشخصات دقیق تری رو برام ارسال کنید بنده خریدارم

birmusical
June 27th, 2016, 03:02
اول اینکه قیمت نهایی رو برام ارسال کنید
و دوم اینکه قبول دارم که درامد از هر وبسایت مونده به تجربه مدیرش و راه هایی که بلده
من که چیزی تو وب ندیدم که دلیل بر درامد وبسایت بشه ! نه تبلیغ و نه . . .
اگه درامدی داره ذکر کنید لطفا یا اگه تا حالا تونستید چیزی ازش در بیارید و اگه تاحالا نداشتید که هیچی !

لطفا توضیحات بیشتر و مشخصات دقیق تری رو برام ارسال کنید بنده خریدارم

درود
ببینید دوست عزیز از اونجایی که الان وی آی پی کردن هیچ صرفه ای نداره، تنها راه درآمدی مثل سایر سایت های تفریحی، تبلیغات هست...
و تبلیغات بک لینک که این سایت جایگاه خیلی خوبی داره! (توضیحات مربوط به دامنه رو نوشتم)
و سایر تبلیغات مثل پاپ آپ و نمایش بنر... در مورد پاپ آپ هم به آیپی نگاه نکنید! سایت های پاپ آپ زیادی هستند که به ازای یک آیپی 2 الی 4 بار نمایش دارن...
بنده خودم برای تبلیغات سایت اصلیم استفاده میکردم و خیلی دنبال درآمد زایی مستقیم و جذب تبلیغات نبودم.

الان در حال حاضر تقریبا تمام سایت های فیلم در یک جایگاه قرار دارند و بیشتر به سمت درآمد زایی از طریق تبلیغات روی آوردن. چون جدیدا سخت گیری ها زیاد شده واسه درگاه پرداخت و فشار فی لترینگ از یک طرف دیگه و همچنین وجود رقبای زیاد؛ درآمد زایی واسه وب مستر ها هم به همون نسبت سخت شده. به همین خاطر اول حرفم عرض کردم که وی آی پی کردن سایت حتی با وجود آرشیو قوی مناسب نیست!

اگر سوال دیگه ای هست در خدمتم

meysam20
June 27th, 2016, 11:06
باتوجه به اینکه حساب بنده ولتی یوزر هست و امکان ارسال پیام خ رو ندارم در انجمن پرشین تولز برای شما پیام گزاشتم.

birmusical
June 27th, 2016, 14:27
پاسخ داده شد

birmusical
June 28th, 2016, 18:22
الکسای سایت به 5 هزار ایران کاهش یافت.

birmusical
July 3rd, 2016, 15:04
قیمت پایه به 850 تومن کاهش یافت.
الکسای سایت همچنان در حال بهبود و کاهش میباشد.

accessdenied
July 3rd, 2016, 15:14
عزیز روش کار کن برات درامد خوبی خواهد داشت!
الان سایت با رتبه 3 هزار ایران دارم ماهیانه 900 تومن درامدشه و در حال بهبودم هست!
یکم روش کار کنی مطمئنا میتونی درامد خوبی داشته باشی!

birmusical
July 3rd, 2016, 17:41
عزیز روش کار کن برات درامد خوبی خواهد داشت!
الان سایت با رتبه 3 هزار ایران دارم ماهیانه 900 تومن درامدشه و در حال بهبودم هست!
یکم روش کار کنی مطمئنا میتونی درامد خوبی داشته باشی!

راستش همین برنامه روداشتم
اما یه فعالیتی رو توی اینستاگرام شروع کردیم و واسه پیشرفتش نیاز به بودجه واسه تبلیغات هست. به همین خاطر مجبورم سایت رو بفروشم تا اون بودجه ی لازم فراهم بشه...

birmusical
July 4th, 2016, 21:49
الکسای سایت به 4 هزار ایران رسید.