ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ماژول ارسال اکانت تست یکبار برای هر کاربر

dollar
June 23rd, 2016, 16:59
با سلام
من اکانت میخوام به مشتری ها بدم ولی به اینصورت که هر کاربر فقط یکبار یا دوبار بتونه اکانت تست بگیره . سیستم whmcs هست
ماژولی میخوام که به هر کاربر (یوزر) فقط یک یا دوبار یوزرنیم و پسوورد برای اکانت تست بفرسته . از دوستان کسی سراغ داره؟ چیکار باید کنم؟
چون الان محصول تست رایگان را گذاشتم در قسمت تنطیم محصول whmcs همچین گزینه ای نیست که هر مشتری محدود بتونه سفارش بده و بعضی ها تا 20 تا اکانت تست هم گرفتن . اکانت تست وصل ibsng هست.
ممنون میشم اگر کسی همگین ماژولی داره یا اسم ماژول را میدونه بگه...

با تشکر

dollar
June 24th, 2016, 10:25
اقا کسی در این باره چیزی نمیدونه ؟؟؟؟

dollar
June 24th, 2016, 10:39
زمانی خودم این سرویس رو ارائه میکردم برای استفاده شخصی خودم نوشته بودم این ماژول رو در صورت نیاز میتونم کدبسته یا کد باز با قیمت مناسب تقدین کنم
سیستم whmcs من لایسنس داره و اپدیت هست همیشه . ایا با نسخه های جدید مشکلی نداره؟
قیمت پیشنهادی شما چقدره؟

dollar
June 24th, 2016, 11:38
نه منظورم از لایسنس این بود که ورژن به روز میشه و مثل کرک ثابت نیست و بعضی از ماژول ها وقتی ورژن به روز میشن اونها کارایی ندارن و یا کار نمیکنن.
میشه ویژگی های ماژول را بگین؟ چیکار میکنه دقیقا؟ وصل isbng میشه برای ارسال اتومات؟ با ایمیل سروکار داره؟ یعنی برای هر ایمیل فقط یکبار سفارش میفرسته؟ میشه تنظیم کرد بیشترش کرد ...؟ کلا هرچیزی هست ممنون میشم بگین ...

dollar
June 24th, 2016, 11:49
خب اینطور که شما فرمودین خوبه .. البته گزینه 4 مورد نیازم نمیشه چون داخل ایران نمیخوامش...
شما سایت دارید برای سفارش؟ یا در پرشین تولز فروشنده معتبر هستین اقدام کنم برای خرید؟

dollar
June 24th, 2016, 14:26
باشه.. فقط از نظر باگ اینا امنیت داره؟ تضمین شده هست..؟
لینک خرید را لطف کنید

dollar
June 24th, 2016, 14:49
میشه بهش این ویژگی را اضافه کرد که هفته ای یکبار هر کاربر بتونه سفارش بده؟ یعنی الان یکی رایگان سفارش داد تا هفته بعد نتونه و هفته بعد یکی دیگه سفارش بده...

dollar
June 28th, 2016, 09:15
یه بنده خدایی اینجا هی کامنت میزاشت و ماژول میفروخت .. گویا کلا حذفش کردن و فقط کامنت های من اومده... البته ازش هم خرید نمیکردم چون همین چند روز پیش توی وبهاستینگ رجیستر شده بود . به هر هال ...
من ماژول رایگان را در سایت زیر پیدا کردم و خیلی خوب هم کار میکنه برای شماهایی میزارم که مثل من نیاز دارید و میخواین استفاده کنید. هم برای whmcs داره و هم برای وردپرس ... نصبش کردم و توضیحات خیلی ساده ای داره و من برای هر کاربر تا 3 سرویس رایگان گذاشتم .. میتونین هر عددی دوست دارید بزارید :
http://www.sourcecreativity.com/free-ressources/category/14-maneno

اگر مفید بود دوست داشتید میتونین دکمه تشکر هم بزنید :D

NINJA
July 4th, 2016, 20:18
با تشکر از شما لطفا آموزش استفاده قرار بدید

dollar
July 4th, 2016, 21:15
با تشکر از شما لطفا آموزش استفاده قرار بدید
این فایل را ادیت کن control_free_trials_hook.php
$freetrials[] = array(
"pid" => "22", # product ID (trial product) بجای عدد 22 عدد پروژه آی پی خودت را بزار اون محصولی که ادد کردی در وی اچ ام سی
"name" => "Test account", # product name (trial product) بجای تست اکانت هم نام محصولت که توی وی اچ ام سی هست را بزار
"num_download" => "3", # number of downloads allowed بجای این عدد 3 هم تعداد دفعاتی که دوست داری مشتری استفاده کنه . من 3 بار برای هر مشتری گذاشتم
);

$freetrials[] = array(
"pid" => "22", # product ID (trial product)
"name" => "Test account", # product name (trial product)
"num_download" => "3", # number of downloads allowed
);
این خط های پایین هم مثل اون بالا باید یکی باشه ... فایل help هم همراهش داره توش نوشته ...