ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آمادگی جهت سوختن یکی از هارد ها

agrb.siyah
June 21st, 2016, 17:09
سلام
من میخوام یک سرور از ovh فرانسه سفارش بدم که raid سخت افزاری نداره و دوتا هارد 480 ssd داره.
من میخوام که از یکیش استفاده کنم و از اون یکی برای mirror استفاده کنم که اگر اتفاقی برای یکی افتاد اون یکی وارد مدار بشه
آیا راه حلی هست؟

RealHAM
June 21st, 2016, 17:19
سلام

می توانید از raid 1 نرم افزاری استفاده کنید

novin-web
June 21st, 2016, 17:20
سلام
رید نرم افزاری کنید
ولی اینکه بصورت اتوماتیک وارد مدار بشه رو باید از خودشون سوال کنید

agrb.siyah
June 21st, 2016, 17:25
سلام

می توانید از raid 1 نرم افزاری استفاده کنید
تو رید یک صحت اطلاعات 100 درصد است؟
یعنی اون فایلی که تو هارد مستر تغییر پیدا میکنه تو هارد اسیلو هم تغییر پیدا میکنه، در صورتی که تو هارد اسلیو تغییر پیدا نکنه (مشکل پیش بیاد به هر دلیلی) تو هارد مستر هم باید عملیات rollback بشه.
من شنیدم برای صحت اطلاعات باید از رید های بالا استفاده کنی که نیاز به یه هارد اضافی جهت محاسبه هست!

amin0181
June 21st, 2016, 17:27
رید 1 جواب گوی نیاز شما هست
اما برای ssd تا 2 سال شما خیالت از بابت هارد راحت باشه
روی رید 1 2 هارد شما تبدیل به یک هارد میشه و اطلاعات شما از بین نخواهد رفت

agrb.siyah
June 21st, 2016, 17:33
برای ssd تا 2 سال شما خیالت از بابت هارد راحت باشه

والا هارو من نمیخرم که نمیدونم چقدر از مصرفش گذشته شاید صفر هست شاید دست دو ovh است دیگه.

روی رید 1 2 هارد شما تبدیل به یک هارد میشه و اطلاعات شما از بین نخواهد رفت
میشه بیشتر توضیح بدید که چه اتفاقی میفته رو رید یک نرم افزری میفته؟
الان یکی از هاردا سوخت اون یکی خودکار میره تو مدار؟
با تشکر

amin0181
June 21st, 2016, 17:39
وقتی شما رید 1 میکنی هارد و اطلاعات روی هر دو هارد ذخیره میشه
در صورتی که یک از هارد های شما دچار مشکل بشه اطلاعات رو از هارد دیگه میتونید استفاده کنید
امکان خطا هست اما اطلاعات شما باقی میمونه که با توجه به ssd بودن مشکلی پیش نخواهد اومد و امکان بروز مشکل کم است

RealHAM
June 21st, 2016, 17:40
تو رید یک صحت اطلاعات 100 درصد است؟
یعنی اون فایلی که تو هارد مستر تغییر پیدا میکنه تو هارد اسیلو هم تغییر پیدا میکنه، در صورتی که تو هارد اسلیو تغییر پیدا نکنه (مشکل پیش بیاد به هر دلیلی) تو هارد مستر هم باید عملیات rollback بشه.
من شنیدم برای صحت اطلاعات باید از رید های بالا استفاده کنی که نیاز به یه هارد اضافی جهت محاسبه هست!

نه هیچ مشکلی برای شما پیش نخواهد امد و می توانید با خیال راحت استفاده کنید

agrb.siyah
June 21st, 2016, 17:46
وقتی شما رید 1 میکنی هارد و اطلاعات روی هر دو هارد ذخیره میشه
در صورتی که یک از هارد های شما دچار مشکل بشه اطلاعات رو از هارد دیگه میتونید استفاده کنید
امکان خطا هست اما اطلاعات شما باقی میمونه که با توجه به ssd بودن مشکلی پیش نخواهد اومد و امکان بروز مشکل کم است
بزار اینجوری سوال بپرسم
الان رید شد سیستم عامل هم تو هر دو کپی میشه؟ اگر نه فرض کنیم هاردی سوخت که سیستم عامل توش هست.
اگر آره که مشکل حل شد

- - - Updated - - -

امکان خطا هست
یعنی اتوماتیک سوئیچ نمیکنه تو هارد سالم و سیستم داون میشه؟

k-h
June 21st, 2016, 17:47
درود
این موارد باید از خود دیتا سنتر بپرسید که چطوری رید ها هست و برای رول بک چطوری وارد مدار میشه!

agrb.siyah
June 21st, 2016, 17:50
درود
این موارد باید از خود دیتا سنتر بپرسید که چطوری رید ها هست و برای رول بک چطوری وارد مدار میشه!
مربوط به تنظیمات سیستم عامل هست فکر کنم
به دیتا سنتر ربطی نداره
چون رید نرم افزاری انجام میدیم

amin0181
June 21st, 2016, 17:56
بزار اینجوری سوال بپرسم
الان رید شد سیستم عامل هم تو هر دو کپی میشه؟ اگر نه فرض کنیم هاردی سوخت که سیستم عامل توش هست.
اگر آره که مشکل حل شد

- - - Updated - - -

یعنی اتوماتیک سوئیچ نمیکنه تو هارد سالم و سیستم داون میشه؟
مورد اول بستگی به نوع رید هست
مورد دوم نیز خودکار انجام میشه و شما در عمل 1 هارد داری میبینی ( اما روی هر دو هارد ذخیره میشه )

agrb.siyah
June 21st, 2016, 18:01
مورد اول بستگی به نوع رید هست
مورد دوم نیز خودکار انجام میشه و شما در عمل 1 هارد داری میبینی ( اما روی هر دو هارد ذخیره میشه )
خوب من ریدی میخوام که هم کپی بشه تو هر دو هارد و هم سیستم عامل داون نشه در صورت خرابی هارد.
کدوم رو باید انتخاب کنم؟
فکر کنم باید خودم رو سنت او اس با دو هارد چک کنم ببینم چی میشه. هارد اکسترنال رو مستر کنم و هارد اینترنال لپتاپ رو اسلیو. بعد وقتی سیستم عامل در حال کار هست هارد یو اس بی رو بکشم ببینم چی میشه. به احتمال زیاد داون میشه :d

amin0181
June 21st, 2016, 18:05
رید 1
به صورت سخت افزاری - نرم افزاری
انجام بدین مشکلی پیش نمی یاد ( تجربه خرابی هارد نداشتم تا کنون حتی در هارد هایی که رید شده )
مشکلی برای سیستم عامل پیش نمی یاد

agrb.siyah
June 21st, 2016, 18:17
رید 1
به صورت سخت افزاری - نرم افزاری
انجام بدین مشکلی پیش نمی یاد ( تجربه خرابی هارد نداشتم تا کنون حتی در هارد هایی که رید شده )
مشکلی برای سیستم عامل پیش نمی یاد
تو پست اول هم ذکر کردم که متاسفانه امکان رید سخت افزاری وجود ندارد

amin0181
June 21st, 2016, 18:18
نرم افزاری هم انجام بدین مشکلی نیست اما روی یک سیستم عامل نه این که مجازی ساز نصب کنید