ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند یک نفر همکار یا همیار

quest
June 19th, 2016, 21:08
درود
می خوایم یک هاستینگ راه بندازیم ولی متاسفانه دانش من در این زمینه در بخش پشتیبانی سرور و کاربران هنوز کامل نیست

لذا اگر از دوستان کسی می تونه در این زمینه مارو راهنمایی و پشتیبانی کنه از افراد باتجربه بیاد که باهم همکاری کنیم در زمینه پشتیبانی از کاربران و یا آموزش هایی که من باید ببینم

(چون یکی از دوستان گفته بود چقدر سوال می پرسی:/ )

پی وی منتظر شما هستم

mizban97
June 19th, 2016, 21:09
درود
می خوایم یک هاستینگ راه بندازیم ولی متاسفانه دانش من در این زمینه در بخش پشتیبانی سرور و کاربران هنوز کامل نیست

لذا اگر از دوستان کسی می تونه در این زمینه مارو راهنمایی و پشتیبانی کنه از افراد باتجربه بیاد که باهم همکاری کنیم در زمینه پشتیبانی از کاربران و یا آموزش هایی که من باید ببینم

پی وی منتظر شما هستم

باسلام
در خدمتیم
از طریق تلگرام در تماس باشید.
09039126726

ParniyanCloud
June 19th, 2016, 21:18
درود

پی وی منتظر شما هستم

سلام
دوست عزیز پیشنهاد میکنم قبل از هر کاری سطح فنی خود را ارتقا دهید و ابتدا با ریسلر شروع کنید و به مرور زمان دانش فنی خود را ارتقا داده و سطوح دسترسی خود را TOP Level کنید.
بهترین گزینه برای افزایش سطح فنی جستجو در گوگل و پرسیدن سوال از دیگران است و طبق تجربه های قبلی اینجانب گول افراد سودجو که با تهیه کردن پکیج آموزشی میخواهند مدیریت هاستینگ را آموزش دهند را نخورید.
موفق و پیروز باشید.

DANG3R
June 19th, 2016, 21:21
سلام در خدمتم برادر
تلگرام :
@TwSolution
09120720182

DEFALT
June 19th, 2016, 22:00
درود ، دوست عزیز شما به بنده پیام خصوصی ارسال کنید و آیدی تلگرام خودتون رو هم ارسال کنید ، بنده هر مشکل یا سوالی داشتید راهنماییتون میکنم .

موفق باشید .