توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک! دامینم فعال نشده ساسپند میشه
matingholami
June 19th, 2016, 21:19
سلام
من چند روز پیش یه دامنه ی 4 حرفی رو ثبت کردم و پرداخت با موفقیت انجام شد و در وبسایت پذیرنده دامنه با عنوان فعال در اکانتم اضافه شد
یه روز بعد یه ایمیل از طرف nic,ir برام اومد که ازم خواسته یه تعهد نامه رو امضا و فاکس کنم اما من توجه نکردم
امروز ایمیل اومده اگه تا تاریخ 2 تیر تعهد نامه رو ارسال نکنم دامنه آزاد میشه و از کنترل من خارج میشه
الآن باید چی کار کنم؟ اینم بگم که تو سایت nic.ir هنوز دامنه فعال نشده
ParniyanCloud
June 19th, 2016, 21:23
سلام
من چند روز پیش یه دامنه ی 4 حرفی رو ثبت کردم و پرداخت با موفقیت انجام شد و در وبسایت پذیرنده دامنه با عنوان فعال در اکانتم اضافه شد
یه روز بعد یه ایمیل از طرف nic,ir برام اومد که ازم خواسته یه تعهد نامه رو امضا و فاکس کنم اما من توجه نکردم
امروز ایمیل اومده اگه تا تاریخ 2 تیر تعهد نامه رو ارسال نکنم دامنه آزاد میشه و از کنترل من خارج میشه
با سلام
طی ساعات اعلام شده در مرکز ثبت دامنه های ملی با واحد فنی تماس بگیرید و مشکلتان را پیگیری کنید.
موفق و پیروز باشید.
DANG3R
June 19th, 2016, 21:26
سلام
يه فرم داخل ایمیل سند میکنن که باید پرینت و امضا بشه و بعد بهشون از طریق سایت ارسال کنید،
hamid.soltani92
June 19th, 2016, 21:35
سلام و عرض ادب.
خودتون دارید میفرمایید که ازتون جهت تایید دامنه تعهدنامه درخواست شده. به نظرتون ممکنه بدون ارسال تعهدنامه دامنهرو تایید کنند؟
matingholami
June 19th, 2016, 21:37
سلام
يه فرم داخل ایمیل سند میکنن که باید پرینت و امضا بشه و بعد بهشون از طریق سایت ارسال کنید،
اون فرم مشکل قانونی برام درست نمی کنه؟ ازم خواسته کژی کارت ملی رو هم بفرستم! ده تا دامنه ثبت کردم این اولین باره این چیزا رو می خواد
- - - Updated - - -
سلام و عرض ادب.
خودتون دارید میفرمایید که ازتون جهت تایید دامنه تعهدنامه درخواست شده. به نظرتون ممکنه بدون ارسال تعهدنامه دامنهرو تایید کنند؟
اون فرم مشکل قانونی برام درست نمی کنه؟ ازم خواسته کژی کارت ملی رو هم بفرستم! ده تا دامنه ثبت کردم این اولین باره این چیزا رو می خواد
payamkutah.com
June 19th, 2016, 21:40
سلام
پاسخ سوالتون رو خودتون دارید میدید.تعهد نامه رو پرینت ، تکمیل و براشون ارسال کنید تا دامنتون فعال بشه.تا 2 تیر 3 روز وقت دارید (2 روز کاری)
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
مشکلی براتون ایجاد نمیکنه . فقط برای بعضی دامنه ها این تعهد نامه رو میگیرند مثلا برای دامنه های مذهبی این تعهد نامه هارو باید ارسال کنید.
شاید دامنه های قبلیتون مورد خاصی نداشتند و نیازی به تعهد نامه هم نبوده است.
matingholami
June 21st, 2016, 18:20
خیلی ممنون از کمک دوستان، تعهد نامه رو امضا و ارسال کردم، کپی کارت ملی هم خواست فرستادم حالا میگه چون اسم تو کارت ملی با اسم تو سایت فرق می کنه (پسوند اسمم رو ننوشتم) باید حضوری برم اونجا و درخواست ویرایش شناسه کاربری بدم
حالا چی کار کنم؟
melismspanel
June 22nd, 2016, 09:55
فکر کنم یه فرم دارن برای اطلاح مشخصات کاربری.
meysam20
June 22nd, 2016, 10:11
فقط واس شما اینجوریه !
