توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی درباره خرید اسکریپت واسط xpay
amin karimi
June 18th, 2016, 22:41
با عرض سلام خدمت شما دوستان گرامی
بین دو راهی گیر کردم بنده هم نیروشو دارم هم وقتشو بنظر شما یک سایت درگاه واسط بزنم ***** نمیشه ؟
نظرتون درباره این اسکریپت چیه آدرس فروش اسکریپت http://xpayment.ir
منتظر پاسخ های شما هستم
- - - Updated - - -
ف-ی-ل-ت-ر- نمیشه ؟
Raymvnd
June 19th, 2016, 01:23
درود...پیشنهاد نمیشه...بی خود وقتشو برای درگاه واسطه تلف نکنید ...به فکر ایده جدید باشید...
chichosting.net
June 19th, 2016, 11:08
با عرض سلام خدمت شما دوستان گرامی
بین دو راهی گیر کردم بنده هم نیروشو دارم هم وقتشو بنظر شما یک سایت درگاه واسط بزنم ***** نمیشه ؟
نظرتون درباره این اسکریپت چیه آدرس فروش اسکریپت http://xpayment.ir
منتظر پاسخ های شما هستم
- - - Updated - - -
ف-ی-ل-ت-ر- نمیشه ؟
درود
وقتی که هم نیروی کار دارید و هم شرایط
از همین الان استارت بزنید
در کمتر از 3 ماه هم در بدبینانه ترین حالت وارد بازار حرفه ای خواهید شد
تنها شفافیت کاری و پشتیبانی و انگیزه کاری ملاک کارتان باشد
مانع هایکه جلوتان هستند را کنار بگذارید
یا علی
amin karimi
June 19th, 2016, 11:47
دوست گرامی ممنونم بابت دلگرمی به گروه ما
mhiizadi
June 19th, 2016, 12:05
دوست گرامی ممنونم بابت دلگرمی به گروه ما
متاسفانه این ایده پاسخ گویی ندارد و واقع بین باشید ...
حداقل در ایران فایده ندارد .
zigma4000
June 19th, 2016, 12:29
توصیه نمیشه دوست عزیز.
جالبه این اسکریپت در وب سایتش 4 نمونه مشتری معرفی کرده که یکی وب سایتش داون هست و دوتای دیگه تا اطلاع ثانوی هیچ سرویسی نمیدن! و تنها نمونه وب سایت فعال کمتر از یک ماه پیش راه اندازی شده!
secureconfig
June 19th, 2016, 12:32
توصیه نمیشه دوست عزیز.
جالبه این اسکریپت در وب سایتش 4 نمونه مشتری معرفی کرده که یکی وب سایتش داون هست و دوتای دیگه تا اطلاع ثانوی هیچ سرویسی نمیدن! و تنها نمونه وب سایت فعال کمتر از یک ماه پیش راه اندازی شده!
سلام.
در وبسایت بنده ۴ وبسایت با رضایت مشتری معرفی شدن ، چک کردم همشون باز میشه. کدوم وبسایت داون هست ؟
از این ۴ وبسایت تنها ۱ وبسایت اونم به دلیل عدم فعالیت عمومی متنی که فرمودید نمایش داده میشه.
zigma4000
June 19th, 2016, 12:45
مهرپال و لردپی هر دو فعالیتشون معلق هست با توجه به پیغامی که نمایش میدن و 20پال هم تا نیم ساعت پیش داون بود. ممکنه در اون لحظه زیر فشار یا حمله بوده باشه.
و وب سایت علی پل هم در تاریخ Domain Registration Date: Sat May 21 11:04:20 GMT 2016 ثبت شده که کمتر از یک ماه هست.
قصد تخریب شما رو نداریم دوست گرامی فقط هدف راهنمایی این دوست عزیز هست که با شرایط فعلی تا قانون و مصوبه دقیق و درستی برای این نوع فعالیت تصویب و اعلام نشه، کار پر ریسکی هست و احتمال مسدود شدن وب سایت وجود داره.
secureconfig
June 19th, 2016, 12:55
مهرپال و لردپی هر دو فعالیتشون معلق هست با توجه به پیغامی که نمایش میدن و 20پال هم تا نیم ساعت پیش داون بود. ممکنه در اون لحظه زیر فشار یا حمله بوده باشه.
و وب سایت علی پل هم در تاریخ Domain Registration Date: Sat May 21 11:04:20 GMT 2016 ثبت شده که کمتر از یک ماه هست.
قصد تخریب شما رو نداریم دوست گرامی فقط هدف راهنمایی این دوست عزیز هست که با شرایط فعلی تا قانون و مصوبه دقیق و درستی برای این نوع فعالیت تصویب و اعلام نشه، کار پر ریسکی هست و احتمال مسدود شدن وب سایت وجود داره.
اینکه ۲ وبسایت هنوز به صورت رسمی شروع نکردن و بر فرض مثال یک وبسایت بر اثر حملات دیداس قطع باشه ،
و اینکه یک وبسایت تازه شروع به کار کرده ، باعث میشه بفرمایید xPay توصیه نمیشه ؟
zigma4000
June 19th, 2016, 12:58
دوست عزیز بنده در رابطه به اسکریپت شما نظری ندادم. لطف کنید تاپیک استارتر رو بخونید ایشون در باره این نوع فعالیت هم نظر خواستند. من هم گفتم توصیه نمیشه. در پست قبلی هم توضیح دادم چرا! چون قوانین مشخصی در این زمینه وجود نداره و ریسک مسدود شدن وب سایت و سرویسشون زیاده!
amin karimi
June 19th, 2016, 13:18
ممنونم از همگی بنده تصمیم گرفتم این اسکریپت بخرم واین فرصت به خودم بدم به نظر من تو هر کاری صداقت وپشتیبانی باشه موفق هستش
حرف شمام دوست گرامی که وقت گذاشتید وجواب دادی مهمه برام اما واقعا میخوام ادامه بدم من وقتی این صفحه رو ساختم که تلفنی با طراح xpay حرف نزده بودم (من خیلی رک هستم) این فرد از شخصیت بالایی برخوردار بود که همین برام کافیه
ممنون از دوستان خوبم که وقت گذاشتن
باتشکر