ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ovh فرانسه یا دیتاسنتر های ایرانی؟

agrb.siyah
June 20th, 2016, 00:49
سلام
آیا سرعت خیلی فرق میکنه یا چندان چشمگیر نیست این تغییر سرعت؟
شما کدومو پیشنهاد میدید؟

ali.arabi
June 20th, 2016, 00:54
سلام عزیز
بستگی به نوع فعالیت شما داره در وب ، اگر صرفا یک سایت ایرانی دارید و بیشترین بازدید کنندگان ایرانی هستند قطعا خب هاست های ایران خیلی بهتر بهتون کمک میکنه از نظر سرعت ولی دیتاسنتر های خارجی از جمله ovh از کیفیت خوبی برخوردارند و از نظر سرعت و آپ لینک بهتر از ایران هستند

agrb.siyah
June 20th, 2016, 01:04
سلام عزیز
بستگی به نوع فعالیت شما داره در وب ، اگر صرفا یک سایت ایرانی دارید و بیشترین بازدید کنندگان ایرانی هستند قطعا خب هاست های ایران خیلی بهتر بهتون کمک میکنه از نظر سرعت ولی دیتاسنتر های خارجی از جمله ovh از کیفیت خوبی برخوردارند و از نظر سرعت و آپ لینک بهتر از ایران هستند
کاربرام صد درصد ایرانی هستن ولی کیفیت و آپ تایم و هزینه سرورهای ایرانی اصلا قابل قیاس با خارجی نیست
سوالم رو اینطور بکنم که تفاوت در سرعت لود چقدر هست مثلا ovh با پارس آنلاین یا افرانت؟

mizban97
June 20th, 2016, 01:07
کاربرام صد درصد ایرانی هستن ولی کیفیت و آپ تایم و هزینه سرورهای ایرانی اصلا قابل قیاس با خارجی نیست
سوالم رو اینطور بکنم که تفاوت در سرعت لود چقدر هست مثلا ovh با پارس آنلاین یا افرانت؟

سلام
دوست عزیز دنبال آپتایم هستید
از سرور های آلمان دیتاسنتر هتزنر استفاده کنید.
آپتایمش خیلی خوبه
سمت ovh فرانسه هم نرید.

ali.arabi
June 20th, 2016, 01:08
به هرحال کیفیت که قابل مقایسه نیست از نظر فناوری و کیفیت سرور ها و دیتاسنتر ، معلومه ovh بهتر است و اصلا نمیتوان در این مورد مقایسه کرد عزیز

agrb.siyah
June 20th, 2016, 01:15
به هرحال کیفیت که قابل مقایسه نیست از نظر فناوری و کیفیت سرور ها و دیتاسنتر ، معلومه ovh بهتر است و اصلا نمیتوان در این مورد مقایسه کرد عزیز
سوالم رو اینطور بکنم که تفاوت در سرعت لود در ایران چقدر هست بین ovh با افرانت؟
مثلا دو برابر چهار برابر یا چی؟

- - - Updated - - -

سلام
دوست عزیز دنبال آپتایم هستید
از سرور های آلمان دیتاسنتر هتزنر استفاده کنید.
آپتایمش خیلی خوبه
سمت ovh فرانسه هم نرید.
هتزنر برای سرور های خوب هزینه راه اندازی بالایی داره

a.e
June 20th, 2016, 01:16
با سلام و عرض ادب

مطابق تجربه 5 ساله کار با دیتاسنتر OVH و زیرمجموعه های آن میتوان گفت بهترین انتخاب برای میزبانی و مجازی دیتاسنتر OVH می باشد که دلایل آن به شرح ذیل است:

1- پینگ بسیار مناسب آن نسبت به ایران

2- سخت افزارهای بسیار با کیفیت

3- شبکه بسیار قوی

4- امکاناتی که در دیگر دیتاسنترها مشاهده نمیشود مانند Anti DDOS سخت افزاری

ali.arabi
June 20th, 2016, 01:16
سوالم رو اینطور بکنم که تفاوت در سرعت لود در ایران چقدر هست بین ovh با افرانت؟
مثلا دو برابر چهار برابر یا چی؟

