توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد تغییرات قالب
ms313
June 23rd, 2016, 14:18
سلام
دوستان من یه دونه وردپرس نصب کردم و روش ووکامرس زدم
الان می خوام رو قالب تغییراتی رو ایجاد کنم
کلا میرم پوسته ها و ویرایشگر رو میزنم بعنوان مثال index.php رو کلا کدشو پاک می کنم
ولی دوباره صفحه اول سایت بالا میاد بدون مشکل در صورتی تغییرات رو استایل هم سیو میشه !
ممنون میشم کمک کنید !
sitetheme
June 23rd, 2016, 15:16
سلام
دوستان من یه دونه وردپرس نصب کردم و روش ووکامرس زدم
الان می خوام رو قالب تغییراتی رو ایجاد کنم
کلا میرم پوسته ها و ویرایشگر رو میزنم بعنوان مثال index.php رو کلا کدشو پاک می کنم
ولی دوباره صفحه اول سایت بالا میاد بدون مشکل در صورتی تغییرات رو استایل هم سیو میشه !
ممنون میشم کمک کنید !
درود، اگر پوستتون از فروشگاه ساز ووکامرس پشتیبانی کنه توی مسیر پوسته باید فولدر woocommerce داشته باشید و باید فایل های اونجا رو ویرایش کنید.
بامهر
ms313
June 24th, 2016, 17:33
درود، اگر پوستتون از فروشگاه ساز ووکامرس پشتیبانی کنه توی مسیر پوسته باید فولدر woocommerce داشته باشید و باید فایل های اونجا رو ویرایش کنید.
بامهر
آهان پس از داخل خود ادمین وردپرس نمیشه !؟
واسه اضافه کردن اسلاید باید یه شورت کد رو قرار بدم اونو باید تو خود قالب پوشه ووکامرس تو یکی از فایل ها بذارم ؟!
xflat
June 25th, 2016, 04:00
آهان پس از داخل خود ادمین وردپرس نمیشه !؟
واسه اضافه کردن اسلاید باید یه شورت کد رو قرار بدم اونو باید تو خود قالب پوشه ووکامرس تو یکی از فایل ها بذارم ؟!
دوست عزیز پوسته ای که نصب کردید تنظیمات نداره ؟