PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارور Internal Server در هنگام ایمپورت کردن دموی قالب

aminmnct
June 24th, 2016, 16:35
دوستان قالبی رو دانلود میکنم و وقتی میخوام دموی سایتو از فایل xml درون ریزی کنم آخر کار این ارور رو میبینم و برگه ها و سایر موارد یا ایمپورت نشدن یا ناقص میشن.. چند قالب دیگر هم تست کردم اکثرا این مشکل وجود داشت.

حتی بعضی قالب ها که در پیشخوان گزینه وارد کردن دمو بود اون هم در آخر این ارور رو نشون داد.

ممنون میشم راهنمایی کنید..
(عکسی هم از ارور آپلودمیکنم)

trust toiler
June 24th, 2016, 16:54
بعضی اوقات مقدار رمی که در کلود لینوکس برای ما تعریف شده کم میاد

در پلاگین select php قسمت Switch To PHP Settings رو باز کنید و مقدار memory_limit رو روی 128 بذارید و ذخیره کنید . سپس تست کنید

aminmnct
June 24th, 2016, 17:21
بعضی اوقات مقدار رمی که در کلود لینوکس برای ما تعریف شده کم میاد

در پلاگین select php قسمت Switch To PHP Settings رو باز کنید و مقدار memory_limit رو روی 128 بذارید و ذخیره کنید . سپس تست کنید

از php.ini رو 512 تنظیم کردیم

زیاد بودنش مشکلی ایجاد میکنه؟؟

trust toiler
June 24th, 2016, 17:54
از php.ini رو 512 تنظیم کردیم

زیاد بودنش مشکلی ایجاد میکنه؟؟

خیر دوست عزیز
کم بودن باعث میشه هنگام انجام پروسه ها توسط cms، رم کم بیاد و اسکریپت نتونه کار مورد نظر شمارو انجام بده
برای همین عرض کردم مقدار رم اختصاص یافته رو افزایش بدید

aminmnct
June 24th, 2016, 19:10
خیر دوست عزیز
کم بودن باعث میشه هنگام انجام پروسه ها توسط cms، رم کم بیاد و اسکریپت نتونه کار مورد نظر شمارو انجام بده
برای همین عرض کردم مقدار رم اختصاص یافته رو افزایش بدید

والا زیاده فقط نمیدونم دردش چیه

shetabanhost
June 24th, 2016, 19:15
والا زیاده فقط نمیدونم دردش چیه
این مشکل فقط در نصب این قالب هست؟
تست کردین مورد دیگه ای رو؟

aminmnct
June 27th, 2016, 13:49
این مشکل فقط در نصب این قالب هست؟
تست کردین مورد دیگه ای رو؟
نه قالبای دیگم تست کردم مثلا از ده قالب 7 تاش ارور میده . جالب اینجاس بعضی وقتا برای بار دوم همون قالبی که ارور داده ایپورت میشه.. بعضی وقتام برا بار دومم نمیشه..