- - - Updated - - -

هتزنر برای سرور های خوب هزینه راه اندازی بالایی داره

100 برابر بهتر هستش عزیز
به هرحال استاندارد هایی که این دیتاسنتر ها چه در اروپا یا آمریکا دارند ایران نداره

agrb.siyah
June 20th, 2016, 01:18
100 برابر بهتر هستش عزیز
به هرحال استاندارد هایی که این دیتاسنتر ها چه در اروپا یا آمریکا دارند ایران نداره
سرعت لود فایل از داخل ایران منظورم بود نه سرعت سرور

emperatoor73
June 20th, 2016, 01:21
من الان سه ماه هست از سرورهای دیتاستر ovh استفاده میکنم
واقعا کیفیت بالایی دارند

hegza
June 20th, 2016, 01:24

سخت افزار که در هر دو یکی هست(بشرطی که در ایران o.e.m باشه.
مقوله سرعتی که شما مدنظرتون هست. لوود سایت و سرعت دانلود توسط کاربر بستگی داره از کدوم دیتا سنتر ایران بگیرید و چه میزان پورت به سرور شما اختصاص بده. بهرحال در حالتی که ایران پایدار باشه. طبیعتا ایران بهتره. البته با در نظر گرفتن محدودیت های غیر معمولی که شبکه اینترنت سمت کاربر اکثرا میزاره. خوب دسترسی داخلی با سرعت بیشتری صورت میگره.
ولی از جهات دیگه از باید به روبوت های چون گوگل و بینگ هم توجه کنید سرعت پائین باشه اونا خوب نمیتونن کراول کنن

ali.arabi
June 20th, 2016, 01:32

دیتاسنتر خارجی اگه خوب باشه تفاوتی نداره عزیز

hegza
June 20th, 2016, 01:32
100 برابر بهتر هستش عزیز
جناب اربابی عزیز شما این عدد 100 رو از کجا اوردین؟ مثلا cpu E5-2650 v3 اونجا 100 هسته فیزیکی و 230 GHz فرکانس داره؟
یعنی پینگ خارج بهتر از ایرانه برای یوزر ایرانی؟
حالا طرف پورت 100 هم داشته باشه چطور با پورت 1 گیگ خارج میشه 100 برابر.؟ حالا 10 گیگ بگیره تازه هنوز نمیشه 100 برابر با در نظر گرفتن چندین آیتم.

ali.arabi
June 20th, 2016, 01:34
جناب اربابی عزیز شما این عدد 100 رو از کجا اوردین؟ مثلا cpu E5-2650 v3 اونجا 100 هسته فیزیکی و 230 GHz فرکانس کلشه داره؟
یعنی پینگ خارج بهتر از ایرانه برای یوزر ایرانی؟
حالا طرف پورت 100 هم داشته باشه چطور با پورت 1 گیگ خارج میشه 100 برابر.؟ حالا 10 گیگ بگیره تازه هنوز نمیشه 100 برابر با در نظر گرفتم چندین آیتم.

مبالغه بود عزیز ، منظورم این بود که دیتاسنتر قابل مقایسه نیست

salar123-user8
June 20th, 2016, 01:38
ovh بهترین پینگ رو نسب به دیگر دیتاسنتر های خارجی داره. سخت افزار ddos عالی. اپتایم بالا. و...
به هیچ وجه با دیتاسنترهای ایرانی قابل مقایسه نیست.

mizban97
June 20th, 2016, 01:43
ovh بهترین پینگ رو نسب به دیگر دیتاسنتر های خارجی داره. سخت افزار ddos عالی. اپتایم بالا. و...

تا اونجایی که میدونم
آنتی دیداس او وی اچ نمادین هست واقعا به نظر شما میتونه جلوی دیداس رو بگیره؟
به نظر بنده ارائه انتی دیداس روی سرور کاری تبلیغاتی بوده است.
اگر قرار باشه رو هر سرور 40 یورویی آنتی دیداس سخت افزاری متصل کنن که دیگه قیمت این نخواهد بود.
همانطور که میدونید ارائه آنتی دیداس هزینه ای جداگانه ای دارد.

hegza
June 20th, 2016, 01:47
فقط میتونه حملات لایه 7 رو پوشش بده. و اصلا این رو نباید مزیت ovh دونست.
همین درگاه های آنلاین و چندین سایت دیگه بخاطر جلوگیری از دی داس رفتن او وی اچ دست از پا درازتر رفتن پشت سرویس هائی که اینجا جای بیانشون نیست

agrb.siyah
June 20th, 2016, 01:57
الان من بخوام که کدهام روی ssd باشه و فایلهام روی sata آیا این کار شدنی هست در ovh؟

hegza
June 20th, 2016, 02:00
الان من بخوام که کدهام روی ssd باشه و فایلهام روی sata آیا این کار شدنی هست در ovh؟
در هر جا باشید. همچین کاری شدنی هست. ولی اصولا os و دیتا بیس رو میبرند رو ssd و ماباقی رو روی sata میزارند.
ولی باز عرض میکنم شدنیه بستگی به سرور مورد سفارشتون داره + رید و پارتیشن بندی و کانفیگ

iranpersian
June 20th, 2016, 02:02

با سلام خدمت دوستان عزیزم
سرعت لود سایت فقط برای کاربران ایران تفاوت داره که چیزی حدود 70% بهتر میشه.
ولی از نظر به صرفه بودن به هیچ وجه به صرفه نیست.
کاری که میتونید کنید و ما خودمون هم انجام دادیم این هست که قسمتی از سایت رو روی سرور ایران قرار دادیم و قسمتی از سایت رو سرور خارج. که طی 3 سال اخیر که اینکار رو کردیم واقعا راضی هستیم.

