majid4040
June 20th, 2016, 21:38
بهینه سازی آپاچی طبق منابع سرور مجازی ، کانفیگ گوگل کش یا ونریش یا مم کش همچنین افزایش سرعت لود سرور و باز شدن سایت ها
امنیت سرور با نصب csf ، دو مرحله ای کردن ssh ، آپگرید سیستم عامل ، کاستوم بیلد دایرکت ادمین ، دایرکت ادمین ، phpmydamin و php و mysql ، همچنین جلوگیری از سیم لینک
نصب php-suhosin / suPHP / mod_security / ioncube
جلوگیری از اجرا شدن httacess روی دامینی که میگم ، ارسال بک آپ دیتابیس هر کلاینتی که میسازم به ایمیل من
فعالسازی Gzip و keep-alive ، نصب HTOP ، دیفالتسازی ادتیور NANO ، اطلاع رسانی بعد از ورود به ssh و ورود به ادمین دایرکت ادمین و کلاینت ها به ایمیل من
ایمن سازی آپاچی ، php ، ftp ، dns ، ssh ، mysql ، فولدر tmp فولدر var فولدر dev فولدر shm
نصب اسکریپت منیتورکردن mysql از نظر کوئری ها و پروسه هایی که در اجرا هست
غیرفعال کردن فانکشن های خطرناک و پورت های بالا استفاده سرور
استفاده از سرویسی برای کنترل منابع پردازند و رم و هارد سرور
نصب و کانفیگ دایرکت ادمین ، lfd جلوگیری از حملات روی فرم لاگین دایرکت ادمین و ایمیل هایی که پشت سر هم از سرور به اییمل من میاد که اتک داره روش میشه
کانفیگ بهینه MPM روی آپاچی
تنظیم وب میل برای جلوگیری از اسپم تو جیمیل که ابیوز از دیتاسنتر دریافت نشه
عدم اجرا شدن فایل php در فولدری که فایل توسط یوزر اپلود میشه از خود وبسرور میخام یه کاری بشه
کنترل دسترسی اسکریپت های پایتون ، cgi و پرل
جلوگیری از بایپس آپاچی ، php
بهینه کردن php و mysq
آموزش نحوه بک آپ از کانفیگ برای زمانی که سرور دچار مشکل شد و استفاده از این بک آپ برای سرور جدید
قیمت+زمان دقیق تحویل+راه ارتباطی ترجیحا تلگرام
امنیت سرور با نصب csf ، دو مرحله ای کردن ssh ، آپگرید سیستم عامل ، کاستوم بیلد دایرکت ادمین ، دایرکت ادمین ، phpmydamin و php و mysql ، همچنین جلوگیری از سیم لینک
نصب php-suhosin / suPHP / mod_security / ioncube
جلوگیری از اجرا شدن httacess روی دامینی که میگم ، ارسال بک آپ دیتابیس هر کلاینتی که میسازم به ایمیل من
فعالسازی Gzip و keep-alive ، نصب HTOP ، دیفالتسازی ادتیور NANO ، اطلاع رسانی بعد از ورود به ssh و ورود به ادمین دایرکت ادمین و کلاینت ها به ایمیل من
ایمن سازی آپاچی ، php ، ftp ، dns ، ssh ، mysql ، فولدر tmp فولدر var فولدر dev فولدر shm
نصب اسکریپت منیتورکردن mysql از نظر کوئری ها و پروسه هایی که در اجرا هست
غیرفعال کردن فانکشن های خطرناک و پورت های بالا استفاده سرور
استفاده از سرویسی برای کنترل منابع پردازند و رم و هارد سرور
نصب و کانفیگ دایرکت ادمین ، lfd جلوگیری از حملات روی فرم لاگین دایرکت ادمین و ایمیل هایی که پشت سر هم از سرور به اییمل من میاد که اتک داره روش میشه
کانفیگ بهینه MPM روی آپاچی
تنظیم وب میل برای جلوگیری از اسپم تو جیمیل که ابیوز از دیتاسنتر دریافت نشه
عدم اجرا شدن فایل php در فولدری که فایل توسط یوزر اپلود میشه از خود وبسرور میخام یه کاری بشه
کنترل دسترسی اسکریپت های پایتون ، cgi و پرل
جلوگیری از بایپس آپاچی ، php
بهینه کردن php و mysq
آموزش نحوه بک آپ از کانفیگ برای زمانی که سرور دچار مشکل شد و استفاده از این بک آپ برای سرور جدید
قیمت+زمان دقیق تحویل+راه ارتباطی ترجیحا تلگرام