توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فشار به سرور بعد از هیلتر شدن دامنه
nazbid
June 19th, 2016, 09:34
سلام
یه سایتی دارم رو سرور اختصاصی پارک کردم دامنه این سایت هیلتر شده و از وقتی که اون بلا سرش اومده این سایت به سرور فشار میاره و سرور دان میشه چطور میتونم کاری کنم که این سایت به سرور فشار نیاره؟
پیشاپیش از راهنمایی اساتید محترم سپاسگذارم
ali.arabi
June 19th, 2016, 11:23
سلام
پروسس های سرور رو مانیتور کنید ببینید از کجا مشکل پیش اومده
top -c
devilboy09
June 19th, 2016, 11:39
suspend کنید اون یوزر رو مشکل حل میشه
nazbid
June 19th, 2016, 13:25
suspend کنید اون یوزر رو مشکل حل میشه
suspend میکنم مشکل حل میشه . ولی این یوزر خودم هستم یعنی یه سرور با 32 گیگ رم که 5 تا سایت باهاش بالا اوردم مشکل اینه درخواست رفع هیلتر دادم کارگروه بیاد بببینه سایت بالا نماید درخواستم رو رد میکنه
میگم این سایت هایی که هیلتر هستن و اتفاقا از داخل ایران هم بازدید کننده زیاد دارن چی کار میکنن من قبلا هم یه سرور دیگه داشتم یکی از سایت های روی سرور هیلتر میشد همین مشکل پیش میومد
ali.arabi
June 19th, 2016, 13:28
suspend میکنم مشکل حل میشه . ولی این یوزر خودم هستم یعنی یه سرور با 32 گیگ رم که 5 تا سایت باهاش بالا اوردم مشکل اینه درخواست رفع هیلتر دادم کارگروه بیاد بببینه سایت بالا نماید درخواستم رو رد میکنه
میگم این سایت هایی که هیلتر هستن و اتفاقا از داخل ایران هم بازدید کننده زیاد دارن چی کار میکنن من قبلا هم یه سرور دیگه داشتم یکی از سایت های روی سرور هیلتر میشد همین مشکل پیش میومد
این سایت ها دامنه رو عوض میکنن قبلی رو ریداریکت میکنن روی جدید
مثلا 1domain.com اینو ثبت میکنن و قبلی رو domain.com ریدایرکت میکنن
nazbid
June 19th, 2016, 13:35
سلام
پروسس های سرور رو مانیتور کنید ببینید از کجا مشکل پیش اومده
top -c
مانیتور میکنم همه درخواست های سایت هیلتر شده بالاترین فشار رو به سرور تحمیل میکنه
ali.arabi
June 19th, 2016, 13:36
دامین جدید ایجاد کنید ، ریدایرکت کنید روی دامنه جدید
nazbid
June 19th, 2016, 13:41
این سایت ها دامنه رو عوض میکنن قبلی رو ریداریکت میکنن روی جدید
مثلا 1domain.com اینو ثبت میکنن و قبلی رو domain.com ریدایرکت میکنن
کل بازدید سایت از طرف گوگل ارسال میشه مثلا ادرس سایت site.com با کلی ایندکس هر کاری کنم گوگل بازدید کننده ها رو این دامنه ارسال میکنه
اصلا سوال من اینه چرا وقتی دامنه هیلتر میشه به سرور سایت فشار میاد
ali.arabi
June 19th, 2016, 13:48
کل بازدید سایت از طرف گوگل ارسال میشه مثلا ادرس سایت site.com با کلی ایندکس هر کاری کنم گوگل بازدید کننده ها رو این دامنه ارسال میکنه
اصلا سوال من اینه چرا وقتی دامنه هیلتر میشه به سرور سایت فشار میاد
در وب مستر تولز میتونید این دامین رو عوض کنید و به گوگل دامنه جدید را اعلام کنید
شاید سرور شما داره dos میشه و ربطی هم به هیلتر بودن نداشته باشه
nazbid
June 19th, 2016, 14:16
در وب مستر تولز میتونید این دامین رو عوض کنید و به گوگل دامنه جدید را اعلام کنید
شاید سرور شما داره dos میشه و ربطی هم به هیلتر بودن نداشته باشه
ممنون دوست عزیز
dos نمیشه قبلا هم تجربه داشتم چندین بار دامنه هیلتر شده همین مشکل برام پیش اومده