سلام
برای وبسایت تفریحی نیازمند یک نویسنده هستیم .
شرایط همکاری:
در روز 17 الی 20 پست (17 تا موضوع داریم هر موضوع روزی یک پست)
با تصویر بند انگشتی (بزرگش زیاد مهم نیست ولی تو بعضی موضوعات باشه بهتره)
پست ها باید نیمه اختصاصی باشن(روزایی که حوصله داشتید اختصاصی بزنید نداشتید هم کپی کنید)ولی در کل یه تغییراتی بدید تو همشون
قیمت هم : هفته ای 10 تومن به صورت هفتگی واریزمیشه
blackz
June 24th, 2016, 11:42
درود
با تلگرام من در ارتباط باشید.
آیدی تلگرام: newbax
ciel2050
June 24th, 2016, 11:50
سلام
برای وبسایت تفریحی نیازمند یک نویسنده هستیم .
شرایط همکاری:
در روز 17 الی 20 پست (17 تا موضوع داریم هر موضوع روزی یک پست)
با تصویر بند انگشتی (بزرگش زیاد مهم نیست ولی تو بعضی موضوعات باشه بهتره)
پست ها باید نیمه اختصاصی باشن(روزایی که حوصله داشتید اختصاصی بزنید نداشتید هم کپی کنید)ولی در کل یه تغییراتی بدید تو همشون
قیمت هم : هفته ای 10 تومن به صورت هفتگی واریزمیشه
شما روزی ۱۷ پست میخواید یعنی میشه هفته ای ۱۱۹ پست برای ۱۱۹ پست شما ۱۰ هزار تومن پول میدید یعنی پستی تقریبا ۸۵ تومن
این قیمت براتون کپی هم نمیزنن چه برسه به نیمه اختصاصی و اختصاصی
meysam20
June 24th, 2016, 11:55
شما روزی ۱۷ پست میخواید یعنی میشه هفته ای ۱۱۹ پست برای ۱۱۹ پست شما ۱۰ هزار تومن پول میدید یعنی پستی تقریبا ۸۵ تومن
این قیمت براتون کپی هم نمیزنن چه برسه به نیمه اختصاصی و اختصاصی
دیدید میزنن
دو نفر حاضر به همکاری شدن
لطفا تاپیک بسته شه و ممنون از همگی !
blackz
June 24th, 2016, 11:59
سلام
ایشون اول میگن هفته 10 تومن بهتون میدم بین 17 الی 20 پست بزنید ، بعدش هم من به ایشون گفتم پست کپی میزنم سئو رو هم پر میکنم پستی 400 ،ایشون گفتن آدمایی هستن که همین کارو به قیمت 150 تومان انجام میدن،منم گفتم باشه پستی 150 تومان،ایشون باز جواب نه داد ، گفت میشه هفته ای 21 تومان و زیاده ،عزیز با این قیمتی که شما دادی بچه مدرسه ای ها هم کار نمیکنن(برای اثبات عکس هم داریم)
meysam20
June 24th, 2016, 12:14
سلام
ایشون اول میگن هفته 10 تومن بهتون میدم بین 17 الی 20 پست بزنید ، بعدش هم من به ایشون گفتم پست کپی میزنم سئو رو هم پر میکنم پستی 400 ،ایشون گفتن آدمایی هستن که همین کارو به قیمت 150 تومان انجام میدن،منم گفتم باشه پستی 150 تومان،ایشون باز جواب نه داد ، گفت میشه هفته ای 21 تومان و زیاده ،عزیز با این قیمتی که شما دادی بچه مدرسه ای ها هم کار نمیکنن(برای اثبات عکس هم داریم)
اثبات چونه زدن؟ ههههههه خو اینو تو تاپیک هم زدم دیگه!!! من شرایط خودمو نوشتم باز شما اومدی پیام دادی میگی 400 ؟؟ مشکل من نیست که شما بلد نیستی فارسی بخونی
فکر کنم از همون بچه مدرسه ای ها باشید
حالا در کل هرچی که بود ما دوتا نویسنده گرفتیم از انجمن های دیگه - حالا با قیمت پایین و بالاتر با یه شرایط دیگهکه قرار شد عکس ها رو خودم بزارم
blackz
June 24th, 2016, 12:22
اثبات چونه زدن؟ ههههههه خو اینو تو تاپیک هم زدم دیگه!!! من شرایط خودمو نوشتم باز شما اومدی پیام دادی میگی 400 ؟؟ مشکل من نیست که شما بلد نیستی فارسی بخونی
فکر کنم از همون بچه مدرسه ای ها باشید
حالا در کل هرچی که بود ما دوتا نویسنده گرفتیم از انجمن های دیگه - حالا با قیمت پایین و بالاتر با یه شرایط دیگهکه قرار شد عکس ها رو خودم بزارم
تنها عکس العملی که میتونم نشون بدم :)):))