من که تا حالا نشنیدم
برای تغییرنام هم یه تعهد نامه جدا داره - ایمیل اسم و ... رو زیرش مینویسی امضامیزنی میفرستی اوکی میشه
SaeedFazlollahzadeh
June 22nd, 2016, 12:09
ببین دوست عزیز، من هم مشکل پسوند رو داشتم
کپی کارت ملی+امضا رو براشون اسکن کردم و اسمم رو هم نوشتم اما بدون پسوند و گفتن که باید پسوندت رو هم بنویسی چون تو مشخصات کارت ملیت نوشته شده
من هم یه فرم دیگه رو پر کردم که درخواست تغییر نام بوده از نام بدون پسوند به نام با پسوند
هیچ مشکلی هم نداشت
مشکل حقوقی چرا؟ نیک مرکز ثبت دامنه هست و برای دامنه های خاص میاد یک بار مدارک اهراز هویت رو دریافت میکنه
نیازی هم به حضور فیزیکی نیست
البته اگر تعهد نامه رو پست کردید، درخواست تغییر نام رو میتونید اسکن کنید و براشون از طریق بخش کاربری تون که مربوط به ارسال مدارک هست (احتمالا در ایمیل، مسیرش بهتون گفته شده)، مدارک رو ارسال کنید
موفق باشید
matingholami
June 22nd, 2016, 19:02
ببین دوست عزیز، من هم مشکل پسوند رو داشتم
کپی کارت ملی+امضا رو براشون اسکن کردم و اسمم رو هم نوشتم اما بدون پسوند و گفتن که باید پسوندت رو هم بنویسی چون تو مشخصات کارت ملیت نوشته شده
من هم یه فرم دیگه رو پر کردم که درخواست تغییر نام بوده از نام بدون پسوند به نام با پسوند
هیچ مشکلی هم نداشت
مشکل حقوقی چرا؟ نیک مرکز ثبت دامنه هست و برای دامنه های خاص میاد یک بار مدارک اهراز هویت رو دریافت میکنه
نیازی هم به حضور فیزیکی نیست
البته اگر تعهد نامه رو پست کردید، درخواست تغییر نام رو میتونید اسکن کنید و براشون از طریق بخش کاربری تون که مربوط به ارسال مدارک هست (احتمالا در ایمیل، مسیرش بهتون گفته شده)، مدارک رو ارسال کنید
موفق باشید
خیلی ممنون
امروز دوم تیر هست و تو ایمیل بهم گفتن که تا تاریخ 2 تیر برای ارسال مدارک وقت دارم
اگر دامنه ام رو ازاد کردن که اصلا مدارک رو نمی فرستم اما اگه دامنه ام تو همون وضعیت رزرو شده باقی موند درخواست تغییر نام رو می فرستم، به هر حال خیلی ممنون
SaeedFazlollahzadeh
June 22nd, 2016, 19:05
خیلی ممنون
امروز دوم تیر هست و تو ایمیل بهم گفتن که تا تاریخ 2 تیر برای ارسال مدارک وقت دارم
اگر دامنه ام رو ازاد کردن که اصلا مدارک رو نمی فرستم اما اگه دامنه ام تو همون وضعیت رزرو شده باقی موند درخواست تغییر نام رو می فرستم، به هر حال خیلی ممنون
تا جایی که میدونم، پروسه ی تغییر وضعیت دامنه ها به صورت سیستماتیک و توسط سیستم و بدون دخالت انسان انجام میشه
اگر دامنه براتون اهمیت داره، مدارک رو ارسال کنید و تا فردا هم تقریبا ساعت 1 منتظر باشید ببینید پاسخی دریافت می کنید و یا خیر
اگر هم اهمیتی نداره، که بیخیالش بشید اصلا
Reza68
June 23rd, 2016, 07:47
دوست عزیز باید حتما فرم رو ارسال کنید برای بنده هم این مشکل ایجاد شده بود و رفع شد