التماس دعا

trust toiler
June 20th, 2016, 02:07
دوست عزیز بدون شک از ovh خرید کنید
بسیار با کیفیت و سرعت بی نظیر هست

اضافه بر گفته دوستان در مورد مزایای این دیتاسنتر : پهنای باند نامحدود، آی پی یکبار پرداخت، فضای بک آپ رایگان 500 گیگابایت، همه موارد اتوماتیک انجام میشه از تحویل سرور گرفته تا خرید ای پی و ...

agrb.siyah
June 20th, 2016, 02:08
در هر جا باشید. همچین کاری شدنی هست. ولی اصولا os و دیتا بیس رو میبرند رو ssd و ماباقی رو روی sata میزارند.
ولی باز عرض میکنم شدنیه بستگی به سرور مورد سفارشتون داره + رید و پارتیشن بندی و کانفیگ
لطفا دقیق بگید کدوم سرورها این امکان رو دارن اونایی که هاردشون sata و sdd همزمان است؟
کانفیگ رو من انجام میدم یا اونا؟

trust toiler
June 20th, 2016, 02:11
لطفا دقیق بگید کدوم سرورها این امکان رو دارن اونایی که هاردشون sata و sdd همزمان است؟

باید سروری خریداری کنید که هاست ssd + sata داده میشه
کانفیگ با شماست، میتونید بسپارید براتون کانفیگ رو انجام بدن

agrb.siyah
June 20th, 2016, 02:11
با سلام خدمت دوستان عزیزم
سرعت لود سایت فقط برای کاربران ایران تفاوت داره که چیزی حدود 70% بهتر میشه.
ولی از نظر به صرفه بودن به هیچ وجه به صرفه نیست.
کاری که میتونید کنید و ما خودمون هم انجام دادیم این هست که قسمتی از سایت رو روی سرور ایران قرار دادیم و قسمتی از سایت رو سرور خارج. که طی 3 سال اخیر که اینکار رو کردیم واقعا راضی هستیم.

التماس دعا
متاسفانه سایت من جوری هست که کاربر فایل آپلود میکنه و انتقالش با اف تی پی به سرور ایران فکر نکنم به صرفه باشه!

hegza
June 20th, 2016, 02:15

https://www.ovh.ie/dedicated_servers/
از لینک بالا ببینید. + طبیعتا شما باید از واسطه بخرید که در صورتیکه تصمیمتون قطعی شد برید اونجا یک تاپیک در بخش درخواست بزنید و شرایط رو بگید. بعضی ها روی سفارش سرور فری براتون این کانفیگ رو میزنن بعضی هم پول میگیرند. بهرحال سوال شما این بود میشه و من هم عرض کردم بله.
طبیعتا باید دو تا هارد باشه. مگه با یک هارد میشه؟!!

agrb.siyah
June 20th, 2016, 02:20
https://www.ovh.ie/dedicated_servers/
از لینک بالا ببینید. + طبیعتا شما باید از واسطه بخرید که در صورتیکه تصمیمتون قطعی شد برید اونجا یک تاپیک در بخش درخواست بزنید و شرایط رو بگید. بعضی ها روی سفارش سرور فری براتون این کانفیگ رو میزنن بعضی هم پول میگیرند. بهرحال سوال شما این بود میشه و من هم عرض کردم بله.
طبیعتا باید دو تا هارد باشه. مگه با یک هارد میشه؟!!
نه نمیشه. :-)
راستی تفاوت ssd soft با ssd hard در چیه؟

hegza
June 20th, 2016, 02:32
کلا بنظرم بیخیال ovh بشید کلا بی کیفیته برای اینکه دوستان نین بگن واسطه ها بی کیفیت هستند.
همین الان عکسی از پنلم میزارم ببینید اینقدر داغونه که با سرعتی که دارم اکثرا منوهای مدیریتش میریزه به هم البته این ربطی به کیفیت سرورهاش نداره. اما اکثرا با اینترنت مخابرات(که بیشتر ملت از این اینترنت دارند) مشکل سرعت و یا بعضا عدم پینگ داره

31931

- - - Updated - - -

نه نمیشه. :-)
راستی تفاوت ssd soft با ssd hard در چیه؟
این اصطلاح رو از کجا اوردین؟

salar123-user8
June 20th, 2016, 02:34
تا اونجایی که میدونم
اگر قرار باشه رو هر سرور 40 یورویی آنتی دیداس سخت افزاری متصل کنن که دیگه قیمت این نخواهد بود.

