ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست اسپانسرینگ هاست و vps برای سایت دانلود

soft3enter
June 21st, 2016, 16:57
سلام دوستان.آدرس سایت من اینه:soft3enter.ir
من این سایتو 1 سال پیش راه اندازی کردم و رتبه الکسای ایرانشو تا 10000 رسوندم ولی به دلیل هزینش سایت بسته شد و بیشتر مطالبش تا جایی که بکاپ گرفته شده بود از بین رفت.حدود 1 ماه پیش دوباره سایتو باز کردم و شروع کردم به پست گذاشتن در حالی که رتبه الکسای ایرانش بسته شده بود و رتبه الکسای جهانش شده بود 19 میلیون الان بعد از یک ماه کار روی سایت رتبه الکسای ایرانشو باز کردم دوباره و رتبه الکسای جهانش شد 3 میلیون و به زودی دوباره به رتبه قبل برمیگرده و روند صعودیش رو طی میکنه این توضیحات رو بخاطر حرفای که میخوام پایین الان بزنم دادم:
http://forum.shopkeeper.ir/images/smilies/22.gif

من به یک پشتیبان برای هاست و vps (برای لینک های دانلود) نیاز دارم.و در عوضش تبلیغشو هر جای سایت که خواست میذارم.مطمن باشید که سایت به زودی بالا میاد و در حال seo کردن سایت هستم و تو گوگل خودشو بالاتر میکشه و همچنین دارم قالب اختصاصی که از قبل طراحی کرده بودم رو کد میکنم و به زودی اماده میشه.بالاخره میخوام بگم که ضرر نمیکنید شما،و اگه کسی نباشه مجبورم سایتو ببندم یا اگه کسی خرید بفروشم.
ببخشید خیلی پر حرفی کردم،میخواستم قشنگ توضیح بدم براتون تا شاید به من کمک کردید(:|:->;;)

persiancoder
June 21st, 2016, 17:24
متاسفانه ارسال تاپیک های مرتبط با اسپانسرینگ در انجمن ممنوع هست.