PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست لایسنس cpanel برای ای پی ایران

p2m
June 19th, 2016, 15:55
سلام

یک عدد لایسنس cpanel برای وی پی اس میخوایم سرور از ایران و ای پی ایران هستش ایا کسی ارائه میده با تصمین عدم مشکل و بسته شدن لایسنس ؟

shatech
June 19th, 2016, 15:57
با سلام

برای ایران میتونیم در اختیارتون قرار بدیم با ضمانت اینکه قطعی نداشته باشه

با دفتر در تماس باشد: 02645342989

company_hosting
June 19th, 2016, 16:00
سلام

تا زمانی که ایپی شما شناسانی نشده باشه از هر کسی میتوانید تهیه کنید....
قیمت 15 دلار
درصورت نیاز در خدمتیم

p2m
June 19th, 2016, 16:10
سلام

تا زمانی که ایپی شما شناسانی نشده باشه از هر کسی میتوانید تهیه کنید....
قیمت 15 دلار
درصورت نیاز در خدمتیم
شما تضمین میدید که بسته نشه ؟اگر تایید میکنید خرید میکنیم

kavoshco
June 19th, 2016, 16:16
سلام با هزینه ی 100 هزارتومان بصورت یکباره برای شما انجام خواهد شد
بدون هیچگونه مشکلی
بدون نیاز به هزینه های اضافی برای لایسنس

در تماس باشید
https://imenkavosh.com

p2m
June 19th, 2016, 16:49
سلام با هزینه ی 100 هزارتومان بصورت یکباره برای شما انجام خواهد شد
بدون هیچگونه مشکلی
بدون نیاز به هزینه های اضافی برای لایسنس

در تماس باشید
https://imenkavosh.com

دوست عزیز ای پی از افرانت و رنج 79.175 هستش با این سیستم هم پرسیدم جواب نمیده گویا ایا دایرکت ادمین بگیریم مشکل نمی خوریم؟لایسنس مسدود نمیشه؟کلا دایرکت ادمین مشکل نداره با ایران؟

farssub
June 19th, 2016, 17:05
دوست عزیز ای پی از افرانت و رنج 79.175 هستش با این سیستم هم پرسیدم جواب نمیده گویا ایا دایرکت ادمین بگیریم مشکل نمی خوریم؟لایسنس مسدود نمیشه؟کلا دایرکت ادمین مشکل نداره با ایران؟
خیر دایرکت ادمین مشکلی نداره!

novin-web
June 19th, 2016, 17:05
سلام
در کل بهتر هست دایرکت تهیه کنید
ولی راه کارهایی میتونیم ارایه بدیم که سی پنل نیز بتونید استفاده کنید.

kavoshco
June 19th, 2016, 17:14

دوست عزیز ، هیچ مشکلی پیش نمیاد میتونیم براتون پیاده کنیم سی پنل

Yas-Host
June 19th, 2016, 17:29
دوست عزیز ، هیچ مشکلی پیش نمیاد میتونیم براتون پیاده کنیم سی پنل

دوست عزیز اگر اطلاع ندارید جهت اطلاع عرض میکنم طبق اینکه ایشان با بنده تماس گرفتند آی پی های رنج ایشون که 79.175.173 می باشد در پکیج BKL سی پنل ثبت شده است! (اکثر رنج های ای پی های افرانت در bkl لیست سی پنل وجود دارند و اگر وجود نداشته باشند با نصب سی پنل بصورت خودکار قرار می گیرند! و حتی آپدیت ها را نمی توان با آن آی پی ها دانلود کرد ) با توجه به اینکه استارتر تاپیک اگر مایل بودند آی پی را اعلام می کردند می توانستید ببنید که در verify.cpanel.net بلاک شده است.

اگر شما می توانید باز هم با این اوصاف (که مطمئنیم امکان لایسنس زدن بدون Tunnel حتی برای 1 ثانیه وجود ندارد ) لایسنس فعال کنید بهشون پیام ارسال کنید! البته اگر امکان ارسال پیام خصوصی را داشته باشید!

موفق باشید.

kavoshco
June 19th, 2016, 17:47
دوست عزیز اگر اطلاع ندارید جهت اطلاع عرض میکنم طبق اینکه ایشان با بنده تماس گرفتند آی پی های رنج ایشون که 79.175.173 می باشد در پکیج BKL سی پنل ثبت شده است! (اکثر رنج های ای پی های افرانت در bkl لیست سی پنل وجود دارند و اگر وجود نداشته باشند با نصب سی پنل بصورت خودکار قرار می گیرند! و حتی آپدیت ها را نمی توان با آن آی پی ها دانلود کرد ) با توجه به اینکه استارتر تاپیک اگر مایل بودند آی پی را اعلام می کردند می توانستید ببنید که در verify.cpanel.net بلاک شده است.

اگر شما می توانید باز هم با این اوصاف (که مطمئنیم امکان لایسنس زدن بدون Tunnel حتی برای 1 ثانیه وجود ندارد ) لایسنس فعال کنید بهشون پیام ارسال کنید! البته اگر امکان ارسال پیام خصوصی را داشته باشید!

موفق باشید.

جناب مگر من گفتم از چه روشی میخوام استفاده کنم؟
شاید بخوام تانل بزنم ، شاید هم 1000 تا روش دیگر ...

همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز زاده نشده اند

Yas-Host
June 19th, 2016, 18:30
جناب مگر من گفتم از چه روشی میخوام استفاده کنم؟
شاید بخوام تانل بزنم ، شاید هم 1000 تا روش دیگر ...

همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز زاده نشده اند

در پایان اعلام کردم بدون Tunnel حتی برای یک ثانیه نمیتونند اقدام کنند.

اما با تانل می توانند برای دو روز حداکثر استفاده کنند زیرا در آپدیت های اخیر سی پنل جلوگیری کرده است و امکان استفاده از تانل(بصورت دائم) وجود ندارد مگر اینکه زیر ساخت های لازم برای اینکار فراهم باشد(از بستر دیتاسنتر).

موفق باشید.