همین درگاه های آنلاین و چندین سایت دیگه بخاطر جلوگیری از دی داس رفتن او وی اچ دست از پا درازتر رفتن پشت سرویس هائی که اینجا جای بیانشون نیست

ovh یه Anti-DDoS pro داره الان نمیدونم چرا لینکشو از سایت ovh حذف کرده. هزینه جدا داره برای ddos بنده از اون استفاده میکنم.

agrb.siyah
June 20th, 2016, 02:35
کلا بنظرم بیخیال ovh بشید کلا بی کیفیته برای اینکه دوستان نین بگن واسطه ها بی کیفیت هستند.
همین الان عکسی از پنلم میزارم ببینید اینقدر داغونه که با سرعتی که دارم اکثرا منوهای مدیریتش میریزه به هم البته این ربطی به کیفیت سرورهاش نداره. اما اکثرا با اینترنت مخابرات(که بیشتر ملت از این اینترنت دارند) مشکل سرعت و یا بعضا عدم پینگ داره

31931

- - - Updated - - -

اصطلاحات تو لیست قیمت ovh بود
والا موندم الان چیکار کنم سه روزه درگیر این انتخاب سرورم ایرانی میگم میگن افتضاحه فرانسه میگم میگن بده آمریکا و کانادا هم که سرعت کم میشه به نسبت و هزینه اش بالاست
چیکار کنم یعنی 350 ماهی بدم به سرور ایرانی که مشخص نیست کجای پارس آنلاین گذاشتنش؟ :-(

hegza
June 20th, 2016, 02:41
ovh یه Anti-DDoS pro داره الان نمیدونم چرا لینکشو از سایت ovh حذف کرده. هزینه جدا داره برای ddos بنده از اون استفاده میکنم.
همین الانم پکیج های خوبی در پنلش برای جلوگیری از دی داس داره ولی قیمتهاش سر به فلک میزاره(که اونم مالی نیست). بهرحال الان بحث سر اینه این سرور با این آنتی دی داس که میده تبلیغاتی بیش نیست.
http://ddos-protection-services-review.toptenreviews.com/

- - - Updated - - -

اصطلاحات تو لیست قیمت ovh بود
والا موندم الان چیکار کنم سه روزه درگیر این انتخاب سرورم ایرانی میگم میگن افتضاحه فرانسه میگم میگن بده آمریکا و کانادا هم که سرعت کم میشه به نسبت و هزینه اش بالاست
چیکار کنم یعنی 350 ماهی بدم به سرور ایرانی که مشخص نیست کجای پارس آنلاین گذاشتنش؟ :-(

برای چه کاری میخواید؟ دقیق بفرمائید راهنمائی بشید.

M_Piyer
June 20th, 2016, 02:52
ovh واقعا خیلی فوق العادست

a.e
June 20th, 2016, 02:53
تا اونجایی که میدونم

با سلام و عرض ادب

Anti DDOS سخت افزاری موجود بر روی تمام شبکه است و ارتباطی با سرورها ندارد و بدین صورت نیست که برای هر سرور یک آنتی DDOS سخت افزاری تعریف شده باشد.

آنتی DDOS که تعریف شده است بر روی تمام شبکه است که برخی از حملات از این طریق قابل کنترل است و اگر نیاز به آنتی DDOS قوی باشد شما میتوانید با پرداخت هزینه این امکان را در پنل و برای تمام سرورهای خود فعال نمایید.

در حال حاضر فعال سازی و خرید Anti DDOS Premium نیز با مکاتبه با OVH قابل انجام است که هزینه آن نسبت به دیگر سرویس دهندگان متوسط است.

پیشنهاد میشود حتماً لینک مقابل را مطالعه نمایید (مطالعه مطالب منو های سمت چپ نیز خالی از لطف نیست): https://www.ovh.ie/anti-ddos

با سلام و عرض ادب

در صورتی که با دیتاسنتر مکاتبه کرده و اقدام به خرید Anti DDOS Premium میکردند مطمئن باشید 70 الی 80 درصد مشکلاتشان برطرف میشد.

31931

- - - Updated - - -

این مشکل با رفرش برطرف میشود.

با توجه به صحبت هایی که با دیتاسنتر داشته باشیم این مشکل مربوط به فراخوانی نشدن کوکی های مرورگر است.

با سلام و عرض ادب

در صورت نیاز میتوانید با OVH تماس گرفته و مطابق با نیاز خود سرویس Anti DDOS Premium خریداری نمایید تا پس از خرید بر روی پنل شما فعال شود و از امکانات آن لذت ببرید.

melismspanel
June 27th, 2016, 15:01
سرعت لود سایت در دیتاسنتر ایرانی نسبت به ovh بهتره.

ولی کیفیتی که ovh میده خیلی از ایران بهتره